Am scapat de porcaria aia lui Bethesda cu asta: Fixed Eye Adaptation at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Am scapat de porcaria aia lui Bethesda cu asta: Fixed Eye Adaptation at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Don't be a fool, stay in school!
Testat şi cu ultimul patch. Surprinzător de bine se mişcă, când stăteam în Dragonsreach privind spre Witherun chiar în capul scărilor aveam vreo 30FPS cu al doilea patch şi fără High res textures, acum 57-58 cu tot cu ele.Mai schimbasem şi un driver de la ATI e drept, însă chiar la aşa o îmbunătăţire nu mă aşteptam. Toată lauda din partea mea.
PS: Totuşi, cu DX11 ce se mai aude, că parcă trebuia să fie prezent în joc pentru o performanţă mai bună dacă nu pentru eye-candy în plus.
Totusi e o problema cu acel HD Textures de la Bethesda, cand il downloadezi ai patru fisiere, doua .bsa de 1.1gb si 1.9gb si doua .esp care trebuie activate in data files din launcher ca sa activezi hd textures.Dar cum multi si inclusiv eu avem acel folder textures in folderul Data al jocului (unde sunt modurile in format .dds) problema e ca nu poti folosi texturile HD oficiale a lui Bethesda cu acele texturi .dds de pe Skyrim Nexus.
Daca tot a aparut Creation Kit sper sa faca unul un tweak sa le poti folosi pe ambele in acelasi timp.
Nu mi-as bate prea mult capul cu texturile "HD" oficiale.
I am what I am. Someone has to be.
Cateva print screenuri cu caracterul meu .
Corectitudinea si bunul simt nu se reflecta in sutele de TR-uri !
Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...
+ 3 la repezeala
Joc de nota 10 !
Cum pot sa inchid niste misiuni secundare care au ramas blocate ? Exista un site ceva ? Conezi ~ ?
Corectitudinea si bunul simt nu se reflecta in sutele de TR-uri !
A instalat careva pachetul de texturi de 3gb, cum arata acum?
M-am reapucat si eu de Skyrim. Am continuat cu caracterul meu facut varza si am ajuns pe la lvl 43. N-am profitat de smecheria cu iron daggers pentru armuri si sunt pe la 82-82 cu smithing, inca port armura de orc, nu o pot maximiza inca pe cea de ebony, ca am una cu bonus de hp. Am terminat quest-urile pentru companioni, stormcloacks si ghilda hotilor. Pana acum mi s-au parut foarte bune cele de la ghilda hotilor, interesante si pe alocuri surprinzatoare, comparativ cu cele de la companioni, care's praf. Il joc battlemage, oarecum, e dark elf si ma apropii de 100 la one handed si heavy armor. pentru mana stanga am 3 optiuni, Spellbreaker, care e OP, restoration si destruction. Inca lucrez la partea de magie, dar o sa incep questurile de la mages guild curand. Ca item-uri, Dawnbreaker mi se pare cel mai bine desenat din ce-am intalnit, iar Sanguine Rose e foarte tare, il iubesc pe Dremora ala. Ce-mi place e ca, desi sunt lvl 43, inca nu am descoperit arme si armuri daedrice si de dragon. Imi place sa iau fiecare armura (sau aproape) si s-o port o vreme. Ca aspect, steel plate armor mi se pare cea mai frumos desenata, desi si cea de ebony arata foarte bine. O sa pun si niste print-uri cu Deceneu, the battle mage. hahaha
Mai bine. Nu suport moduri ca 2k textures, nu se potrivesc deloc cu stilul artistic. Parcă modderilor nici nu le pasă, vor doar să-ţi fure ochiul cu texturi HD.
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!
E vreo metoda sa asez borcanele cu insecte pe rafturi? Metoda eleganta, nu de gen suie-te pe raft si da-le drop.
The Glorious Strategist
Tu vorbesti serios?
Caut: nevasta, copil, casa ipotecata, rate la banca, o slujba mai stresanta... rudele si prieteni ce imi doresc numai binele spun ca ma apropii de 30 ani si trebuie sa intru si eu in randul lumii!
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" - Muad'Dib
Pai poate ne spui si noua?
Ce postprocessing folositi? Eu am incercat si modificat/tweak-uit o combinatie de Cinematic Lightning ENB si FXAA Injector, care arata foarte bine ziua si chiar si noaptea, dar pe timp de noapte arata foarte rau ceata si fumul, in sensul ca erau foarte albe/dese/pronuntate.
A aparut ceva ca sa dau disable la prostia de contrast care se schimba cand misc camera dintr-un punct mai luminos in altul mai intunecat?
Efectul care vrea sa mimeze cum se adapteaza ochii in realitate, dar care la ora asta nu-mi trece prin cap cum se cheama in engleza..
Incarca voucher-ul 9LAWBUUA in comenzile tale la PC Garage si vei primi un discount de 1%.
Cumpar AP 3 cam Tineretului - click me!
Chiar primul post de pe foaia asta a lui CalinTM- Fixed Eye Adaptation at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
Da, ar fi bine daca oamenii ar si citi ce se scrie pe thread...In alta ordine de idei, bagat ultimu' patch, parca da, se misca mai bine dar uadafac, nu-mi mai merge SKSE-ul. Sper sa il actualizeze astia cat mai repede ca nu pot juca fara SkyUI
![]()
I never seem to understand, the time the place and who I am, define a way to stay alive, it's like I'm living a lie
Todd Howard Dice keynote: GameSpot Live :: (Skyrim) Todd Howard - DICE Keynote - GameSpot.com
The Glorious Strategist
Bookmarks