Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Thread Introduction
Gothic 2 Review @ ComputerGames.ro | Gothic 3 E3 2006 Trailer @ ComputerGames.ro | Gothic Resources @ ComputerGames.ro
Gothic 3 Review @ ComputerGames.ro
Gothic 3 Autumn Texture Pack @ ComputerGames.ro

Reply

Thread Tools
Old 30-07-2008, 23:40   #2941
Moderator

si pe aia care au murit poti sa-i spawnezi. daca au ceva de povestiti cu tine, vor povesti.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 18:13   #2942
Registered User

Ce se aude cu Gothic 4? De cine va fi facut pana la urma? Si addonul pt Gothic 3?

CapnJackSparrow is offline    Reply With Quote
Old 10-08-2008, 23:24   #2943
KDP
Registered User

KDP's Avatar

Sunt lvl 45, aproape 500 str, pe 2h, si vreau sa fac rost de perkul de life regen pe care am inteles ca ti-l da doar leaderul orc din orsaul de la granita de nord. Problema e ca pt a intra la el trebuie sa ai 75 reputatia cu orcii. Intrebare de baraj: se poate face? Deocamdata am vreo 26 si am terminat 90% din questurile oraselor din midlands, inclusiv omorat cativa leaderi rebeli.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Si o alta intrebare.. am perkul care imi dubleaza armura data de robes. Deocamdata port robe of the adanos, dar in character screen armura nu e dublata, ci fix 45 cat scrie pe ea. E un bug? Se dubleaza armura desi nu apare in character screen? Sau robe of adanos fiind ancient artefact nu e considerata roba normala si nu se aplica perkul?

Last edited by KDP; 10-08-2008 at 23:24. Reason: Automerged Doublepost

KDP is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 00:07   #2944
Registered User

ARSY's Avatar

Din cate tin minte regenerarea te poate invata si regele, nu doar conducatorul orcilor. Trebuie doar sa faci quest-urile corespunzatoare. Nu stiu cum poti ajunge la reputatie 75% cu orcii, eu nu am jucat niciodata de partea lor. Daca nu stii ce sa mai faci sa ti-o imbunatatesti, arunca o privire pe forumul oficial sau in vreun ghid.
Aia cu armura nu stiu cum e.

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 11-08-2008, 10:13   #2945
Registered User

Racon's Avatar

Quote:
Originally Posted by CapnJackSparrow View Post
Ce se aude cu Gothic 4? De cine va fi facut pana la urma? Si addonul pt Gothic 3?
Despre Gothic 4 : Pai deocamdata jocul e in plina dezvoltare

Spellbound Entertaiment AG este developerul ( asta se stie de un an ..esti in urma cu stirile )

Vom afla mult mai multe detalii saptamana viitoare la Games Convention

Oricum o data de lansare aproximativa este Q4 2009 / Q1 2010

Despre Gothic 3 - Forsaken Gods : La fel vom afla mai multe despre addon la Games Convention

Racon is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 21:13   #2946
Registered User

1bit's Avatar

Intrebare: povestea din G2 "simplu" fara add-on se continua direct in G3 sau e "crucial" sa joc si add-on-ul ca sa aiba totul sens ? Intreb pt ca stiu ca trebuie sa iau tot jocul de la cap ca sa joc G2 cu add-on si nu prea am chef, vreau sa trec la G3. Dar nu stiu daca se continua povestea...

ce fac gresit cu spoileru` ?

Last edited by 1bit; 22-08-2008 at 21:55.

1bit is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 21:35   #2947
Moderator

nu e neaparat nevoie sa joci nimic din serie, pentru a intelege povestea din g3. cu cat ai jucat insa mai mult cu atat e o experienta mai placuta.

pune[spoiler=titlu]

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 21:57   #2948
Registered User

1bit's Avatar

Mersi
Ideea era nu pt experienta placuta (sunt sigur ca nu o sa fie asa placuta sa reiau G2 de la inceput, mai ales ca abia ce l-am jucat prima oara acum 3-4 zile, si terminat azi). Problema era daca povestea din add-on are vreo urmare in G3, sau este un dead end dpdv epic.

1bit is offline    Reply With Quote
Old 24-08-2008, 23:24   #2949
Registered User

Salutare! Multumesc pt. raspunsuri! Am mai jucat putin Gothic 3 si revin cu cateva intrebari:
Pot invata master dual wield si de la altcineva in afara de tipul din Ishtar?
Pot sa fac reputatie cu Hashisinii facand doar questuri care nu implica omorarea unor personaje? Gen: hotul Yussuf, druizi si etc?

Acum cateva impresii dupa ultimele 14 ore de joc: Daca scoti harta in apa merge rin apa indiferent cat de adanca e apa. Din "Bakra - nu stiu cum dreaq" poti ajunge foarte usor in Mora Sul inotand. Dual wieldul este foarte eficient daca sunt folosite combourile, poti lovi mai multi adversari dintr-o singura miscare (am eliberat templul de la Water Mages inainte ca ajutoarele nomade sa fi ajuns la locul faptei). Vrajile sunt nesimtite: dai intr-un orc, se aduna 20 in jurul tau, dai Ice wave si s-a terminat. Ma scot din sarite crawlerii (de toate felurile) si animalele cu mult strenght (scheleti).

