Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-12-2003, 19:07   #201 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

Hehe. Am omorat-o decat sa se converteasca la dark side

Raiden007 is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2003, 22:21   #202 (permalink)
Freak On A Leash

Tristan's Avatar

Fiind dark side a trebuit sa respect alignmentul si am omorat-o pe Juhani the Cat Woman . Die bitch!

Tristan is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2003, 22:40   #203 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Am ajuns in Dantooine. Am omorato pe aia....care credea in dark force. Nu am reusit sa o conving sa...vina cu mine.

PET is offline    Reply With Quote
Old 08-12-2003, 23:38   #204 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by _|PET|_
Am ajuns in Dantooine. Am omorato pe aia....care credea in dark force. Nu am reusit sa o conving sa...vina cu mine.
Era cea mai plictisitoare dintre toti membrii partyului...dar mai spre final era destul de avantajos sa ai ca si companie doi jedi de level mare...pe ultimul nivel am trecut ca prin branza...toti cu force wave si stasis field...plus cum spunea cineva...master speed rules

Question: a pus cineva mana pe Heart of Guardian si Force Mantle ? Ca eu nu am reusit...am jucat pe dual sabers si cred ca si cu astea doua ar fi fost interesant de urmarit efectele...oricum la sfarsit Malak si-o cam lua din 2-3 lovituri

s0rcer0r is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 00:10   #205 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Patch v1.01

- http://www.computergames.ro/download...523/index.html

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 00:17   #206 (permalink)
Gameaholic

Wiggins's Avatar

-=SPOILER=-
Da cam usor de omorat MALAK. La mine a picat din 3 lovituri (era nevoie de cam 2,3 de fapt) cu speed si super battle stimulant bagate. Si eu am facut marea greseala sa joc pe o sg sabie.
-=END SPOILER=-

Ca poveste super jocul, dar ca spectacol raman la Jedi Academy. Cu adevarat solicitant.
Nu-s' ce sa zic, unele jocuri se merita jucate si numai petru poveste, dar daca nu au challange cu adevarat parca nu e totusi un joc...

Wiggins is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 07:16   #207 (permalink)
CG Editor

Branco's Avatar

Jedi Academy? Cea mai mare bashina a tuturor timpurilor, mi-a placut la nebunie Jedi Outcast, dar Academy mi-a lasat un gust amar de la inceput, cand eram in padurice si nu stiam ce sa fac, si dupa 5 minute imi zice ala : "Ce-ar fii sa arunci cu sabia in copacul ala?". Eu vreau sa rezolv puzzle-uri nene, nu sa mi le dai tu pe tava. Comentariile astea tampite au stricat tot jocul...

Branco is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 08:12   #208 (permalink)
Administrator

Assassin's Avatar

Branco, exagerezi cu "cea mai mare...". Plus ca io nu sunt asa de destept ca tine - avand in vedere Jedi Outcast, daca nu mi se spunea faza cu copacu', mi-ar fi luat ceva timp sa imi dau seama ce tre' sa fac.

Assassin is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 09:55   #209 (permalink)
CG Editor

Branco's Avatar

Nu, nu e cea mai mare, eram necajit ca au luat un joc asa reusit ca Jedi Outcast si l-au transformat in "Hai sa invatam sa citim cu Master Yoda".
In Jedi Outcast erau niste puzzle-uri la care stateam si ma chinuiam cu orele, si cand gaseam solutia era o senzatie tare misto. Acum ajung peste un pod peste care nu pot sa trec, si caracterul meu se intreaba.."oare cum trec eu peste podul asta". CU VOCE TARE! Imi venea sa-i zic, esti BOU nu vezi ca-i groapa?
Imi lua feelingul de Jedi Knight si-mi dadea senzatia ca sunt un mucos care primeste un sugiuc daca deseneaza cerculetze.
Uff...:P

Oricum, revenind on-topic, am vazut ca a aparut patch-ul. Il termin azi cu un Scoundrel si ma apuc sa joc cu un scout.

*spoiler*
Uite nene, asa-mi place, sunt in templu, in catacombe, la usa pe care o deschid calcand pe tiles alea luminate. Si tot jocul e presarat cu mine puzzle-uri din astea, cand decodifici Sith acces card, sau cand aburesti robotii, pazaak-ul, sau cand interoghezi prizonierul, sau procesul...chestii care nu stii de unde sa le apuci, sunt logice si interesante.
O singura nota, puzzle-ul cu podeaua luminata n-am fost in stare sa-l rezolv, a trebuit sa ma uit pe net. Si solutia nu prea era logica, sau poate sa-mi explice cineva de ce trebuie sa luminez litera H?
*end spoiler*

Oricum..rejucabilitate mare..

Old 09-12-2003, 10:51   #210 (permalink)
Registered User

Madu's Avatar

salut B ! ce mai faci ma ? cand mai vii pe la Ro sa ieshim shi noi la o bere ceva cu gashca ?

on topic: ocu asta este mmo sau doar rpg gen D2 ?

Madu is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 11:43   #211 (permalink)
Freak On A Leash

Tristan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Branco
O singura nota, puzzle-ul cu podeaua luminata n-am fost in stare sa-l rezolv, a trebuit sa ma uit pe net. Si solutia nu prea era logica, sau poate sa-mi explice cineva de ce trebuie sa luminez litera H?
Pentru ca asa scrie pe un sith datapad in templu.

Quote:
Originally Posted by Madu
ocu asta este mmo sau doar rpg gen D2 ?
Nici una nici alta. E un rpg ad&d edition 3 bazat pe sistemul star wars d20. Ceva gen NWN.

Old 09-12-2003, 14:09   #212 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Branco
Nu trebuie sa luminezi litera H...trebuia sa luminezi toate tilesurile.Cand pasesti pe un tile sunt afectate si cele adiacente lui dupa cum ai vazut.
Mergand in H (facand conturul literei H) obtii combinatia corecta aprinde/stinge care la sfarsit ti le lasa aprinse pe toate.

s0rcer0r is offline    Reply With Quote
Old 09-12-2003, 15:34   #213 (permalink)
CG Editor

Branco's Avatar

Mda, nu prea aveam timp sa citesc datapaduri, aveam vreo 5 jedi apprentice in spinare..
Oricum, belea mare, am ajuns la Malak si nu mai am medikituri..: ) ma cam rupe...

Old 09-12-2003, 15:35   #214 (permalink)
CG Editor

Branco's Avatar

Madule ce pielea mea mai faci?

Old 09-12-2003, 22:54   #215 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Voi ati fost in pestera cu Cristale ? Sa vedeti cate cristale mi-am luat Pot sa-mi fac sabia rosie. Si i-am pus ceva cristale...unu imi da damange mai mare, altu mai imi adauga STUN si inca cate-va chestii.

Old 09-12-2003, 23:11   #216 (permalink)
Freak On A Leash

Tristan's Avatar

La sfarsit pentru light side cea mai buna combinatie mi se pare Upari si Solari, cel putin asta am folosit-o eu. Daca vreti sa va convingeti: http://www.gamebanshee.com/starwarsk...stalsguide.php

Old 09-12-2003, 23:48   #217 (permalink)
Banned

sek.shun.8's Avatar

Quote:
Originally Posted by s0rcer0r

Question: a pus cineva mana pe Heart of Guardian si Force Mantle ? Ca eu nu am reusit...am jucat pe dual sabers si cred ca si cu astea doua ar fi fost interesant de urmarit efectele...oricum la sfarsit Malak si-o cam lua din 2-3 lovituri
Le gasesti pe Yavin, tre' sa-i bati pe unii pt. rodian-ul ala si ti le vinde cu 20.000 bucata. By the way, they rock!

sek.shun.8 is offline    Reply With Quote
Old 10-12-2003, 11:41   #218 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

Alta intrebare : Pe Yavin io nu am facut nimica, m-am dus pana acolo, am vb cu un papagal, usile erau inchise, asa ca m-am dus sa termin jocu. Am pierdut ceva interesant ?

Old 10-12-2003, 15:42   #219 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Am termina planeta....una cu K. Unde trebuie sa intri in SITH. No big deal. Mi ciuda ca nu am reusit sa iau sabia aia din TOMBU ala...daca mergea luata...

Acum sunt pe TATOOINE !

Old 10-12-2003, 15:52   #220 (permalink)
Registered User

Raiden007's Avatar

Pai cum ai adunat destul prestige fara sabie ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules