![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Fallout 3 Teaser Trailer Fallout 3 Teaser Trailer HD |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #81 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: cand la Cluj, cand la Brasov | Citit-am si eu pe internet pe o gramada de site-uri cum ca tipul ala Feargus a inceput cat de cat lucru la joc si ca el va fi 3D, se pare ca vor sa pastreze in mod evident - sper - modul turn base, sau poate la alegere cu unul real time (this might suck) si vor sa fie 3D in dar nu nashpa... adica sa arata cam ca Baldur's gate ceea ce, zic ei, o sa faca grafica jocului mai cool si macelaritul (vezi efectele unui Bozar sau Vindicator) mai super... Ma pipi pe ei daca se f*te ceva la feeling, poveste, gameplay etc... Interplay and mr. Feargus watch out.... U don't want us pissed... ![]() ------------------ The sooner u die the longer u are dead.
__________________ Never let me go [swf width=150 height=60]http://www.geocities.com/ser_zone/signature/signature.swf[/swf] | ||
|
| | #82 | ||
| Guest | Fratzilor ash vrea sa fie cum vretzi voi,mda nu shtiu in ce masura o sa faca aia Falloutul 3 ca shi celelalte 1,2.Oricum ash vrea sa fie asemanator cu primele shi daca vor ei cu grafica mai mishto de ce nu!! | ||
|
| | #83 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Galatzi,Romania | Au aparut cumva screenshot-uri sau macar niste artwork, huh?
__________________ Come, and we will show you a different path ... | ||
|
| | #84 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Galatzi,Romania | Bozar-ul + 31%critical chance / om cu Combat Armor = 1085 damage (vorbesc serios si asta fara cheat-uri)
|
| | #85 | ||
| Ce-mi aud urechile (vad ochii).Fallout3 ? SUPERRR. ------------------ I,who am not as others | |||
|
| | #86 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Galatzi,Romania | Auzita-ti voi de un anume Scorcher Pistol? Acasta merge pe baza de energie solara (deci nu functioneaza decat ziua). Damage 20-60 Stiu ca se gaseste in Vault 13 din trecut care poate fi accesat prin Guardian of Forever (un encounter). Problema mea este ca odata iesit din Vault 13 nu mai merge faza cu teleportatul si eu am aflat cam tarziu despre el si as vrea sa stiu daca mai am o sansa sa-l gasesc.
|
| | #87 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: cand la Cluj, cand la Brasov | avatar... nothing yet... I know, I know that suxx... ------------------ The sooner u die the longer u are dead.
__________________ Never let me go [swf width=150 height=60]http://www.geocities.com/ser_zone/signature/signature.swf[/swf] | ||
|
| | #88 | ||
| Guest | Un prieten zicea ca jocurile pe calculator sunt un pericol ptr umanitate pentru ca in curand vor fi atat de "reale" ca pe nimeni nu va mai intresa realitatea. Fallout 1 & 2 au fost un argument serios in directia asta... "Feelingul" ala de "acolo".... nu stiam ce am pierdut pana nu l-am jucat... | ||
|
| | #89 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: cand la Cluj, cand la Brasov | Urasc jocurile pe care le ador pentru ca atunci cand le termini nu-ti mai place nimic... Shit! ------------------ The sooner u die the longer u are dead.
|
| | #90 | ||
| Guest | Ba predator din partea lu' bobo lu' memo[rosca] si lu' flop si a mea sa ne sugi da pu*a scarbosenie mica ce esti... | ||
|
| | #91 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Galatzi,Romania | Gheros[cc]=Gheros [cacanar]?huh?
|
| | #92 | ||
| Beyyyy ce mai faci bey centaureeee...mesaj dat de la craiova .....labarealla maxima pe aici..
__________________ Semnatura e in vacanta va rugam reveniti | |||
|
| | #93 | ||
| Guest | O sa fie tare dar altfel decat primele doua. Intra la www.interplay.com sa vezi sute de sugestii din partea publicului de te crucesti. ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fires, Valor awaits for the hero of light to awaken... | ||
|
| | #94 | ||
| Guest | Avatare cand te prind te *** in cur... | ||
|
| | #95 | ||
| Guest | | ||
|
| | #96 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Galatzi,Romania | Deh,.. ca asha e pe la unii in familie....
|
| | #97 | ||
| Eu sper sa ramana tot 2d ba ! nu mai vedem noi efecte asa misto (cum il rupe pe ala in doua mutantul cu chingunul shi cum sare sangele asa cool) cand e 2d ii da un aer asa mai morbid, ajuta foarte mult la feeling. Sper ca impartasiti opinia mea ------------------ Death is near....
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #98 | ||
| Guest | Un singur lucru poate fi spus despre seria Fallout. Fallout 2 sucks, Fallout 1 rules. Dar despre Fallout 1 se pot spune o groaza. Numai de bine, desigur. | ||
|
| | #99 | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: cand la Cluj, cand la Brasov | Bai... esti penibil, iti place fallout 1 si zici ca Fallout 2 sux? Hahaha... cum asa bei? Poate ai si niste explicatii, exemple... sa le aud si eu... Hmpf... Fallout 2 sux... Some nerve! ![]() ------------------ The sooner u die the longer u are dead.
|
| | #100 | ||
| mai BlackOut,te credeam baiat destept... no acu' zic io...cand am vazut pt prima oara fallout1 l-am sters dupa 15 min,pur si simplu nu-mi placea.Dupa aia m-am apucat de fallout2,asa in sila,si nu l-am mai putut lasa din maini(dovada ca acum,dupa aproape un an dupa ce l-am jucat pt prima oara-f2 that is-il rejoc).Oricum,nu dati,fallout1 n-am jucat,nu iti prea da inima sa te apuci de un joc dupa ce ai terminat continuarea lui...concluzie,fallout1&2 sunt cam cele mai buneRPG-uri pe care le poti juca lil go play,lil bugger
__________________ 15. I will never employ any device with a digital countdown. If I find that such a device is absolutely unavoidable, I will set it to activate when the counter reaches 117 and the hero is just putting his plan into operation. The Top 100 Things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|