Old 25-08-2008, 01:07   #2950
Registered User

XSamSung's Avatar

Primul Gothic mi-a placut pentru ca era un "best game" la vremea respectiva. La fel a fost si cu Gothic II, mai ales dupa sucesul predecesorului. Gothic III m-a dus la culmea disperarii datorita optimizarilor de toata jena, primul joc original care l-am rupt in bucati de nervi sa nu mai zic ca era Collector's Edition nu tocmai ieftin pentru un joc. Si cu asta am terminat cu seria Gothic, desi din ce am auzit de la altii s-au mai reparat bug-urile nu ma mai tenteaza acest joc, valabil si pentru Gothic IV sau ce o fi mai departe.

XSamSung is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 14:19   #2951
Registered User

ARSY's Avatar

Quote:
Salutare! Multumesc pt. raspunsuri! Am mai jucat putin Gothic 3 si revin cu cateva intrebari:
Pot invata master dual wield si de la altcineva in afara de tipul din Ishtar?
Pot sa fac reputatie cu Hashisinii facand doar questuri care nu implica omorarea unor personaje? Gen: hotul Yussuf, druizi si etc?

Acum cateva impresii dupa ultimele 14 ore de joc: Daca scoti harta in apa merge rin apa indiferent cat de adanca e apa. Din "Bakra - nu stiu cum dreaq" poti ajunge foarte usor in Mora Sul inotand. Dual wieldul este foarte eficient daca sunt folosite combourile, poti lovi mai multi adversari dintr-o singura miscare (am eliberat templul de la Water Mages inainte ca ajutoarele nomade sa fi ajuns la locul faptei). Vrajile sunt nesimtite: dai intr-un orc, se aduna 20 in jurul tau, dai Ice wave si s-a terminat. Ma scot din sarite crawlerii (de toate felurile) si animalele cu mult strenght (scheleti).
Desi initial se zicea ca nu se poate, intr-un final s-a descoperit ca poti face reputatie 75% cu hashishinii fara sa omori vreun Water Mage sau druid (Shakhyor the Lion). Trebuie doar sa explorezi cu atentie Myrtana fiindca sunt si acolo cativa hashishini de la care poti lua quest-uri care iti vor inbunatatii reputatia in desert. Treaba e extrem de la limita, in sensul ca poti face reputatie fix 75% in acest fel, dar nici un procent in plus, deci daca ai ratat sau rezolvat macar un singur quest dat de un hashishin intr-un fel diferit decat vroia el iti poti lua adio de la Ishtar. Iar Dual Wield poti invata doar acolo, din cate tin eu minte.
Referitor la animale, deci si crawleri, daca joci cu patchul 1.6, le poti ataca linistit si cu arme gen sulita, nu doar cu arcul, si sunt chiar simplu de omorat. Iar scheletii au fost dintotdeauna foarte puternici in Gothic, inca de pe vremea primului joc. Nu aveau foarte multa viata in ei, dar daca te loveau te si terminau rapid. E oarecum o traditie.

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 25-08-2008, 15:21   #2952
Registered User

Multumesc mult pentru informatii! As vrea sa stiu daca il omor pe Yussuf imi creste reputatia la Hashisini si daca e neaparat nevoie sa o fac. Yussuf e hotul din Mora Sul care a fugit spre templu! Vad ca si pt. murder ai nevoie sa intri in Ishtar. Eu zci ca se merita sa te chinuiesti pt. aceste 2 skiluri. Voiam sa mai intreb: Banditii si robberii au cateodata printre ei personaje care au nume, pot vorbi cu ele, adica trebuie sa fac ceva anume sa vb cu ele sau le pot omori linistit? Stiu ca in Gothic 2 puteai vorbi cu Dexter si cu banditii daca aveai armura de bandit, desi nu cred ca mergea si in Khorinis, decat in partea adaugata. In walkthrough scrie ca nu poti invata brew poison si asa este, in Ben Erai sau cum dreaq ii zice ala nu te invata desi apare ca optiune, se poate invata in alta parte? Exista vreo sabie 1H mai buan decat Flame Swordul? Unde o pot gasi? Multumesc!

Last edited by CapnJackSparrow; 25-08-2008 at 15:34.

Old 25-08-2008, 20:50   #2953
Registered User

Racon's Avatar

Quote:
Multumesc mult pentru informatii! As vrea sa stiu daca il omor pe Yussuf imi creste reputatia la Hashisini si daca e neaparat nevoie sa o fac. Yussuf e hotul din Mora Sul care a fugit spre templu! Vad ca si pt. murder ai nevoie sa intri in Ishtar. Eu zci ca se merita sa te chinuiesti pt. aceste 2 skiluri. Voiam sa mai intreb: Banditii si robberii au cateodata printre ei personaje care au nume, pot vorbi cu ele, adica trebuie sa fac ceva anume sa vb cu ele sau le pot omori linistit? Stiu ca in Gothic 2 puteai vorbi cu Dexter si cu banditii daca aveai armura de bandit, desi nu cred ca mergea si in Khorinis, decat in partea adaugata. In walkthrough scrie ca nu poti invata brew poison si asa este, in Ben Erai sau cum dreaq ii zice ala nu te invata desi apare ca optiune, se poate invata in alta parte? Exista vreo sabie 1H mai buan decat Flame Swordul? Unde o pot gasi? Multumesc!
Daca il omori pe Yussuf primesti +15 reputatie cu Hashishin

Racon is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules