![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Fallout 3 Teaser Trailer Fallout 3 Teaser Trailer HD |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
| Bei.. pe vic nu-l folosesti la bataie.. + ca daca vrei sa termini jocu mai usor e bine sa-l tii viu.. Alta chestie.. fallout2 nu are limita de timp deci ... si poti termina jocu fara sa te folosesti de masina bla
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #22 | ||
| Si cu mama patch-urilor si masina tot va dispare la pestera raider-ilor, intrarea cu canalul. In partea cealalta parca ramane. Oricum, poti sa opresti undeva pe drum si sa te duci pe jos pana la pestera. Faza e ca in alte parti masina nu face probleme, si e totusi mult mai bine sa o ai decat sa mergi pe jos.
__________________ | |||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | HELP!!! BUG PROBLEMS!!!
Am o problema majora in Falout 2 si vreau sa va intreb daca ati intilnit-o. Deci, la un moment dat, aproape la finalul jocului, in San Francisco, inainte sa plec spre Enclave, butonul din partea deapta sus a interfatei (cel cu Steal, Lockpick, Trap...) a disparut acoperit de o patratica neagra---un BUG nenorocit. Insa, am constatat ca daca dupa aceasta intimplare salvam si IESEAM din joc,iar apoi loadam, s-ar fi blocat. OK, am loadat inainte de fenomen, am continuat sa joc, a apurut din nou, nu mi-a pasat, ca aveam de gind sa-l termin in citeva ore, deci nici nu mai inchideam calculatorul, asa ca am jucat in continuare. Pina cind am ajuns la final, in Enclave, mai sint 5 min pina explodeaza totul, si ma lupt cu robotul ala urias. OK, insa s-a blocat la un moment dat jocul, am restartat calculatorul, si de atunci, nu mai pot loada nimica. Pot, dar dupa citeva mutari se blocheaza sau da eroare. Si mai aveam 1 minut pina sa termin. Il doboram pe robot ( era "Severely wounded", deci nu mai avea mult iar eu aveam zeci de stimpak-uri si turetele si pe membrii echipei de partea mea)ieseam din camera si aparea scena finala din joc. IAR ACUM S-A BLOCAT, DEFEINITIV SE PARE. Va rog, dati-mi o sugestie, ceva. Daca nu, o sa-mi iau o salvare de pe Internet ca sa vad scena de final a jocului, insa totul va fi diferit de cum am jucat eu jocul de aproape 2 luni.HHHHHHHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! [Mesajul a fost modificat de Miron (modificat 25 June 1999).] | ||
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Lasati acuma, am rezolvat-o si am vazut scena de final. Insa am bagat aici fisa personajului meu. Daca aveti si voi altele, puneti-le sa ne "comparam". FALLOUT VAULT-13 PERSONNEL RECORD 03 October 2243 1634 hours Name: Miron Age: 18 Gender: Male Level: 27 Exp: 370,367 Next Level: 378,000 ::: Statistics ::: Strength: 10 Hit Points: 198/198 Sequence: 10 Perception: 07 Armor Class: 043 Healing Rate: 05 Endurance: 10 Action Points: 09 Critical Chance: 005% Charisma: 07 Melee Damage: 09 Carry Weight: 275 lbs. Intelligence: 07 Damage Res.: 064% Agility: 08 Radiation Res.: 095% Luck: 05 Poison Res.: 050% ::: Traits ::: Heavy Handed Gifted ::: Perks ::: Bonus Move Bonus Rate of Fire Faster Healing Explorer Smooth Talker Gain Endurance Gain Charisma Gain Intelligence Thief ::: Karma ::: Karma: 1733 (Savior of the Damned) Champion Made Man: Wright ::: Reputation ::: Klamath: Idolized Den: Accepted Vault City: Idolized Gecko: Idolized Modoc: Accepted Sierra Army Depot: Neutral Broken Hills: Idolized New Reno: Idolized Redding: Neutral New California Republic: Liked Vault 13: Idolized San Francisco: Liked Raiders: Vilified Vault 15: Idolized Ghost Farm: Neutral ::: Skills ::: ::: Kills ::: Small Guns ..... 