![]() |
| | #204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Quote:
![]() Question: a pus cineva mana pe Heart of Guardian si Force Mantle ? Ca eu nu am reusit...am jucat pe dual sabers si cred ca si cu astea doua ar fi fost interesant de urmarit efectele...oricum la sfarsit Malak si-o cam lua din 2-3 lovituri | ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
-=SPOILER=- Da cam usor de omorat MALAK. La mine a picat din 3 lovituri (era nevoie de cam 2,3 de fapt) cu speed si super battle stimulant bagate. Si eu am facut marea greseala sa joc pe o sg sabie. -=END SPOILER=- Ca poveste super jocul, dar ca spectacol raman la Jedi Academy. Cu adevarat solicitant. Nu-s' ce sa zic, unele jocuri se merita jucate si numai petru poveste, dar daca nu au challange cu adevarat parca nu e totusi un joc...
__________________ There is no place like 127.0.0.1 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
|
Jedi Academy? Cea mai mare bashina a tuturor timpurilor, mi-a placut la nebunie Jedi Outcast, dar Academy mi-a lasat un gust amar de la inceput, cand eram in padurice si nu stiam ce sa fac, si dupa 5 minute imi zice ala : "Ce-ar fii sa arunci cu sabia in copacul ala?". Eu vreau sa rezolv puzzle-uri nene, nu sa mi le dai tu pe tava. Comentariile astea tampite au stricat tot jocul...
__________________ A foul and fair a day i have not seen.. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Nu, nu e cea mai mare, eram necajit ca au luat un joc asa reusit ca Jedi Outcast si l-au transformat in "Hai sa invatam sa citim cu Master Yoda". In Jedi Outcast erau niste puzzle-uri la care stateam si ma chinuiam cu orele, si cand gaseam solutia era o senzatie tare misto. Acum ajung peste un pod peste care nu pot sa trec, si caracterul meu se intreaba.."oare cum trec eu peste podul asta". CU VOCE TARE! Imi venea sa-i zic, esti BOU nu vezi ca-i groapa? Imi lua feelingul de Jedi Knight si-mi dadea senzatia ca sunt un mucos care primeste un sugiuc daca deseneaza cerculetze. Uff...:P Oricum, revenind on-topic, am vazut ca a aparut patch-ul. Il termin azi cu un Scoundrel si ma apuc sa joc cu un scout. *spoiler* Uite nene, asa-mi place, sunt in templu, in catacombe, la usa pe care o deschid calcand pe tiles alea luminate. Si tot jocul e presarat cu mine puzzle-uri din astea, cand decodifici Sith acces card, sau cand aburesti robotii, pazaak-ul, sau cand interoghezi prizonierul, sau procesul...chestii care nu stii de unde sa le apuci, sunt logice si interesante. O singura nota, puzzle-ul cu podeaua luminata n-am fost in stare sa-l rezolv, a trebuit sa ma uit pe net. Si solutia nu prea era logica, sau poate sa-mi explice cineva de ce trebuie sa luminez litera H? *end spoiler* Oricum..rejucabilitate mare..
__________________ A foul and fair a day i have not seen.. | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
| |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Doriath | Quote:
Mergand in H (facand conturul literei H) obtii combinatia corecta aprinde/stinge care la sfarsit ti le lasa aprinse pe toate. | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Voi ati fost in pestera cu Cristale ? Sa vedeti cate cristale mi-am luat Pot sa-mi fac sabia rosie. Si i-am pus ceva cristale...unu imi da damange mai mare, altu mai imi adauga STUN si inca cate-va chestii.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
|
La sfarsit pentru light side cea mai buna combinatie mi se pare Upari si Solari, cel putin asta am folosit-o eu. Daca vreti sa va convingeti: http://www.gamebanshee.com/starwarsk...stalsguide.php | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Quote:
pt. rodian-ul ala si ti le vinde cu 20.000 bucata. By the way, they rock!
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |