![]() |
| | #2901 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Daca vrei sa faci questu, tre sa reiei de la inceput jocul pt ca orcii te urasc. Next time, umbla prin toate orasele,viziteaza tot si dupa aia elibereaza.
__________________ | ||
|
| | #2902 | ||
| Nu exista un cheat ceva? Ca mie foarte lene sa incep de la inceput ![]() | |||
|
| | #2903 | ||
| Poti termina jocul fara sa completezi questul ala.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #2904 | ||
| Dar din cate vad eu , e din ce in ce mai nasol, in Silden de exemplu , cand imi zice jerek ala ca atunci cand eu incep sa mah lupt cu orcii sare si el si sclavii , dar de unde mah bat de unu singur , e cam aiurea , se poate face ceva? | |||
|
| | #2905 | ||
| Bad post. | |||
|
| | #2906 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | a jucat cineva modul NONAME pt. gothic1 ? cica ma invata Huno sa fac sabii dupa blueprinturi dar am vb cu el si nu zice nimic; trebuie sa gasesc mai intai un blueprint ? ARE CINEVA O HARTA CU BLUEPRINTURILE ? | ||
|
| | #2907 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Mi se intampla ceva si mai ciudat. Ma ataca cei din Faring fara sa fi eliberat 3 orase. Am eliberat doar Cape Dun si Gotha, am facut aproape toate misiunile in celelalte orase si abia apoi am mers la rege. Nu mai am salvarile vechi. Mi-am instalat patch-ul 1.6 si tot ma ataca. Mentionez ca la un moment dat, cand ma teleportasem in Gotha eliberata, a aparut un grup de mercenari la intrare pe care i-am omorat. Poate era o patrula din Faring?
__________________ "Oamenii nu resping Biblia fiindca gasesc greseli in ea, ci fiindca ea gaseste greseli la ei" (John Blanchard) | ||
|
| | #2908 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Am gasit rezolvarea. Pun aici link-ul:http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=en&ie=UTF8 Mentionez ca fiind luptator a trebuit mai intai sa-mi dau cu ajutorul consolei ancient knowledge (teach INT 240) si sa invat vraja SoulTravel (teach It_Spell_SoulTravel, parca). La sfarsit am readus ancient Knowledge la valorile initiale. Cu vraja nu m-am mai obosit, oricum nu o folosesc.
__________________ "Oamenii nu resping Biblia fiindca gasesc greseli in ea, ci fiindca ea gaseste greseli la ei" (John Blanchard) | ||
|
| | #2909 | ||
| voi ati văzut pe undeva pachetul "Gothic Universe"? eu am văzut 2 pachete la Best Computers în Unirii în Bucuresti în decembrie 2007, când am luat un "The Witcher" pentru un văr, si de atunci nimic, nu îl mai aduce nimeni, au doar pachetul ala prost cu G3 + DungeonLords si probabil asteapta sa se vândă ala sau ceva ![]()
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+ 65W w/ HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x1Gb Mushkin | 8600GT w/ Accelero S1 | Xonar DX | 2xSamsung 320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm Nexus in | 1x120mm Nexus 800rpm out | Grado SR-60 | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W w/ Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair | ATI HD3200 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 1x92mm in + 1x120mm out Nexus | Philips SHP2500 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #2910 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Cred ca pt. anul 2001(aprox.) cand a fost facut el este destul de bun in grafica.Oricum.Cel mai mult mia placut Gothic 2.Gothic 3 este cel mai nasol din serie.Are o multime de buguri si story-line-ul nu este prea bun. | ||
|
| | #2911 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | help!am instalat gohtic 2 da nu imi intra nicicum in harta.degaba apas m ca nimik.a mai patit cineva asa ceva? | ||
|
| | #2912 | ||
| Vezi in controale pe ce buton ai setata harta. Dupa asta, vezi daca ai harta cumparata. Ca ultima solutie poti activa harta din inventory cu un singur click.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #2913 | ||
| Trebuie sa cumperi harta intai. Vezi ca vinde unul in port harti. Sunt 2 parca, una cu Khorinis si una a intregii insule. Aia cu Khorinisul nu prea merita ca nu e chiar asa de mare orasul si dupa ce o sa te plimbi prin el o vreme o sa il cunosti. | |||
|
| | #2914 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | ok.gata am harta.problema ii ca nu imi specifica locatiile.tre sa ajung la valea minelor si habar nu am pe unde sa o iau.asa ii tot jocul,tot trebuie sa intreb lumea pe unde o iau?sau cum se procedeaza? | ||
|
| | #2915 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | uite aici harta cu toate locatiile....dar iti strica cheful sa le descoperi singur dupa aia...
__________________ | ||
|
| | #2916 | ||
| Asta e Gothic dude, trebuie sa asculti bine ce-ti zic NPC-urile si sa cauti de unu singur. De fapt asta e frumusetea jocului.
|
| | #2917 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | mersi mersi.din pacate io nu am nici un gram de rabdare. | ||
|
| | #2918 | ||
| Atunci renunta la joc. Nu ai cum sa joci RPG fara sa ai rabdare. Asta e cheia jocului: RABDARE. Trebuie sa faci cat mai multe questuri si asta numai cu rabdare se face. Doamne cat am alergat in jocul asta ![]()
__________________ Chieftec CX-03, Enermax 400W Liberty, Asus P5E, Intel E8400, 2x2GB DDR2 800+ A-Data Extreme Edition, Inno 3D 9800GTX 512 MB, 1xHDD S-ATA2 WD 500GB, DVD-RW ASUS S-ATA, Creative X-Fi Gamer, Genius 5.1, Logitech G5, Logitech G15, Samsung 226BW | |||
|
| | #2919 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Salut! Am jucat Gothic, Gothic II si, foarte foarte greu (am PC care a prins cele 2 razboaie mondiale) NOTR. Acum a venit vara si am chef sa joc ceva. Ce jocuri mai sunt cam ca Gothic asa? Cu un story line foarte bun si o combinatie de first-third person ca asta cam asa e. Am luat Neverwinter Nights, dar nu-mi place. Am mai jucat si Morrowind, dar eram prea mic ca sa pricep ceva, daca nu gasesc alt joc ma apuc de ala, dar speram sa mai fie ceva. Sunt nebun dupa Gothic, dar III-ul nu-mi merge pe cazatura asta. Tin minte ca m-a prins 1 data noaptea in drum spre Swamp Dragon, cand pleci din castel, inainte sa ajungi la Dragon Hunterii aia, trebuie sa mergi pe o poteca si sa cobori o panta in intoarcere asa, exact inainte de coborare e o ramasita de gard. Cum bagam eu goneta printre orci, m-a prins noaptea si m-am suit pe gard. Si am petrecut toata noaptea pe gard ascultand muzica si belind ochii la stele, Doamne cat de tare era... | ||
|
| | #2920 | ||
| Poate Jade Empire: Special Edition, deşi acolo sunt multe elemente orientale, însă merită. Sau Sacred
__________________ Toate cele bune! E8400 • Ninja B+ • DFI LP DK P35-T2RS • 2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400 • Manli 8600GT • RAID 0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB NSK6500 • Philips 170C • Klipsch Promedia GMX A-2.1 | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|