![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Fallout 3 Teaser Trailer Fallout 3 Teaser Trailer HD |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| M-am apucat si eu de Fallout 2 (care ruleaza). Sunt la inceput de tot, dupa templu, in sat. M-am razboit cu niste plante si nu-mi mai iese baiatu' din figth mod. Daca lovesc bastinasi am pus-o. Ce naiba e aia ? Trebuie sa ocolesc plantele ? Really sucks. ![]()
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. | |||
|
| | #2 | ||
| Pai, daca nu iese din modul ala inseamna in general ca mai sunt adversari prin zona. Incearca tu sa-i dai end combat. Daca nu merge, si esti sigur ca i-a facut pe toti (bug-uri mai exista), incearca sa iesi din zona (marginile alea portocalii) Si btw, fara patch nici nu merita sa te apuci. ![]() ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #3 | ||
| Nici prin gind sa nu-ti treaca sa avansezi in joc inainte de a instala patch-ul. Da o fuga la Black Isle ca o sa merite mai tirziu... Bug2 | |||
|
| | #4 | ||
| Corect, zice bine Andrei (pe Johnny nu-l aprob ca mi-e coleg si nu se face ) Patch inainte de orice, ca o sa-ti pui nervii pe bigudiuri altfel.-Bugs | |||
|
| | #5 | ||
| Dealtfel nici cu patch n-o sa fie prea usor ![]() Tokyo [Mesajul a fost modificat de bugs (modificat 14 April 1999).] | |||
|
| | #6 | ||
| Nu mergea stop combat (sau cum ii zice). M-am intors in templu si a fost de ajuns. Neaparat patch, in primul rand pentru load (dureaza o tona). Merci PS Se apropie sesiunea, tre' sa-mi fac lucrarea de diploma asa ca ma grabesc sa-l termin.
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. | |||
|
| | #7 | ||
| Salut! Si eu m-am cam apucat de Fallout 2 cam de multisor, dar nu am avut problemele voastre (CD-ul meu cu Fallout 2 e mai meser? - neah). Intreb si eu acum, ca tot omul: despre ce patch este vorba si ce face el? Unde il gasesc si daca merita? Mie mi-a mers bine pana acum, am folosit jocul la "capacitate maxima" fara probleme. Nici n-am simtit nevoia de patch. Si l-am jucat pe bune, fara trisari si questii de genul. ---------------- Sugestii? Reclamatii? Oricum a-ti da-o, v-as fi...
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #8 | ||
| Gasesti patch pe interplay.com.(merci INdy-ro) Nasol e ca nu mai poti folosi salvarile, care btw pana le incarca... We love this game Me and the spirits
|
| | #9 | ||
| Merci pt. indicatie, Need4Weed. Am sa-l caut. Apropo, stie cineva unde gasesc si eu un Fallout 1?
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Fallout 2
In ultimele zile am tot jucat Fallout 2, joc care e dupa parerea mea unul dintre cele mai bune. Gameplay-ul e desavarsit cam din toate punctele de vedere. Am auzit ca dupa ce termini plot-ul principal, o sa poti sa ramai in joc in continuare. Va fi interesant sa ma intorc in orasele de la inceputul jocului si sa macelaresc pe toata lumea cu arme avansate fara ca ei sa se poata apara. Oricum, in ciuda parerilor generale, eu n-am intalnit nici un bug. In afara de intamplari izolate cand membrii patry-ului mi-au blocat calea sau au inceput sa traga in mine in mijlocul luptei, n-am avut probleme si n-am decat primul patch. In concluzie, in afara engine-ului cam vechi, e un joc EXCELENT! | ||
|
| | #11 | ||
| Da! Si eu am fost impresionat pozitiv. Un joc cool. Rusine mie ca nu am jucat si primul. Mi-a scapat un joc pe cinste. Spirits talk about cool games
|
| | #12 | ||
| Pentru Miron: Pune-ti patch-ul oricum, majoritatea bug-urilor serioase apar mai tarziu. Pentru NFW: Daca poti sa faci rost de 1, joaca-l oricum, grafica e exact la fel, e cam acelasi joc, doar ca e alta poveste. Cea din 1, zic eu, e mai interesanta. (Ma rog, era si mai interesanta daca nu jucai 2-ul inainte, dar e simpatic oricum.) ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #13 | ||
| Ihi. Asa voi face. Dupa sesiune si mare. Mai la vara. PS: Cat e ora !!!!!
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti | Fallout 2 HELP PLIZ
Dupa ani am ramas fara baterie la masina chiar cand sa duc GECK-ul la satuc. Cum se incarca masina?Si cu ce?Baterii d-ale mari? ------------------ Long Live The Rhinos...
__________________ Long Live The Rhinos... | ||
|
| | #15 | ||
| Potoleste-te. ![]() http://www.gamesmania.ro/ubb/Forum3/HTML/000030.html Nu numai ca postezi acelasi mesaj de 2 ori pe thread-uri diferite, dar le pui si in forum-ul gresit. Pentru ce crezi ca exista forum-ul de Cheats & Hints? ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Fallout 2
Nu stiu despre voi, dar pe mine bugurile ma omoara. Jocul da eroare daca joc mai mult de 30 de minute, masina mi-a disparut, si trebuie sa merg prin desert tot timpul, iar intalnirile random sint chinuitoare. | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti | Sfatul medicului: sapa dupa patch-uri. Iar masina, pe langa faptul ca mi-a dat numai dureri de cap, are o singura utilitate utila (sic!) - portbagajul. Asa ca las-o sa se duca. Pana la urma tot va dispare. Eu mi-am lasat toata trupa langa ea cand am intrat in pestera dupa briganzii aia, i-am omorat pe toti manual si caaaand m-am intooors, guess what? Trupa zambea cu gura pana la urechi iar masina - lipsa.
__________________ Come and meet my ranga! | ||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Buzau, Buzau, Romania | Eu nu sunt prea departe (ma invart pe undeva prin zona Broken Hills, New Reno si Redding) dar cu patchul pus nu am avut probleme cu nimic, inclusiv masina. O singura data mi-a disparut, in New Renno, dar s-a dovedit ca mi-o furasera unii si m-am dus la ei, am cumparat-o inapoi si dupa aia i-am vestejit pe toti cu pusca mea si barosu' lui Sulik. Singura chestie ciudata e ca desi am luat masina gata upgradata de la tipul din The Den (parca), la questuri nerezolvate mi-a ramas ceva de genul " Get car part to Smitty", cu toate ca i-am dus tot ce trebuia. | ||
|
| | #19 | ||
| Yep, neaparat pune patch Miron. Vezi ca il gasesti la Interplay pe site ( www.interplay.com/fallout2 ). Fara patch ai mari probleme, mai ales cu masina. | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Am primul patch, si tot nu ajuta. Singurul lucru care ma sperie e daca o sa fie vreo limita de timp vreodata ca sa ajung intr-un anumit oras, si sa am nevoie de masina. Oricum, intalnirile random din 5 in 5 secunde(cu monstrii, of course) sint ENERVANTE. Mai ales alienii si centaurii. Iar Vic, fraierul, desi l-am pus pe mod DEFENSIVE, ramane pe loc sa traga in monstrii, ei il inconjoara, apare mesajul cu "VIC HAS BEEN KILLED" si trebuie sa dau LOAD Oricum, bravo pentru poveste, atmosfera, nivel de imersiune, interactivitate, feeling (nimic nu se compara cand vezi un inamic explodandu-i bratele). *Masina mi-a disparut in Broken Hills. Am citit undeva ca locuri sigure sint in New Reno sau Vault City,asa ca lasati-o acolo. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|