![]() |
| | #1 | ||
| Mythos Quote:
VIDEO : OFFICIAL : http://www.mythos.com Last edited by upmax; 30-06-2008 at 20:42. | |||
|
| | #2 | ||
| Ok, dupa ce am vazut gameplay-ul m-am linistit, tot diablo ruleaza, probabil ca jocul asta o sa fie un alt fuckup gen hellgate london
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #3 | ||
| Quote:
Nici nu se pune problema.. dar avand in vedere ca e free merita incercat | |||
|
| | #4 | ||
| heh, m-am inscris pentru beta de alaltaieri si n-am primit nici un raspuns.. oricum arata ok, desi sunetele mi se par cam jalnice. Sper sa fie bun, am nevoie de un hack n slash pana apare Diablo 3, iar de Titan Quest (pe care-l joc de peste un an) am inceput sa ma satur..
__________________ "Not strong, only aggressive, cause the power ain't directed That's why, we are subjected to the will of the oppressive" - Mos Def | |||
|
| | #5 | ||
| Am intrat în beta la Mythos acum vreun an şi pot spune că e destul de simpatic. Chiar aveam vreo 10 invitaţii de dat la un moment dat, dar m-am uitat ieri în cont şi au dispărut. Voiam să le dau celor amatori de aici, dar... ![]() Arată binişor, iar la gameplay seamănă destul de mult cu Diablo şi, pe alocuri, chiar cu WoW, dar m-a plictisit cam repede. Am văzut că s-a introdus content semnificativ de când nu am mai jucat, plus că s-au mai balansat şi clasele, aşa că da, probabil că merită încercat. ![]() | |||
|
| | #6 | ||
| Si eu vroiam sa intru in beta, m-am inscris acolo dar n-am primit raspuns pana acum. Poate are cineva vreun invite pt mine si pt un prieten. ![]() Am inteles ca in curand o sa fie un open beta, so...E bine ca o sa am ce juca (h&s) pana la aparitia lui D3, Mythos pare dragut...
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #7 | ||
| Open beta e promis de 3 luni.. si nu a venit nici acum..Jocul a fost facut in scopul de a testa serverele pentru Hellgate London.. are acelasi engine.. | |||
|
| | #8 | ||
| Corect, atat timp cat e moca, nu e prea mult de comentat, jocul ar merita o incercare. Depinde foarte mult si de ce jocuri sunt available la momentul respectiv, din ce am vazut pana acuma in gameplay-ul ala pare plcitisitor iar atmosfera nu e grozava, tine cred si foarte mult de soundtrack.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | move it to MMO
__________________ | ||
|
| | #10 | ||
|
| | #11 | ||
| pentru ca e mmo (ma rog, va fi ...) | |||
|
| | #12 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | omfg .. de unde atata mmo e EXACT CA DIABLO 2 | ||
|
| | #13 | ||
| Zice ca e mmo pentru ca e online.. | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
)
__________________ | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | ok so ? diablo 2 nu e online? asta inseamna ca e MMO? eu inteleg prin mmo un jok pe care`l poti juca DOAR online .. nu si single ca d2 .. nush dak e cazul in Mythos | ||
|
| | #16 | ||
| d2 nu e MASSIVELY online, ci doar online. Mythos insa se pare ca va fi massively, adica mmo.
__________________ donez pisoi DULCI (n-ati vazut in viata voastra pisoi atit de dulci) update: au mai ramas doi pisoi dulci | |||
|
| | #17 | ||
| Ce ma conteaza acum. Oricum e mai apropiat de Diablo 2, decat de alte jocuri gen Wow sau AoC, care sunt mmorpg-uri recunoscute, so...
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #18 | ||
| Meredith, vezi http://www.mythos.com/about Se va putea juca doar online (deci nu single player - se va putea juca solo dar numai online), party'ul nu va fi ca la Diablo de max.8, va fi ca la WoW (producatorii spun ca "Thousands of players"). Doar grafic seamana cu Diablo (comparativ cu D1 si D2 evident are grafica mult mai buna), e tot isometric si e hack and slash. E MMO, ce vrei mai mult deatat ca sa crezi? | |||
|
| | #19 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | OK e MMORPG dar e cam lame 1 mmorpg izometric eu-s obisnuit cu mmorpg 3-rd sau 1-rst person | ||
|
| | #20 | ||
| Păi şi fanii Fallout sunt obisnuiti cu jocul isometric iar acum vor avea un Fallout 3 First-person ![]() | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|