![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | Quote:
![]() La jocuri e altceva, e normal să crească pretențiile legate de grafică. Cum e normal să crească pretențiile legate de softuri sau de sisteme de operare. | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
ufb, unfucking belivable. ii recomandati diablo, ghotic? omu n-a jucat pana acu asa ca tre inceput cu "king of rpg" fallout 2
__________________ breaking news: today, a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we're the imagination of ourselves... now here's tom with the weather. Bill Hicks | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca o sa fie incantat la gothic cand o sa-si ia vreo 2 de la o amarata de musca ).Mai bine experimenteaza putin cu Fable sau Oblivion ca sa vada daca il atrage genul,dupa care poate sa treaca foarte frumos la lucruri mai serioase
__________________ Pentru mine, binele este atunci când, beat mort, trag cocaină pe nas de pe abdomenul unei prostituate transsexuale, într-un bordel insalubru din Bogota, Columbia. Cuviosul Ilarie | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Salutare! Sunt nou printre voi. Tocmai am terminat Gothic I si vreau sa va spun ca m-a fascinat complet! Din pacate nu am gasit un Gothic II bun (plin de buguri).Cand spun ca sunt nou, sunt nou in toate privintele RPG-urilor. Nu va cer un dictionar al termenilor pe care il folositi voi sau alte chestii, va rog doar sa ma indreptati catre o directie buna. Ma intereseaza jocuri precum Gothic. Nu ma intereseaza ca au grafica de 2 bani, pe mine ma intereseaza gameplay-ul, povestea... astea m-au fascinat. Nu imi plac jocurile precum Diablo sau World of Warcraft ... ci cele precum Gothic. Nu cred ca am explicat cum trebuie ... dar stiu ca m-am straduit.
__________________ Verigheta este cea mai mica catusa din lume. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | Quote:
![]() plus ca nu prea am inteles partea cu Gothic 2 Last edited by mtz; 05-05-2009 at 21:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Altceva inafara de Gothic? Tocmai am incercat The Elder Scrolls III - Morrowind ... nu mi-a placut. Scrisul acela greu de citit, atatea fraze fara inteles... Quote:
Daca am 2 obiecte jos, niciodata nu se indreapta catre cel care trebuie.. Spre exemplu, eram la inceput, la ferma, chiar dupa ce m-au atacat banditii. Duceam ridichiile nevestei fermierului, iar cand sa vorbesc cu nevasta-sa, se tot aseza pe scaunul de langa ea plus ca ramane blocat (nu mai functioneaza Esc, plus naviogation keys... doar inventory, stasts...Decat sa ma chinui asa ... mai bine incerc altceva. Caut ceva in genul ala... povestea sa fie una captivanta, cu un scris cat de cat citet (si mai putin, fata de Morrowind) .. poate unul in care personajele chiar vorbesc ... inteleg mult mai bine asa povestea decat sa o citesc.
__________________ Verigheta este cea mai mica catusa din lume. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Poţi încerca JADE EMPIRE SPECIAL EDITION
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Mda, se poate spune. Sper să te atragă şi după primele misiuni
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |