![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
S-a anuntat ca fata de varianta Xbox a lu' KoTOR cea PC va avea cateva itemuri noi, cateva side-questuri in plus si rezolutie mai mare. Controlul personajului in KoTOR este asemanator cu cel din JKII. Din pacate nu s-a decis daca KoTOR va fi DVD-only sau dual version dar cert este ca daca va aparea si pe CDuri vor fi 3-4. Data de lansare noiembrie 2003. I CAN'T WAIT!!! | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
| SW: Knights of the Old Republic
Ca sa va faceti o parere despre joc, un articol (destul de vechi insa): http://www.jucaushii.ro/read_art.php?aid=51 Daca stitzi ceva noutatzi despre el, spunetzi si la altii. Eu am inteles ca e gold deja in America. Sper sa aiba luptele cu sabii la fel ca in JK2.
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
De vro 2 luni Bioware n-a mai dat absolut nici o informatie despre varianta PC a lu' KoTOR. KoTOR este cel mai bine vandut joc pe Xbox si in toate review-urile a luat un scor mai mare de 90. Deci se vede ca va fi un joc excelent. Data de lansare este incerta fall of 2003 dar poate usor sa ajunga undeva in Decembrie de Craciun. Ramane de asteptat | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2003 Location: Teldrassil |
Pentru cei care cred ca jocu va fi portat nu e deloc asa pentru ca au declarat oficial ca sint 2 echipe care lucreaza - 1 xbox si 1 pc oricum urasc xboxu pentru chestia asta .Deja se vorbeste de o urmare cu suport online ! http://www.starwarsknights.com/ | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
Eh nu de asta conteaza pentru ca oricum la succesu pe care il are vanzarile nu o scada prea curand - varianta pc o sa aiba chestii in plus dar nu vad de ce dureaza atat.... pina acum am vazut o singura data oficiala 14 octombrie... sa vedem.
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| http://www.lucasarts.com/products/sw...GI_faq.html#02 . Nu cred ca se vor tine de cuvant. E destul hype in jurul jocului ca sa nu-si piarda lumea interesul daca va fi amanat pana de sarbatori.
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
Chiar daca nu respecta data de lansare sint sigur ca nimeni nu o sa-si piarda interesu pentru un joc ca asta, sa nu mai vorbim de fanii SW ... Cred ca ei stiu asta foarte bine si prefer sa mai astept putin decat sa iasa o versiune plina de buguri.. Totusi e vorba de BIOWARE.. si Lucas Arts
| ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Ai dreptate, bineinteles. Totusi jocul este in productie de destul de mult timp si tocmai pt. ca e vorba de Bioware si Lucas Arts cred ca treaba este bine facuta. Si prea e comuna strategia asta de marketing idioata cu "lansam jocul in perioada sarbatorilor de iarna pt. ca lumea ia cadouri atunci, deci mai multi oameni il vor cumpara", ca sa nu imi trezeasca suspiciuni. Poate gandesc simplist in privinta asta, dar nu cred ca un joc cum e KOTOR ar avea vanzari mai mici daca ar fi lansat in octombrie, de exemplu.
| |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: In the middle of nowhere. |
Nu e exclus... vezi ce au facut carnatzii cu Half-Life 2.... lasa-l pana la Craciun.... ca sunt sarbatori shi o sa se vanda mult mai bine.... mai ales ca rivalul Doom 3 apare in 2004.
__________________ ..::So I say "Live and let live"... that's my motto... "Live and let live". Anyone who can't get along with that take'em outside and shoot the motherfucker.::.. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Ai dreptate, desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, comunitatea de fani Star Wars e foarte mare si, in plus, jocul a fost super aclamat in varianta pentru Xbox. Iti dai seama ca oamenii aia(fanii S.W.) vor cumpara jocul fara sa stea pe ganduri si sunt sigur ca nu numai ei. Ca si in cazul lui HL2, parerea mea e ca-l pot lansa fara grija inainte de sarbatori; dar, then again, cine stie ce super strategii de marketing fondate pe studii de piata de sute de mii de $ au astia in cap... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |