![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Cu mentiunea ca demo-u' se afla pe CG, urmariti trailer-u' asta superb de la E3: - http://gamesweb.com/pc/downloads/mov...?item_id=24573 Aici aveti niste imagini cu buguri din demo. Daca Larian Studios asculta de criticile si sugestiile fanilor, tare mi-e ca acest joc va fi cel mai bun RPG single-player (da, da, peste Morrowind) al anului, candidand cu succes si la celalalte categorii
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu am jucat decat putin (asta pt. ca abia am facut rost de el,nu pt. ca nu imi place..) si mi se pare o combinatie fericita intre Diablo 2 (d.p.d.v. al actiunii si al skill-urilor) si Baldurs Gate (ma refer la questuri si la dialoguri). Grafica e 2d dar e o grafica 2d frumoasa,detaliata si placuta ochiului asa ca eu personal nu am nimic impotriva ei.Vocile personajelor in schimb nu imi plac (mi se par artificiale..). Mai ramane sa mai joc si mai postez cu impresii.Oricum se arata promitator dar totusi nu cred ca va fi rpg-ul anului oricat l-ar lustrui ei...Si Assassin,ai uitat de Neverwinter Nights? | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
350 de tipuri de monstri, 200.000 de linii de dialog, 300 de questuri, 20.000 de ecrane diferite, 60 melodii, 2400 de voci, 3 secvente cinematice, 7000 de tipuri de obiecte, 70 de sate, 2000 de "dungeoane"©. Neverwinter Nights va fi un RPG orientat spre multiplayer, de aceea am comparat Divine Divinity cu Morrowind ![]() Numbers©
|
| | #15 (permalink) | ||
| Re: E Gold! Quote:
PERFECT...Tot vream eu un rpg 2d dupa atata 3d dat cu sapa (Morrowind,DS si NN...).PS: 2d Forever! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
... in Germania deocamdata - http://www.computergames.ro/stiri.php?sid=1410 (4 noi imagini) Desi cei de la Larian Studios sunt foarte ocupati in aceasta perioada, exista sanse sa punem saptamana viitoare un interviu cu ei pe prima pagina ![]() Personal sunt foarte incantat de acest joc - mai ales ca au reparat multe bug-uri din versiunea demo News©
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |