![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| De azi merge serverul de NWN, la adresa nwn.computergames.ro (212.93.159.201). Iata setarile jocului: Maximum Clients: 24 Server Port: 5121 Module Name: Contest Of Champions 0492 Module Status: Running PVP: Party Multumim Best Distribution pentru ajutorul acordat. |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #62 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
pe sistemul meu merge super in 1280, texturi de 64, totul full. Am jucat destul de putzin, dar primele impresii sint: Intro-ul - cand a inceput am zis: mama, in sfarshit au shi blizzard concurentza la facut filmuletze, dupa inca cateva cadre, m-am convins ca totushi, nu au , dupa inca cateva am realizat ca blizzard e chiar departe rau ![]() Grafica e super, totushi cladirile nu sint realizate chiar full detail, mai bine zis sint departe de full detail. Personajele sint bine facute, mai ales daca tzi camera departe. Controlul: mouse in special, taste rapide, interfatza ultra simplificata. Are trei moduri de folsire a camerei : 1 View parca, camera o manevrezi din taste shi mouse 2 chase camera, camera se tzine dupa tine, fiind nonstop in spate, dar poate fi shi controlata din taste 3 nu mai shtiu cum ii zice, dar permite pe linga controlul din taste a camerei, controlul din taste al personajului. eu unu prefer chase camera, chiar daca la unele faze e enerventa ![]() Crearea personajului, semana foarte mult cu cea din bg2, deci nu cred ca vor fi probleme. Avansarea in level la fel, semana cu cea bin bg, atat doar ca acum nu itzi mai alegi proeficientza pe arme shamd, ci alegi clasa pe care sa faci level-up, asta determinand proeficiency'u - adika potzi sa fii fighter shi sa faci level-up pe clasa de wizard (daca clasa itzi permite - sint nishte dependentze). Apoi mai ai 4 puncte de distribuit la skiluri, gen detect trap, lock pick, charm animal ... . Din cand in cand, cred ca la 3 level-up, dar nu bag mana in foc, se mai da un punct pe care il potzi distribui la caracteristicile de baza: strenght, constitution, ... . Shi o proprietate speciala, ceva cam in genul perk'ului de la fallout .Sistemul de lupta, destul de bine implementat, dar cu ceva probleme: trageam cu arcu in unu, fugeam, iar trageam (m-am ales ranger ca shi clasa), shi ala a venit la 2 metri de mine shi mi-a ars una cu un short blade, pai, e corect??? Ce dreaq, nici nu trebuia sa ma atinga, la distantza aia. Alta faza, fugeam de linga el, ajungeam la o distantza apreciabila, se vedea clar ca lovitura lui nu ma ajunge, shi totushi imi lua din viatza :<. De multe ori itzi arata cate puncte itzi ia inainte chiar sa te loveasca, iar odata am fugit de linga unu shi cand i-am intors spatele ala a cazut mort .In rest fazele de lupta, ca realizare vizuala/grafica sint absolut dementziale, ala se fereshte shi pareaza destul de realist, iar la lovitura nu se rezuma la un singur stil, ci are vo 5-6 variante. La ranger e fain cand are doua arme, shi face o chestie ca o foarfeca ![]() Sistemul de vraji, skill'uri shi alte chestii de genul asta e super simplist, un click dreapta shi ai acces la tot ce ai nevoie. Functia de rest e prezenta shi aici, chiar simpatic facuta. O alta faza mishto e ca daca te cafteshti cu unii intr-o casa shi ieshi, aia vin dupa tine , so no more out, rest, back :PQuesturile, in mare, pana acum, sint gen bg2. Dialogurile destul de simpatice, din pacate la 1280 fontul e mult prea mic shi trebuie sa ma aproprii prea mult de monitor :<. Muzica, de belea, ca de obicei. Sa totalizez, un joc super, trebuie neaparat jucat, dar, parere proprie, sub Morrowind ca feeling, shi, in alta ordine de idei, raman la parerea ca rpg-urile 2d rulz (vreau fallout 3 )
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by LifeSucks; 20-06-2002 at 09:52.. | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
a zis cineva de legatura 2d-feeling??? doar ca un rpg 2d pare mai complet, mai controlabil, de ce nu, mai complex, asta shi datorita view-ului isometric. Acum de exemplu skilul de marksman mi se pare cam in plus, orikum nu prea potzi sa il foloseshti cum trebuie.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Jocu mi se pare super misto da' nu-nteleg eu niste lucruri !! Eu sunt paladin si cand fac level imi pot alege alte clase !! Daca dau pe recomandat, caracteru se face naspa in timp ? In afara de skiluri mai sunt parca si "feats' ? Alea ce sunt ? Eu n-am jucat BG si nu le stiu p-astea ! E ceva de capu paladin-ului ?
