![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dungeon Siege 3 Quote:
http://computergames.ro/ro/stiri/vie...n-siege-3.html
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
mie mi-a plcut dungeon siege 2 pt unu care nu se omoara cu RPG-urile, modul ala simplist de level up, skiluri si item-uri mai degraba te atrage decat sa te faca sa renunti dupa o ora de tutoriale si incercari de a-l intelege (cum am patit cu neverwinter initial).Pai daca spune ca il face action RPG bazat pe un singur personaj.. deja imi apare in minte un TES V (comparatie exagerata, dar n-ar fi rau )
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Quote:
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Spre deosebire de Diablo, Dungeon Siege mi-a placut tocmai fiindca avea party. De fapt e cam singurul H&S pe care am pus mana. Acum ei vor sa faca o clone de Diablo...lame.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| deep fried Join Date: Sep 2006 |
De ce scot party-ul? Animalutele alea erau geniale, discutiile intre Taar si gigantul ala din groapa erau amuzante... . Daca-l fac si 1st person, au c*cat steagul, scuzati-mi expresia | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campio de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|