109% Men ............ 233 Big Guns ....... 105% Women .......... 096 Energy Weapons . 006% Super Mutants .. 028 Unarmed ........ 080% Ghouls ......... 001 Melee Weapons .. 090% Brahmin ........ 001 Throwing ....... 042% Radscorpions ... 093 First aid ...... 094% Rats ........... 120 Doctor ......... 043% Floaters ....... 004 Sneak .......... 050% Centaurs ....... 015 Lockpick ....... 066% Robots ......... 009 Steal .......... 060% Dogs ........... 165 Traps .......... 053% Manti .......... 018 Science ........ 087% DeathClaws ..... 008 Repair ......... 089% Plants ......... 045 Speech ......... 050% Geckos ......... 070 Barter ......... 043% Aliens ......... 026 Gambling ....... 035% Giant Ants ..... 079 Outdoorsman .... 091% Big Bad Boss ... 001 ::: Inventory ::: 1x Gecko Holodisk 1x G.E.C.K. 1x Evacuation Holodisk 5,507x Money 15x .223 FMJ 1x M.B. Holodisk 5 1x M.B. Holodisk 4 1x Plastic Explosives 1x Motor 1x K-9 Motivator 1x Tanker Fob 11x Stimpak 2x Jet Antidote 1x Advanced Power Armor 1x Expanded Lockpick Set 1x Presidential Access Key 1x Bio Med Gel 1x Leather Jacket 1x Sniper Rifle 1x Light Support Weapon 1x Adv. Power Armor MKII Total Weight: 214 lbs. | ||
|
| | #25 | ||
| Cam slabut.. eu am terminat cu 300 heavy weapons , 250 unarmed si 200 small guns
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Buzau, Buzau, Romania | Da zi-mi si mie cum ai facut sa treci. Si eu am patit la fel (in San Francisco) si nu pot sa ma mai bat cu aia in ring ca imi iese in Win mereu. Eu am zis ca pentru ca foloseam o salvare din timpul combatului, dar poate e cum zici tu (ca si mie mi sa innegrit butonul). | ||
|
| | #27 | ||
| Patetic personal Sa nu folosesti arme cu energie, macar de curiozitate ....
__________________ | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Invisible Ninja Killer---- nu sint perfect! Tu probabil ca ai tot stat prin random encounters si ai cistigat multa experienta, eu l-am terminat cit mai repede posibil Florin V- daca poti sa iei o salvare din San Francisco si sa mearga,fa-o, du-te la Enclave si incearca sa eviti luptele. Lasa-ti oameni acolo la intrare, in partea dreapta (la podeaua cu sigla Enclave) si mergi singur prin baza. Daca ai Advanced Power Armor, o sa fii confundat cu un soldat de acolo. Du-te, treci de labirint, convinge-l pe ala sa dea drumul la FEV, distruge generatorul,omoara-lm pe presedinte si du-te sus si termina-l pe BOSS. Eu personal am gasit o salvare din Enclave de dinainte de lupta cu bossul, am loadat-o, a mers, si am terminat jocul, fara sa fie nevoie sa loadez dintr-o lupta. Daca loadezi, se strica. Rusine, Interplay. Cel putin ma asteptam ca sfirsitul sa fie lucrat cu migala. aLexB- energy wapons= s**t N-au nici un rost. Mai ales daca il ai pe Marcus. | ||
|
| | #29 | ||
| Marcus sux E adevarat ca armele energetice nu sunt obligatorii, dar sunt foarte bune. Crede-ma, am ceva exp. el. F2 este cel mai jocul cu cele mai multe bug-uri. Cu adevarat unic. Rusinea este pentru Black Isle, nu Interplay. Baldur's Gate are infinit mai putine bug-uri, asta ca sa dau ca exemplu tot un RPG.
