![]() |
| |
#1 (permalink)
| ||
| Torchlight
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote: Si ei puteau sa faca puzzle-uri: azi o suvita, peste o luna o unghie, hai un deget si dupa un an de zile un sfarc. Vreti mai mult "stati aproape" poate peste un an il vedeti si pe celalalt. Sau poate se iveste o idee mai estetica, un brush mai rozosin si o luam de la capat... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
27 Octombrie data lansarii? Si eu sper sa fie bun. After all, n-ar trebui sa fie asa de greu de facut un hack and slash bun. Un generator bun de itemuri, caractere puternice interesante echilibrate, monstri asemenea, si da-i bataie.
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| PAX 2009: Pixar + Diablo = Torchlight Quote:
Last edited by mobutu; 08-09-2009 at 11:56.. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
faza cu random va conta urias in rejucabilitate. e foarte-foarte importanta. il contrazic pe Xsamsung ca nu e greu, m-am uitat cu atentie la filmulet, e departe rau de d3, care nici nu apare la anul. atat ca grafica cat si ca animatii, plus ce se afla in spate si nu vedem, skilluri etc. ideea e ca nu poti lucra putin si sa iasa la fel, e clar asta. chiar era timpul pt un joculet fun, din asta. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Nu cred ca voia sa spuna ca o sa fie mai bun Torchlight decat Diablo3, ci ca au demonstrat ca se poate dezvolta si lansa un hack and slash fara sa lasi jucatorii sa astepte 5 ani de la primele zvonuri. Eu tin minte ca am auzit acum vreo 2-3 ani ca se inregistra coloana sonora de la D3 pe undeva prin Polonia, si de-atunci se tot lucreaza, iar din ce se vede in trailere, nu vad cum se justifica perioada asta de 4-5 ani, nu are nimic groundbreaking, breathtaking, etc.
__________________ Some people's songs are catchy but they don't touch the soul | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Mandea: Neah, functia de ignore e ineficienta. Si oricum nu ma enervez, ma amuza sa ii citesc perlele si cum se face de cacao singur, pe alte threaduri. ![]() bibu: Eu zic sa astepti sa iasa pe piata (D3), sa il joci si abia dupa aia sa tragi concluzii, daca a meritat sau nu timpul lung de dezvoltare. Asa mi se pare normal. Nu au demonstrat nimic producatorii lui Torchlight, din moment ce nu ai cum sa il compari cu D3 (inca). La naiba, nici macar Torchlight nu a aparut, tot ce avem sunt 1-2 trailere. Si apropo, Torchlight are mp coop? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/509399-torchlight.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Torchlight PC RPG | This thread | Refback | 27-10-2009 15:13 | |
| Torchlight PC Downloads | This thread | Refback | 10-09-2009 20:37 | |
| Torchlight PC Screenshots | This thread | Refback | 07-09-2009 07:37 | |