brat Mass Effect 2
Thread Introduction
Page 1 of 50 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 997

Thread: Mass Effect 2

Registered User Racon's Avatar

Mass Effect 2

EA a anuntat prin intermediul lui Bioware ca in Martie 2009 vom aflam primele detalii despre Mass Effect 2, care va fi lansat la sfarsitul lui 2009.

Atunci vom vedea si primele imagini.

Cum primul joc din serie a fost destul de reusit, speram ca si Mass Effect 2 sa se ridice la nivelul precedentului si de ce nu sa il si depaseasca.

Stiu ca va fi o triologie, ma astept ca in 2010 - 2011 sa vedem si Mass Effect 3.
    Join the CREED!

Hecăru' Philips's Avatar
    primul joc a fost excelent(mai ales pt un devorator de SF ca mine),insa nu prea ma incanta aparitia unui sequel...parca cei de la bioware aveau treaba cu dragon age
    Get a women and you will see it's nice.
    Sir Andrew

Quote Originally Posted by philips za kid View Post
    parca cei de la bioware aveau treaba cu dragon age
    Dragon Age se lanseaza in primavara acestui an, apoi Bioware se ocupa doar de Mass Effect 2.

Plus ca ME2 e in lucru de 1 an deja. Au lucrat simultan la 2 RPG-uri.
    Join the CREED!

Registered User Flame's Avatar
    da-ti si voi un link ceva ca eu nu va cred pe cuvant.

Inchizitor Bossman's Avatar
    Notă administrativă: de acum înainte se va crea un thread pentru fiecare joc, chiar dacă face parte dintr-o serie.
    This isn't a democracy. It's a benevolent dictatorship.

Registered User Weezer's Avatar
    Sper la o lansare simultana pe PC si console. Pentru mine primul a fost GOTY 2008.
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Quote Originally Posted by Flame View Post
    da-ti si voi un link ceva ca eu nu va cred pe cuvant.
    Uite : Mass Effect 2 va fi prezentat la Games Developers Conference

Se pare ca au planuri mari pentru Mass Effect 2 Sper sa le iasa

Ultimul RPG de calitate ( din 2008 ) care l-am jucat e Mass Effect ....
    Join the CREED!

aha...poi atunci mult succes..sau succesuri; succese? grea e mai, grea, a dracului de limba.

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    Ati uitat sa ziceti ca e vb de versiunea de console
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User
    Sper sa il faca mult mai complex. Si cu misiuni mai variate.

Registered User dizzee's Avatar
    Lol apare mass effect 2? Eu l-am cumparat pe primul de cand a aparut si n-am jucat nici un sfert din el. Downloadasem si bring down the sky, ma gandeam sa ma apuc serios de jucat, si degeaba, m-am luat cu altele..
    The hottest under the sun

Lian-Li PC-A16B || Asus M3A32 MVP Deluxe/WiFi || X4 940 @3.4GHz || Scythe Mine || HD5870 || X-Fi Xtreme Music || 2*2048 Mushkin Redline PC2-8000 || WD3200AAKS & 6400AAKS & Samsung F3 1TB || MX518 || Corsair VX450W || LG L226WT-WF 22"
    ~Vista 64~

Quote Originally Posted by dizzee View Post
    Lol apare mass effect 2? Eu l-am cumparat pe primul de cand a aparut si n-am jucat nici un sfert din el. Downloadasem si bring down the sky, ma gandeam sa ma apuc serios de jucat, si degeaba, m-am luat cu altele..
    Mass Effect merita incercat Nu e apogeul jocurilor, dar are calitati foarte bune. Eu l-am terminat de 3 ori
    Join the CREED!

Always in haste Strider's Avatar
    primul joc a fost excelent(mai ales pt un devorator de SF ca mine),insa nu prea ma incanta aparitia unui sequel
    Mass Effect a fost conceput de la bun inceput ca o trilogie, nu este vorba de un sequel ci despre partea a doua din trilogie. Eu ma bucur ca s-au gandit sa il anunte odata cu prezentarea noului proces de level design, pentru ca level design-ul a fost un punct in care ME a scartait tare (cel putin in ceea ce priveste designul lumilor din questurile secundare).

1. Pe PC probabil ca va aparea in primvara sau vara lui 2010, nu la sfarsitul lui 2009
    2. Am terminat ME de vreo 6 ori cel putin cu diferite variante de personaje.
    3. Bring down the sky e a stroll in the park, il termini in 50 de minute cel mult.
    4. ME done quick se poate termina in aproximativ 15 ore, poate chiar mai putin.
    I wish I was a stranger who wanders down the sky
    I wish I was a starship in silence flying by
    I wish I was a princess with armies at her hand
    I wish I was a ruler who'd make them understand

cel putin in ceea ce priveste designul lumilor din questurile secundare
    daca imbunatatesc asta o sa fie extraordinar.

Astazi la 'EA Investor Conference' a fost precizata o data de lasare pentru Mass Effect 2 - acesta este Q1 2010

Sursa : www.rpgwatch.com
    Join the CREED!

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    lol

Conform ActionTrip, BioWare a menţionat că salvările din Mass Effect vor putea fi utilizate şi în viitorul titlu al seriei, Mass Effect 2.
    "Orice salvare de joc din Mass Effect va permite accesarea aceluiaşi personaj şi în Mass Effect 2. În viitorul titlu, vei trece printr-o perioadă mai sumbră, în care cauţi răspunsuri într-un univers plin de imprevizibil", a menţionat Casey Hudson, Project Director la BioWare, într-un video bonus oferit în proaspăt lansatul pachet Mass Effect Platinum Hits.
    Casey a adăugat că Mass Effect 2 va aduce "o experienţă orientată pe luptă şi mai puţin pe poveste", în care vom "trăi" într-o staţie spaţială ce va fi şi cazino, şi club de lupte în acelaşi timp.
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

bah..we want story
    buna ideea asta cu salvarile.
    acum daca l-ar face free donwload pentru cei care au cumparat MA 1... (da asta e doar lacomia din mine)

Registered User Weezer's Avatar
    Pentru lupte exista alte genuri de jocuri, sa lucreze la story si la continut cel putin dublu fata de primul.
    Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.

Registered User thor76's Avatar
    Da ma, probabil ca, "console kiddies" s-a plans ca in originalul erau prea multe litere si prea putina bataie "dooh".
    Pai in cazul asta poate il transforma intr-un FPS cu mici accente de RPG sa stim si noi o treaba sa nu mai dam banul pe prostii.
    Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi..
    F.H.

mtz
    mtz is offline
    Registered User
    Toata lumea e entuziasmata pt mass effect 2 dar si-a pus careva intrebarea la cat timp dupa versiunile de console va aparea si cea pe pc? Ma indoiesc ca toate versiunile vor fi lansate simultan si tinand cont ca am avut ceva de asteptat pt prima parte - ma cam indoiesc ca o sa avem ME2 pe pc anul asta (sper sa ma insel)

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 50 123411 ... LastLast