__________________ INSURED BY MAFIA YOU HIT ME, WE HIT U ! | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Tocmai mi-am luat 50 de xp ca am reusit sa o conving pe una dintr-un bordel sa o puna cu mine. Dupa ce am inbarligat-o si ne indreptam spre pat mi-a dat un ecran cu loading si am aparut dezbracat, numai cu helmetu' pe cap ,lol.. aia a cazut lesinata si a inceput sa sforaie loool. Jocul e frumos, imi place mai ales cand intalnesc monstri din BG si IWD in varianta 3D - Bombardier Beetle, care in IWD mi-au cam facut probleme, sau Ettercap, care erau maestrii capcanelor in BG. Deasemenea vrajile din BG si IWD am acum ocazia sa le vad in varianta 3D. ![]() Io mi-am facut un fighter care are Inteligentza 8, cu inteligenza asta am niste variante de raspuns in dialogurile cu NPC-urile de ma kak pe mine de ras. ![]() Mai are el unele buguri..dar deh..fara ele nu se poate. De exemplu la un moment dat am dat click intr-un anumit punct si charu in loc sa merga acolo s-a suit pe o casa si acolo a ramas, am dat recall ca sa pot iesi de acolo. Apropo de chestia cu iesitul din casa in timp ce te bati, io ma bateam cu Loxar in No Man's Land, ma cam ardea fraieru si bineinteles ca am iesit din casa, nu a iesit din casa dupa mine, si nu numai atat, m-am odihnit, mi-am facut viatza full si cand am intrat el ramasese cu viatza la cat il lasasem io inainte sa ies. Bone Vampire: ca sa nu fac io interpretari gresite cu privire la Feats uite aici un copy/paste din manual ![]() A feat is a special feature that either gives your character a new capability or improves one he or she already has. They are more like innate abilities than skills, and as such, have no ranks or progression. A character either has the feat or he does not. Feats are chosen as they become available, beginning with one at character creation. A new feat is gained with every three character levels thereafter (3rd, 6th, 9th, 12th, 15th, and 18th). Fighters and wizards gain extra class-related feats chosen from special lists. Humans also get a bonus feat at 1st level. Some feats have prerequisites, and your character must have the listed ability score, feat, skill, or base attack bonus in order to select or use them. There are also different kinds of feats; some feats are general, meaning that there are no special rules governing them as a group; some are metamagic, allowing a spellcaster to prepare and cast a spell with greater effect but at a higher level than it actually is; and some are special feats only available to the specified class: clerics or paladins in the case of Extra Turning or fighters in the case of Weapon Specialization.
__________________ Sa va fie fatza luminata!!! | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
Dupa ce m-am trezit cu o vraja pe mine care imi reducea wisdomul la 5, sau ceva de genul asta, m-am intors la templu sa ma vindec. Dau sa vorbesc cu omu' si, sa-mi pice fata. "me needs healing now." "you show me your stuff" "what that thingie do?" Iar preotul, cand incerca sa imi explice ceva: "I'm quite sure that even somebody of your limited intelect cand understand....bla bla" Beton. Btw, jocul este super bestial. Daca ar merge si in retea.... | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
relativ la chestia cu ieshitul din casa am observat shi eu ca unii, sau din unele case nu iesheau, sau doar din unele ies???. Am observat ca ies la faza cu pushcaria, cand aveam vo 9 dupa mine, shi cand am ieshit afara, au venit shi aia, noroc ca iesheau pe rand ![]() viracocha, marfa
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
Probabil ca nu toti monstrii te urmaresc afara din casa, poate cei care sunt legati de vreun quest raman in cladirea unde ti se spune ca sunt. Ce mi s-a parut mie cam aiurea a fost faptul ca io am stat si m-am odihnit ca sa-mi refac viatza si cand am intrat ala nu avea viatza refacuta. Am iesit de 3 ori, m-am odihnit de 3 ori si gata, l-am omorat p'ala. ![]() Variante de raspuns la charu meu cu INT. 8 : Emernic : " You are not with the prisoners, are you? " Tzepesh: 1. Yeah, me prisoner. You get back to cell before you get hurts ! 2. Me? No, me club dem on way here. 3. Uh.. Is dis a trick question? ![]() Sau : Me want the cocka... the cuckoo.... the birdy ! ( fiind vorba de cockatrice) . Beholderi inca n-am vazut, da' tare as vrea sa vad unu in varianta 3D.
__________________ Sa va fie fatza luminata!!! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
JOCUL e Ubernstein. Nu are rost sa zic altceva pt. ca ma apuc sa scriu 15 pagini. Sint in Chapter 2 undeva la un sfert din el. Ca sa va dati seama uitatzi ce scrie in Read me: The official campaign has been designed with the following level progression in mind: Prelude: Levels 1 to 3 Chapter 1: Levels 3 to 8 Chapter 2: Levels 7 to 15 Chapter 3: Levels 13 to 17 Chapter 4: Levels 15+ Eu sint lvl 10 Wizard Conjurer. Hint ajutator nr.1 : Ca sa Alt-Tab = CTRL+ESC =) pt. cine are nevoie shi nu shtia. P.S.: Multzumesc foarte mult lui LifeSucks pt. ca mi-a dat jocul shi lui Assassin ca a incercat sa mi-l dea =P.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |