![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
Da' nu pricep, nu merge sa lasi arma respectiva in Shared Stash si sa joci cu ea pe toate celelalte caractere? Stiu ca nu merge la Normal/Hardcore chars (sunt stashuri diferite), dar la restul de ce as mai da retire, pentru 1 talent point amarat... oricum de la lvl 65 incolo efectiv nu mai aveam in ce sa bag (si aveam maxate alea de Barter, XP, armura, magic find).
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Quote:
Sincer nu cred, eu la pet am pus summon skeleton warrior si archers, mai summonez si eu cate ceva, is Destroyer dar seaman mai mult cu un Necromancer din D2 ![]() Dragutz jocul dar prea imbalansat, enchanturi la infinit suna prea penal, ajunge doar sa mai gasim un cheat care da bani la infinit si facem arme si armuri uber mega unice care tot practic le poti upgrada la infinit.. Inca o chestie nu vad rostul pestilor, inafara de cei f rari care adauga atack, movement speed si/sau damage, sa imi transform cainele intr-un gel nu suna deloc bine mai ales pe 3600 secunde ! In rest jocul e fun, o sa incerc si cu wizardu care pare sa fie aiba cele mai "colorate" skilluri si magii
__________________ Raven Land | |||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
patch This list does not include every issue:
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
Eu am jucat foarte putin. Sunt level 8 cu ... "warrior"-ul sau ce e. Imi place stilul dar din cate am citit aici voi ziceti ca e imbalanced... cred ca o sa astept atch-ul. Jocul incepe destul de confuz. Adica nu stiu ce trebuie sa fac si unde sa merg ca sa fac.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #230 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ What goes around...comes around. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #236 (permalink) | ||
| Quote:
cica e fixat in 1.12... nu ca te-ar ajuta asta acum
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
. Oricum, daca nu le salvezi si instalezi W7 (prin formatarea hardului) atunci pierzi si caracterele. Daca dezinstalezi jocul si apoi il reinstalezi, atuci caracterul ramane (bineinteles daca nu il stergi intentionat la dezinstalare).Edit (am gasit): C:\Documents and Settings\(username)\Local Settings\Application Data\Runic Games\Torchlight Edit2(apropo de bug-ul din versiunea 1.11): Eu nu am reusit sa reproduc bug-ul ala. Aparea cu frecventa destul de mica numai la unii jucatori.
__________________ Dell Inspiron 1520 N series | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
da, sunt in alta parte puse caracterele. aiurea locatia insa. eu m-am uitat in my documents, my games etc inainte sa pun windows7, ca m-am gandit ca sunt undeva daca nu sunt in directorul jocului, dar nu le-am gasit. ideea lui peste prajit sa nu le pui in directorul jocului. acuma joc iara cu magicianul din lipsa de ocupatie. cand apare king's bounty armored princess va fii sfarsitul vietii mele sociale | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.computergames.ro/11-rpg/509399-torchlight.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| Torchlight PC RPG | This thread | Refback | 27-10-2009 15:13 | |
| Torchlight PC Downloads | This thread | Refback | 10-09-2009 20:37 | |
| Torchlight PC Screenshots | This thread | Refback | 07-09-2009 07:37 | |