![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Mass Effect 2
EA a anuntat prin intermediul lui Bioware ca in Martie 2009 vom aflam primele detalii despre Mass Effect 2, care va fi lansat la sfarsitul lui 2009. Atunci vom vedea si primele imagini. Cum primul joc din serie a fost destul de reusit, speram ca si Mass Effect 2 sa se ridice la nivelul precedentului si de ce nu sa il si depaseasca. Stiu ca va fi o triologie, ma astept ca in 2010 - 2011 sa vedem si Mass Effect 3.
__________________ Never Say No ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
primul joc a fost excelent(mai ales pt un devorator de SF ca mine),insa nu prea ma incanta aparitia unui sequel...parca cei de la bioware aveau treaba cu dragon age
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Uite : Mass Effect 2 va fi prezentat la Games Developers Conference ![]() Se pare ca au planuri mari pentru Mass Effect 2 Sper sa le iasa ![]() Ultimul RPG de calitate ( din 2008 ) care l-am jucat e Mass Effect ....
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ati uitat sa ziceti ca e vb de versiunea de console
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Lol apare mass effect 2? Eu l-am cumparat pe primul de cand a aparut si n-am jucat nici un sfert din el. Downloadasem si bring down the sky, ma gandeam sa ma apuc serios de jucat, si degeaba, m-am luat cu altele..
__________________ I hope you die of natural causes before singularity is reached so i dont have to merge consciousness with a stupid faggot | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Nu e apogeul jocurilor, dar are calitati foarte bune. Eu l-am terminat de 3 ori
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
2. Am terminat ME de vreo 6 ori cel putin cu diferite variante de personaje. 3. Bring down the sky e a stroll in the park, il termini in 50 de minute cel mult. 4. ME done quick se poate termina in aproximativ 15 ore, poate chiar mai putin.
__________________ I wish I was a stranger who wanders down the sky I wish I was a starship in silence flying by I wish I was a princess with armies at her hand I wish I was a ruler who'd make them understand | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Astazi la 'EA Investor Conference' a fost precizata o data de lasare pentru Mass Effect 2 - acesta este Q1 2010 Sursa : www.rpgwatch.com
|
| | #16 (permalink) | ||
|
lol Conform ActionTrip, BioWare a menţionat că salvările din Mass Effect vor putea fi utilizate şi în viitorul titlu al seriei, Mass Effect 2. "Orice salvare de joc din Mass Effect va permite accesarea aceluiaşi personaj şi în Mass Effect 2. În viitorul titlu, vei trece printr-o perioadă mai sumbră, în care cauţi răspunsuri într-un univers plin de imprevizibil", a menţionat Casey Hudson, Project Director la BioWare, într-un video bonus oferit în proaspăt lansatul pachet Mass Effect Platinum Hits. Casey a adăugat că Mass Effect 2 va aduce "o experienţă orientată pe luptă şi mai puţin pe poveste", în care vom "trăi" într-o staţie spaţială ce va fi şi cazino, şi club de lupte în acelaşi timp.
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Da ma, probabil ca, "console kiddies" s-a plans ca in originalul erau prea multe litere si prea putina bataie "dooh". Pai in cazul asta poate il transforma intr-un FPS cu mici accente de RPG sa stim si noi o treaba sa nu mai dam banul pe prostii.
__________________ Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi.. F.H. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
Toata lumea e entuziasmata pt mass effect 2 dar si-a pus careva intrebarea la cat timp dupa versiunile de console va aparea si cea pe pc? Ma indoiesc ca toate versiunile vor fi lansate simultan si tinand cont ca am avut ceva de asteptat pt prima parte - ma cam indoiesc ca o sa avem ME2 pe pc anul asta (sper sa ma insel)
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/436495-mass-effect-2-a.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Streaming Mass Effect 2 Subject Zero Trailer (HD) | This thread | Refback | 06-10-2009 17:16 | |
| Download Mass Effect 2 Teaser Trailer (HD) | This thread | Refback | 08-07-2009 03:43 | |
| Streaming Mass Effect 2 E3 2009 Extended Trailer (HD) | This thread | Refback | 07-06-2009 03:37 | |
| Streaming Mass Effect 2 E3 2009 Trailer (HD) | This thread | Refback | 03-06-2009 23:25 | |
| Streaming Mass Effect 2 Prelude to E3 Trailer (HD) | This thread | Refback | 17-05-2009 01:43 | |
| Mass Effect 2 PC Downloads | This thread | Refback | 22-02-2009 02:31 | |
| Mass Effect 2 PC RPG | This thread | Refback | 24-01-2009 06:56 | |
| Mass Effect 2 PC RPG | This thread | Refback | 16-01-2009 12:30 | |
| Mass Effect 2 PC RPG | This thread | Refback | 16-01-2009 06:45 | |