![]() |
| | #2921 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Multumesac pt. ponturi, dar daca nu ma insel Sacred ecam ca Diablo, eu vreau ceva cum e Gothic, adica sa vezi personajul, dar in acelasi timp sa fie si catre un first-person, la Neverwinter Nights iti datea impresia ca tu controlezi personajul, dar la Gothic tu erai personajul. E o diferenta care pt. mine conteaza foarte mult!
| ||
|
| | #2922 (permalink) | ||
|
Iti inteleg dilema. Tin minte ca terminasem Gothic si la ceva luni am jucat Sacred, nu era la acelsi nivel dar macar era un surogat acceptabil. Daca gasesti ceva in plus da de veste. Ar mai fi The Witcher insa ai nevoie de un pc cat de cat actual.
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #2923 (permalink) | ||
|
Morrowind aduce cel mai mult cu gothic si are cerinte de sistem asemanatoare. E un pic mai complexa dezvoltarea personajului dar tocmai de aceea e si mult mai variat roleplayul. Cele doua addonuri, Tribunal si Bloodmoon seaman mai mult cu gothic, avand o poveste mai scurta si mai interesanta. | |||
|
| | #2924 (permalink) | ||
Morrowind stiu cume ca l-am jucta, dar eram prea mic ca sa inteleg care era scopul jocului, faceam misiuni, dar nu stiam pt. ca lupt efectiv, adica nu stiam povestea. Frate-miu l-a batut pe ala cel mai smecher inainte de a avea questul ala, avea chameleon 97%, nici macar el nu prea vedea personajul...App, Am intrat in subsolul ala la Dark Brotherhood (cred ca asa le zicea) si cand il omoram pe bossul ala de la sfarsitul tunelului imi crashuia, la voi la fel facea?
| ||
|
| | #2927 (permalink) | ||
|
In Gothic 3, in Montera, incepea o melodie cantata la chitara, te insotea pe masura ce explorai orasul in momente mai linistite, nu cand te luptai sau era balamuc. Stie cineva cum se cheama sau unde o pot gasi? Am gasit soundtrack-ul jocului si nu este acolo, seamana foarte mult cu acesta melodie a lui Sting : , de fapt asa mi-am si adus aminte de ea, auzind-o pe cea a lui Sting. edit: am mai gasit asta: http://dl2.worldofplayers.de/wog/got...tarren-Tab.txt, dar as dori melodia cantata, nu doar notele. | |||
|
| | #2929 (permalink) | ||
|
Stiu la ce melodie te referi nu e in montera propriu zis ci cand esti pe cararea dintre Montera si Gotha chiar langa fermele alea.intr-adevar e printre cele mai frumoase de la 2.17 e o parte dar lipseste inceputul ala linistit cu acorduri de harpa (cred)
__________________ Respect Thalia & Steaua Bucharest | |||
|
| | #2930 (permalink) | ||
|
Ashanti: este cu siguranta un solo de chitara si e chiar asemanator cu melodia lui Sting. Incepe in timp ce te plimbi linistit prin oras, poate nu e chiar in Montera, poate e in alt oras din Myrtana, nu mai sunt sigur. Deportivo_TSK: ceea ce caut eu ne face parte din melodia principala a jocului si e cantata la chitara cu siguranta, in melodia pusa de tine nu am auzit asa ceva. Cand o sa am timp reinstalez jocul numai pentru chestia asta. De fiecare data cand ascult melodia lui Sting imi vine in minte aia din joc si deja ma obsedeaza! | |||
|
| | #2931 (permalink) | ||
|
da ai dreptate eu ma referam la "Vista point" preferata mea.melodia aia a lui sting seamana parca cu ceva din Silden din ce-mi amintesc. Oricum cautand prin soundtrack-uri am realizat ca muzica din jocul asta e divina.nu cred ca o se mai creeze asa ceva curand
__________________ Respect Thalia & Steaua Bucharest | |||
|
| | #2932 (permalink) | ||
