![]() |
| | #2861 (permalink) | ||
|
mai pracitc odata cu gothic 3 universul a devenit extrem de flexibil si practic se poate face orice.. spre deosebide de 1 si 2 unde main characters nu puteau fi ucise ( daca mi amintesc eu bine ) acum poti sa omori orice de la ultimul slave pana la personaje cheie precum diego xardas etc si pana la urma de ce trebuie sa te gandesti la faptul ca are xardas 9 vieti cand el moare doar daca adopti un anumit final .. if not hes perfectly fine am incredere in serie si nu mi fac probleme de genu.. ce sper eu e sa nu mai lanseze iar un gothic asa prost optimizat .. m am saturat de cate ori s a blocat jocul in 2 saptamani de explorat si de cate ori a trebuit la sfarsit sa reiau saveuri pt ca dragutzul de xardas ba se oprea in copac ba ma bateam cu un boar ii ardeam una peste ochi si avea o dorinta extraordinara sa ma omoare in loc sa treaca portalul spre unknown world sau pur si simplu trecea printr un deal si continua sa mearga pe sub harta sau cadea prin harta si murea (asta a fost doar un exemplu frustrant dar din pacate nu izolat .. mi a cazut prin harta si lee diego si alte personaje neimportante fara nici o problema ) things like that might ruin the game for some ppl
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #2867 (permalink) | ||
|
La mine da un load in 42 de secunde am verificat acuma. Am si eu o intrebare: am inceput cu primul sat unde a omora orcii e ca un tutorial. La satul urmator orcii par a fi pasnici. Daca nu omor nici un orc in afara de primul sat unde nu am incotro, pot sa fiu din start aliatul orcilor si dusmanul rebelilor? | |||
|
| | #2868 (permalink) | ||
|
da..in ardea nu ai incotro,trebuie sa ii omori..dar asta nu iti strica reputatia cu orcii..ci doar o mareste pe cea cu rebelii..asa ca poti sa te aliezi cu orice doresti dupa ce pleci din ardea...fie ei rebeli..orci..sau hashishin:P
__________________ doamne, cat de prosti sunt unii romani... | |||
|
| | #2869 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
yo am 2gb ram, intel pentium 4 cu 2.8 ghz, ge force 6600......cred k o sami iau un corel 2 duo (sau chiar un quad ) si imi iau si o ge force 8800 320 ram....sper... credeti k o sa mearga mai repede loadul atunci? ca in g 1 si g2 loadul fiind rapid puteam sa incerc sa vad ce se intampla daca...yo stiu....da aici nu mai pot de teama sa nu mor si sa stau iar nu shtiu cat pana se termina load-ul
| ||
|
| | #2871 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Acuma vreau sa ma pun si eu pe Gothic III,la inceput aveam calc prea slab cand o aparut jocul.Dupa aia am uitat de acest joc. Sa imi spuna si mie cineva,dupa ce instalez jocul,ce patchuri sa pun sa nu mai fie asa buguit cum era la inceput.Am cautat da am gasit vro 10 versiuni de patch.Ba oficial ba neoficial.Si daca exista ceva pack grafic,imbunatatiri..genul oblivion,mai multi monstri,grafica mai frumoasa,fara sacadari samd... | ||
|
| | #2872 (permalink) | ||
| http://computergames.ro/ro/jocuri/vi...downloads.html Ultimu '... Singurul patch cu imbunatatiri de care stiu eu e autumn texture pack si ala nu face decat sa shimbe culoare frunzelor in maroniu. Exista pe forumurile oficiale cateva ghiduri sa maresti view distance si sa schimbi vreo 2 valori in g3.ini pentru performante ceva mai bune. Timpii de load pot fi redusi prin defragmentari si instalarea jocului pe o partitie separata decat cea de windows.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #2873 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
well,sunt la inceput.Cum nu prea le am cu Gothic,un lucru nu inteleg.Dc nu pot aloca puncte la skill? Main quest il inteleg cat de cat,nu inteleg dc nu am un compas sau asa ceva pe harta,sa stiu in ce directie trebuie sa ma duc.Iar la skill points nu inteleg dc nu sunt lasat sa pun ceva,adica sa am mai mult strenght si altele.Momentan ce am putut adauga sunt din plantele culese | ||
|
| | #2875 (permalink) | ||
|
1 skill points : la fiecare lvl primesti cate 10 learning points ( LP ) care le poti investi in stats sau skills - hp mana str dex intel sau spells masterys de skilluri etc etc ( tot ce gasesti in spellbook si character window ) tot ce inveti inveti de la trainers care ii gasesti imprastiati peste tot ( pe drumuri sau orase ) dar cam in fiecare oras gasesti cel putin un trainer iar hp mana si spelluri poti cumpara de la shrineuri sau magi spre sfarsitul jocului -zeii beliar sau innos fiecare cu spellurile lor - si aceste shrineuri le gasesti imprastiate pe harta si eventual in orase 2 primesti doar o busola si o harta .. quest logul la gothic 3 e cam praf fata de alte serii nu ai decat sa asculti dialogurile si sa explorezi ca sa rezolvi questurile.. din punctul meu de vedere asta contribuie la realismul jocului 3 tot ce am spus si ce ai intrebat se mai gasea pe thread ul asta bafta
__________________ Screw you guys!....Im going home! | |||
|
| | #2876 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Statistica
Hai sa facem o statistica: cu 250 strenght si 200 hunting skills si o arma care sa coste maax 35000 gold care ar fi cele mai convenabile arme. Parerea mea: - one hand: bastard sword, ruby sword sau el bastardo - toate ascutite vor avea 100 sau 95 damage, in jur de 12000 - two hand: ii un axe in nordmar cu 35000 si in jur de 120 damage si bonus orc slayer...votez pentru el - crosbow: orc crosbow - damage 140 si dak folosim bolturi de fier ajungem undeva la 160 si mai e un crosbow care cere 250 strenght shi are damage 190, in jur de 12000 - bow: oak bow - damage 80,max 200 hunting, nui exagerat de scump(cred ca 12000), shi dak folosim shi fire arows ajungem peste 100 PS: cand scrieti va rog scrieti denumirea, damage-ul, pretul si cam cat strenght si hunting skills ii nevoie.....mersi anticipat | ||
|
| | #2877 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ | |||
|
| | #2880 (permalink) | ||
| Gothic 3 - probleme cu vista
salutare...nu stiu daca am postat unde trebe dar sper ca da...daca nu ma scuzati... nu de mult mi`am luat si io un sistem mai tzapan (vista 64 bit sistemu de operare.) si mi`am instalat Ghotic 3 ca imi place mult...si dupa ce mi se incarca jocu...primesc urmatoarea eroare...stie careva din ce cauza si ce ar trebui sa fac sa ma pot juca ? mersi anticipat. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/47925-seria-gothic.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC RPG | This thread | Refback | 02-10-2008 21:33 | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC Downloads | This thread | Refback | 02-10-2008 16:20 | |
| Gothic 3 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:18 | |
| Gothic 2 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:16 | |
| Gothic 2: Night of the Raven | This thread | Refback | 01-02-2007 03:45 | |