![]() |
| | #401 (permalink) | ||
|
frate cine te antreneaza pana la 100 este dragon hunter-ul care iti cere de baut cum te intorci a doua oara in valey of mines sa bati dragonii, ca sa ajungi la 102% citeste cartile care le cumperi de la un vanzator din orasu paladinilor cred ca e [Lutero] si are doua carti una de two hand si de one hand
| |||
|
| | #402 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 | Quote:
"frate", invata si tu ceva punctuatie si gramatica.....
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #403 (permalink) | ||
|
mah, voi cum ati omorat toti dragonii? eu am fost paladin si am primit runa de la altu' (in hol la lord hagen), nu mai stiu cum se numea runa, ceva cu "evil"... ma rog, dadea vreo 300 damage... cu aia am omorat toti deagonii din joc... cu sabia cum ii omorai? ca mi se parea super greu, desi aveam one hand 100% si sabie cu dmg 75 parca... ps:add onu se numeste "night of the raven"... producatorii lucreaza la gothic 3, da' nu au zis nimic despre data, decat ca "e foarte departe..." tare, nu? | |||
|
| | #409 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: On Ur Momma :D | Quote:
;doh...iti dadea eye of innos...cu ala bateai primul dragon...pe urma ii luai inima shy te duceai shy incarcai iar eye of innos pt al bate pe urmatorul | ||
|
| | #416 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest, Romania |
OK, m'am saturat sa tot astept dupa publisherii astora de la Pirhanna Bytes sa binevoiasca sa traduca addon'ul in engleza. Deci... Am addon'ul (in limba germana Gothic 2 Die Nacht Das Raben). Am reusit sa'l instalez peste versiunea in engleza (care este v1.31). Am reusit sa'i pun patch'urile (pana la ultimul, v2.6) Acum, problema cea mare ar fi ca a ramas cam in limba germana (menu, items, story, subtitles,speech). Aproape toate fisierele de speech din Gothic 2 au ramas in engleza, doar cele noi si cateva modificate din cele vechi fiind in germana. Nici nu'mi da prin cap sa ma apuc sa traduc speech'ul in engleza, DAR... TOATE subtitles'urile se pot inlocui. Deja le'am inlocuit pe cele originale din Gothic 2 transformate de addon in germana cu cele originale din Gothic 2 in engleza, si le'am tradus automat pe cele noi din germana in engleza. Va dati seama ca traducerea automata nu a dat niste rezultate spectaculoase, dar sunt cat de cat inteligibile. In concluzie, as avea nevoie de cineva care STIE germana sa ma ajute sa finisez/retraduc traducerile automate, sa putem juca si noi odata addon'ul asta, ca ne cresc barbile si copii pan'o sa apucam sa vedem si noi versiunea lui in engleza... Ei, acum sa va vad...!!!
__________________ Windoze critical error message: Nothing is wrong. Please press CTRL+ALT+DEL to fix this. | ||
|
| | #418 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest, Romania | Quote:
__________________ Windoze critical error message: Nothing is wrong. Please press CTRL+ALT+DEL to fix this. | ||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2000 Location: Bucharest, Romania | Quote:
dar, ca sa nu par nesimtit, o sa ma opresc putin sa'ti explic: 1) stiai ca s'au apucat de inregistrari pe traducerea addon'ului de prin august 2003? 2) si ca inregistrarile n'au cum sa dureze mai mult de o luna doua? 3) si cum a trecut aproape un an de cand a fost lansat addon'ul si muuuuult mai mult decat 2 luni de cand "au inceput" inregsitrarile le traducerea addon'ului, nu exista decat 2 posibilitati: . 3a) le'au terminat... dar cum nu s'au grabit sa'l scoata, inseamna ca le e frica, c'o sa'l scoata fara sa castige, si pe masura ce trece timpul si jocul imbatraneste e din ce in ce mai putin probabil s'o mai faca vreodata . 3b) nu le'au terminat, adica au renuntat la ele... si din nou ajungem la ce'am spus mai sus, dar de data asta mai rau inca, pt ca nici macar n'au mai considerat ca merita sa se oboseasca sa'l traduca indiferent de ce s'o fi intamplat pe la ei, ce se poate vede acu ochiul liber este ca, desi a trecut aproape un an de zile de la lansarea lui in germana, inca NU l'au lansat pe piata... si nici macar NU au anuntat clar c'o sa'l scoata, candva, tradus in engleza... eu n'am reusit sa gasesc nicaieri vreo afirmatie facuta din punct de vedere oficial in care sa se spuna: o sa'l scoatem in engleza, si va fi la data cutarica... poate ma luminezi tu, inaltimea ta :PPP
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/47925-seria-gothic.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC RPG | This thread | Refback | 02-10-2008 21:33 | |
| Gothic 3 - Forsaken Gods PC Downloads | This thread | Refback | 02-10-2008 16:20 | |
| Gothic 3 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:18 | |
| Gothic 2 | This thread | Refback | 28-04-2007 19:16 | |
| Gothic 2: Night of the Raven | This thread | Refback | 01-02-2007 03:45 | |