__________________ | |||
|
| | #30 | ||
| asta e domeniu lu andrei! oricum jocu e naspa! "chiar daca a luat scor mai mare ca starcraft! IN CG!!!!!!! PS. nu aduce nimic nou!!!! ![]()
__________________ savu | |||
|
| | #31 | ||
| Andrei nu este singurul care joaca in disperare RPG-uri, desi recunosc ca el se ocupa de ele de mai mult timp decat o fac eu Un joc nu trebuie sa aduca in mod obligatoriu ceva nou pentru a fi foarte bun. Iar RPG-urile au o traditie indelungata in domeniu, spunandu-se despre ele ca nu le pot avea pe toate, adica si grafica si gameplay. Fallout-urile au 256 culori , MM7 un engine 3D patetic, BG 5 CD-uri stupide, etc.Ma indoiesc ca Fallout 2 a primit scor in CG. Poate Fallout 1. Iar acela era cat se poate de inovativ spre deosebire de succesorul sau, care pe deasupra mai e si plin de bug-uri.
__________________ | |||
|
| | #32 | ||
| FALLOUT 2
Acuma ca l-am terminat , va intreb pe astia care l-ati mai jucat - e normal ca locatiile sa se incarce foarte greu (30s-1min) ? Si ca o constatare personala - am resetat calculatorul cat nu l-am resetat in 8 luni .
__________________ Haideti sa haidem | |||
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Mda, si mie mi se incarca greu... Pacat de jocu asta asha misto, isi cam pierde farmecu' din cauzele astea si bug'uri.. ------------------ Terrans eat dust! | ||
|
| | #34 | ||
| E normal, dar depinde si de sistem. Oricum, sfatul universal: nu-l juca fara patch! ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #35 | ||
| Mi se pare anormal ca un joc asha de simplu (ma refer la grafica)sa se incarce foarte greu.La faza asta se compara doar cu Sin , care avea o grafica destul de buna + ca era 3D. | |||
|
| | #36 | ||
| Registered User Join Date: May 1999 Location: Bucuresti | chiar e misto fallout 2 ??? Tre' sa ma apuc si eu de asta... ![]()
__________________ Drunken Rhinos rule... <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR> As i lay me down to sleep Slowly i begin to weep And i wish that i shall be Handsome and as smart as me <HR></BLOCKQUOTE> ![]() | ||
|
| | #37 | ||
| Schatten: Si mie mi se pare foarte anormal. Mai ales ca foloseste engine-ul de Fallout I, care dupa patch mergea foarte rezonabil. PS. Imi aduc aminte de Fallout I, inainte de patch stateai _minute_ in sir dupa ce ii dadeai exit, pana cand reveneai in Windows. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #38 | ||
| Bey care a jucat fallout 2 sa-mi dea si mie dintr-un save fisierele : vault13.sav si vent13.sav(al doilea parca asa se numea) plz ca io am jucat aprox 1 saptamana si acu mi s-a bulit salvarea ! ![]()
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #39 | ||
| Guest | Mai bine ia-ti CD-ul full ca la versiunea sparta o sa ai multe probleme de genul asta. Sau, in caz ca ai deja CD-ul, pune-ti si tu patch-ul 1.02. | ||
|
| | #40 | ||
| Pai bey am si patchul 1.02 si cd-ul intreg. Io mai cunosc pe unu care a patit la fel. Deci daca l-ai jucat sti ca tre in Vault 13 sa duci un jmen de recunostere a voci. Io dupa ce l-am luat din New Reno si am incercat sa ma intorc in vault 13, la incarcare imi iesea din joc si imi dadea o eroare in Kernel32.dll. Am incercat chiar si cu reinstalarea windowsului si binenteles a jocului dar degeaba !!! Deci daca totusi ai fisierul ala da si mie un e-mail la ady9610@home.ro !!!
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|