Salutare! Am fost la un prieten pt. cateva zile si am jucat Gothic 3. Nu mai e Gothicul pe care il stiam eu: e foarte puternic personajul (nu mai bag goneta printre toate animalele ca sa ajung din A in B); foarte multe skiluri de invatat; questurile apar ca terminate desi nu ti le-a dat nimeni; cand salvezi orase mor NPC-uri in draci (prima oara cand am salvat Montera am intrat in camera la orcul ala boss si le-am dat-o pe cabina la toti din camera aia fara sa apuce vreunul sa ma loveasca (adica armura nu mi-a folosit la nimic) si cand am iesit sa matur pe acolo Leon si Kelvin si toti aia care mai erau pe la ferma de lana oras erau morti si am dat load game si am incercat sa fac cumva sa nu moara, nu se poate, pana la urma a murit si Daryl si, daca va vine sa credeti, eu nu datusem peste el desi facusem toate questurile din si de pe langa Montera (in afara de cele orcesti)); din Gotha am scapat cu 1 la viata dupa ce am omorat demonul desi nu m-a atins mi-au cam dat-o scheletonii de pe langa el; chestia cu comboul e adevarata omor 20-30 de orci fara armura pe mine pt. ca nu apuca sa ma atinga (adica faram mouseul), dar daca apuca sa-mi dea 3 bucati ma omoara, minecrawlerii ii omor foarte foarte foarte greu; scutul am impresia ca e nefolositor daca nu-l folosesti pt. a para loviturile; cand privesti firmele caselor nu iti mai arata ce scrie pe ele ca in Gothic 2 si asa am ajuns sa eliberez orase si in toiul luptei sa dau peste personaje pee care nu le-am vazut niciodata iesind din case/taverne/etc.; un lucru care eu zic ca ar trebui schimbat si facut ca in Gothic 2: obiectele cu care poti interactiona de dragul amorului propriu sa nu mai aiba nume si sa le poti selecta ca actiune numai in moementele de liniste, adica scaunele, bancile si etc. sa nu mai aiba nume, sa te lase sa descoperi singur daca le poti folosi si sa le poti folosi numai cand e pace (mi s-a intamplat sa casapesc orci in camere si datorita avalansei de clickuri a disperare sa se aseze pe scaun sau cand sunt 6 obiecte pe o masa dau 7 clickuri pe mouse foarte repede si le culege el pe rand si dup-aia se aseaza pe scaun, ma scoate din sarite); arcul si arbaleta mi se par nefolositoare intr-o lupta deoarece se folosesc foarte greu (imi placea mai mult sistemul din Gothic 2); ce cred eu ca ar mai trebui implementat si as fi multumit peste masura: sa poti sa scoti pe masa mancare si bautura si sa poti manca si bea = ideea asta mi-a venit cand a trebuit sa-l bat pe Valentino in Gothic 2 si m-am dus noaptea la taverna sau ce era aia si m-am pus la masa cu unul de acolo si ala tragea o dusca dintr-o sticla si o punea pe masa si eu nu puteam decat sa beau cap-coada, adica nu puteam sa pun sticla pe masa Acum am cateva intrebari: pot elibera orasele fara sa moara NPC-uri d-alea cum sunt Daryl, Kelvin, Leon, etc? | ||
|
| | #2934 (permalink) | ||
Azi am mai jucta putin. Ce am facut? Pai am omorat toti orcii in afara de vreo 10 din Vengard, dar am omorat toti comamanderii si am incercat sa ajung in Nordmar, nu merge, am bagat o goneta de am ajuns in asezarea aia de vanatori, unde imi place foarte mult. Nu reusesc sa gasesc soparla care i-a mancat tipului cu barca sculele, am gasit lurkerul, dar soparla nema. Dual wield de unde invat? Pot sa folosesc oricare 2 sabii 1H sau trebuie speciale, pt ca deja am 2 flamesword? Nu reusesc sa mai gasesc niste lemne de foc pt. keeper, i-am dus cateva pe rand, oare trebuia neaparat sa i le duc pe toate deodata? Daca omor toti orcii din Vengard se intampla ceva? Adica e vreun quest legatd e asta?
| ||
|
| | #2935 (permalink) | ||
|
Nu ai ajuns prea departe şi ţi-aş recomanda să începi jocul de la zero. Poţi alege de la început o facţiune, însă pierzi din plăcerea jocului plus că poţi omorî personaje ce îţi pot da misiuni. Încearcă să fii echidistant cât poţi şi te vei bucura din plin, decât dacă din prima juri credinţă cuiva
__________________ Toate cele bune! .°¤°. | |||
|
| | #2936 (permalink) | ||
|
Mie imi lasi impresia ca joci foarte haotic. Ba esti in Nordmar, ba in Venguard, pe urma in Silden (cred ca acolo era quest-ul cu lemnele), omori la nimereala tot ce poti fara sa te gandesti un pic la consecinte si tot asa. Iti recomand si eu sa o iei de la inceput, cu calm si rabdare, ia orasele la rand sau in ce ordine vrei tu, fa toate quest-urile posibile oferite atat de orci cat si de rebeli dar fara sa faci nimic dramatic (gen sa eliberezi vreun oras sau sa razi o baza de rebeli) si alegi o factiune sau alta numai spre sfarsitul jocului cand nu mai ai altceva de facut. Daca vrei ghiduri despre cum sa iti dezvolti personajul, despre arme, stiluri de lupta, quest-uri etc. cauta pe Gamespot, Gamefaqs, World of Gothic. | |||
|
| | #2937 (permalink) | ||
NU ati prins esentialul! NU joc acasa, joc la un prieten, asa ca nici o sansa sa reiau jocul. Am fost in Vengard(care e aia inchisa de "bariera") am omorat orcii pe acolo, in afara de vreo 7 - se putea face altceva acolo? Nu cred, ca erau cu nume rosii orcii de acolo, am facut ce se putea face acolo, adica am dus paladinii aia 2 in cates, am omorat comanderii deci nu mai e nimic de facut acolo. Apoi m-am teleportat in Gotha(deja e curat acolo) si m-am dus in faring unde am devenit hunter si am intrat in Nordmar si incercat sa ajung la Wolf Clan am dat peste animale pe care nu le puteam infrange si am luat-o la fuga spre Wolf Clan, numaic anu se poate ajunge acolod e-a dreptul cum am alergat eu si am mai alergat nitel si am ajuns astfel in comunitatea aia de vanatori udne am facut majoritatea questurilor. De eliberat am eliberat decat Ardea, Cape Dun si Montera si dupa Montera m-am potolit pt. ca murisera niste NPC-uri cu nume. Am dat load game si oricum as fi icnercats a eliberez Montera tot mureau.
| ||
|
| | #2938 (permalink) | ||
|
In Venguard poti omori toti orcii fara probleme, chiar este un quest sa lichidezi cei 5 comandanti orci din oras. Ardea nu se pune la capitolul "orase eliberate". Ce versiune are jocul? Are ultimul patch instalat? Din cate stiu eu, la ultimele patchuri se rezolvase problema cu disparutul unor personaje importante pentru povestea principala in timpul eliberarii oraselor, daca jocul e intr-o versiune mai veche e oricum prea tarziu.
| |||
|
| | #2940 (permalink) | ||
Nuuu, nu ati inteles, de disparut nu a disparut decat Gorn (nu era in casa aia unde trebuia sa fie prizonier), dar celelate personaje nu au disparut, au murit in timpul rebeliunii: Daryl, Kelvin, Leon, de astea vorbeam eu. Da, e ultimul patch! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu sunt ostili orcii in alte orase, doar in Vengard, care cred ca sunt ostili orice ai face. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Shawn nu exista cand trebuia sa reconstruiesc Gotha asa ca l-am spawnat, cum l-am spawnat a aparut si unde trebuia sa fie! Last edited by CapnJackSparrow; 30-07-2008 at 23:25.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/47925-seria-gothic.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC RPG | This thread | Refback | 02-10-2008 21:33 | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC Downloads | This thread | Refback | 02-10-2008 16:20 | |
| Gothic 3 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:18 | |
| Gothic 2 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:16 | |
| Gothic 2: Night of the Raven | This thread | Refback | 01-02-2007 03:45 | |