![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Saw-The Game
Compania Konami a anunţat că lucrează la jocul SAW, produs după faimoasa franciză horror SAW. Acţiunea din jocul video SAW se va petrece într-un azil de boli psihice abandonat, care este transformat de către Jigsaw într-un labirint al terorii şi al morţii. Jucătorii vor avea posibilitatea să îşi testeze limitele în jocul SAW şi vor fi nevoiţi să treacă de testele oribile pe care mintea întunecată a lui Jigsaw le-a pregătit pentru concurenţii jocului său. Acţiunea din joc va păstra firul epic din filmul SAW. Konami a programat lansarea jocului video SAW pentru toamna acestui an. SAW se va lansa în versiunile pentru PC, PLAYSTATION 3 şi Xbox 360. Sursa PS: Imi cer scuze daca s-a mai postat dar dupa cca. 10 minute de Search nu am gasit nimic. SAW Game Trailer YouTube - Saw The Game PC Gameplay
__________________ The way to freedom goes through higher ability. Last edited by freedom; 25-10-2009 at 01:01.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu prea cred ca e rpg asta
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Nu stiu satrec//
Am ajuns intr-un loc unde ma inchide intr-o camera cu porci agatati de niste bare si plina cu bombe.Si inafara sa imping sau sa trag de barile alea cu porci nu prea pot sa fac nimic altceva.Ma poate ajuta cineva??? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |