![]() |
| | #202 (permalink) | ||
|
SAl guys.............. Gothic II Roks.............. In fine sa trec la problemele mele.... Unde gasesc "Diego's Gold".. shi amuleta lu Angar [templaru din ghotic 1]{numele poate l-am gresit... nu este exclus}.... In rest am facut toate questurile.... numa astea doua imi cam dau bataie de cap.... HELP me plzzzzzzzz..
__________________ To be forgotten is worse than death | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
Acum mi-am instalat gothic 2...si deoarece nu am jucat pana acum gothic 1 , am oarecare nelamuriri in privinta jocului.Cu partea de bataie si lucratul prin inventar am inceput sa vad cum sta treaba...desi parerea mea este ca modul de control al jocului e total infect (va rog sa ma scuzati - e doar parerea mea). Am crescut in nivel si m-am uitat prin stats-urile personajului si am vazut acolo "10 learning points". Cum le distribui ? ca nu am vazut vreun mod prin care sa umblu prin statsuri....gen diablo. Sau cu acele puncte ma duc pe la vre-un om care ma "antreneaza" de punctele acelea ?
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti |
Inebunesc si imi pare rau!Nu reusesc sa devin paladin!Am trecut de faza din Valley of Mines, am primit scrisoarea despre situatia din castel de la " nu stiu cum ", am trecut in capitolul3, m-am intors la lord Hagen ( urmarit de niste calugari diabolici ), i-am dat scrisoarea.I-am cerut acestuia sa-mi dea Ochiul lui Innos, insa el m-a trimis la manastire.In aceste faze am tot incercat sa trec la Paladini dar nimic.Am vorbit si cu lord Andre si nimic.Ce trebuie sa mai fac, si cine ma trece la Paladini?
| ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Ca sa avansezi la pladin tre sa-l scotzi pe Bennet din inchisoare tre sa te duci la cornelius shi sai dai 2000 gold satzi deie jurnalul sau care dovedeste ca de fapt bennet i nevinovat.... dupa acea avansezi la paladin........ Am shi yo o intrebare....Unde gasesc capetenia orcilor [de langa ferma lui Lobart] ca lobart nu-mi zice nimic......?????????
|
| | #210 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad |
pe cornelius il gasesti extrem de simplu! cand intri in casa in care este lord hagen, imediat in dreapata cum intri sunt niste scari. sus acolo il gasesti pe cornelius, care este asistentul guvernatorului din khorinis. cornelius sta in picioare in dreptul unui bookstand. poti sa-i dai bani sau poti sa-l pocnesti dupa ce discuti cu el. eu am preferat varianta a doua (mai sanatoasa). recomandarea mea este sa salvezi inainte... dupa ce ai aranjat cu el, iti va da un diary pe care il citesti si apoi te duci la lord hagen. el te va face paladin. | ||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 |
Am fost mercenar, paladin, calugar si hot+paladin. Din experienta pot spune ca combinatia alchemie+hot+paladin a fost si este cea mai avantajoasa (parerea mea). Stare finala: Level 41 154 Str. 114 Dex. 95 Mana 662 Viata 100% One Hand 70% Two Hands 30% Bow 25% Arbaleta In starea asta ma "jucam" cu 10 Elite Orci deodata P.S. Cica addon-ul apare pe undeva prin toamna ... sper pt. voi ca nu numai vers. in germana.
__________________ de pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite ... | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Daca ai 3 scroluri de destroy undead la sf(cum am avut din intamplare) finalul e chiar stupid. Mi s-a parut ca l-a inceput e cam greu. Mi-a iesit o corcitura de caracter de mai mare rasul un fel de paladin da mai tot jocul am jucat cu arcul. Mi-a luat 3 zile sa-l termin da sunt sigur ca am sarit peste mai mult de jumate din questuri. Chiar sunt curios de cateva chestii: - ce e cu sala aia cu 2 statui de paladin mai sus de Black Troll intr-o pestera. - cam cum suna questul cu Magic Golemul de tre sa iei ciocanul sacru din manastire sa-l distrugi - care e cea mai buna armura din joc, sabie, arc (mi se pare stupid ca cel mai bun arc din joc sa-l gasesti de cumparat). A sarit careva gardul dincolo la orci? E un mic afis in care producatorii fac putin misto de tine. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Se pare ca o aparut din nou o probleama........ Am ajuns la capitolul 5 da m-am blocat la faza cu corabia. Am vorbit cu paladinul ala din port si mi-a zis ca imi lasa corabia, dar mai departe nu stiu ce sa fac sa plec cu ea. Am vorbit toti cunoscutii si nimeni nu imi da nici un indiciu.... Lord Hagen sta in Uper quarter shi asteapta nu stiu ce provizii.... shi atat .... nu mai pot fae nimic.... m-am plimbat in toata harta... shi in Valley of Mines..... nu am agasit nimic nou.....totzi zic acelasi lucru...... Help me Guys..... I'M STUCK......
|
| | #215 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2001 |
MaTTH Ai in inventar harta cu insula Irdoran. Acceseaz-o si juranlul ti se va updata ... si jocul va merge mai departe. Apropo ai mers deja la manastire si ai gasit biblioteca manastirii si cea ascunsa de Xardas (cea in care poti intra numai teleportandu-te) ?
__________________ de pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite ... | ||
|
| | #217 (permalink) | ||
|
Super jocul asta, desi are multe buguri atmosfera si feelengul sunt excelente. E singurul joc in care apreciez faptul ca inamicii se blocheaza in texturi..mai ales cand eram nivel 4 si ma alerga un orc elite.. ![]() Am si eu o intrebare - a intrat cineva in cripta din cimitirul de langa ferma lui Onar ? Unde trebuie activate 2 switchuri si sunt 3 skeleton guards ? Cine te invata sa faci potiuni cu caracter permanent ? Am cateva Dragon root, Goblin berries si Kings nu-stiu-cum dar nu am facut nimic cu ele.. Am facut un tutun bun- combinat cu miere...am luat ceva bani pe el, insa nu prea reusesc sa fac rost de bani. BAD MANAGEMENT ... ![]() Cine te invata sa faci rune ? Cum poti face lockpicks ? Poti invata sa faci singur magic ore blade ? Am primit o sabie din asta, insa tot pe orc slayer ma bazez..poate reusesc sa o upgradez. Cam multe intrebari... | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
Am intrat, la level mare. Bullshit. E un gigel in Harbor district care te invata skillul. Potion of strength te invata Constantinos, potion of dexterity, Saggita. Cu tutunul nu m-am bagat, habar-n-am. Rune te invata un nene din monastery. Nu poti face lockpicks, doar le cumperi. Da, te invata un nene in old camp sa faci ore blades, dar sunt slabe. Pana nu iti cumperi ore blade-ul two handed din oras, orc slayer e de baza. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/47925-seria-gothic.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC RPG | This thread | Refback | 02-10-2008 21:33 | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC Downloads | This thread | Refback | 02-10-2008 16:20 | |
| Gothic 3 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:18 | |
| Gothic 2 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:16 | |
| Gothic 2: Night of the Raven | This thread | Refback | 01-02-2007 03:45 | |