brat The Elder Scrolls V: Skyrim - Page 154
Page 154 of 163 FirstFirst ... 54104144151152153154155156157 ... LastLast
Results 3,061 to 3,080 of 3246

Thread: The Elder Scrolls V: Skyrim

Nick anterior: CalinRO CalinTM's Avatar
    Am scapat de porcaria aia lui Bethesda cu asta: Fixed Eye Adaptation at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community
    Don't be a fool, stay in school!

Registered User calin_banc's Avatar
    Testat şi cu ultimul patch. Surprinzător de bine se mişcă, când stăteam în Dragonsreach privind spre Witherun chiar în capul scărilor aveam vreo 30FPS cu al doilea patch şi fără High res textures, acum 57-58 cu tot cu ele. Mai schimbasem şi un driver de la ATI e drept, însă chiar la aşa o îmbunătăţire nu mă aşteptam. Toată lauda din partea mea.

PS: Totuşi, cu DX11 ce se mai aude, că parcă trebuia să fie prezent în joc pentru o performanţă mai bună dacă nu pentru eye-candy în plus.

Totusi e o problema cu acel HD Textures de la Bethesda, cand il downloadezi ai patru fisiere, doua .bsa de 1.1gb si 1.9gb si doua .esp care trebuie activate in data files din launcher ca sa activezi hd textures.Dar cum multi si inclusiv eu avem acel folder textures in folderul Data al jocului (unde sunt modurile in format .dds) problema e ca nu poti folosi texturile HD oficiale a lui Bethesda cu acele texturi .dds de pe Skyrim Nexus.

Daca tot a aparut Creation Kit sper sa faca unul un tweak sa le poti folosi pe ambele in acelasi timp.

Registered User Johnnyan's Avatar
    Nu mi-as bate prea mult capul cu texturile "HD" oficiale.
    I am what I am. Someone has to be.

Registered User ropittbul's Avatar
    Cateva print screenuri cu caracterul meu .
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1.jpg   2.jpg   3.jpg   4.jpg   5.jpg  
    Corectitudinea si bunul simt nu se reflecta in sutele de TR-uri !

melomaniac Cosmin_C's Avatar
    Quote Originally Posted by CalinTM View Post
    Daca tot a aparut Creation Kit sper sa faca unul un tweak sa le poti folosi pe ambele in acelasi timp.
    Deci tu ai vrea un mod care sa-ti permita ca un obiect sa foloseasca deodata doua texturi diferite? Interesant...
    Arguing on the internet is like running in the special olympics - even if you win, you're still retarded.
    God must like stupid people very much, that's why He keeps making so many of them...

Registered User ropittbul's Avatar
    + 3 la repezeala

Joc de nota 10 !

Cum pot sa inchid niste misiuni secundare care au ramas blocate ? Exista un site ceva ? Conezi ~ ?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 7.jpg   6.jpg   9.jpg  
    Corectitudinea si bunul simt nu se reflecta in sutele de TR-uri !

Nick anterior: Necromonger Necro's Avatar
    A instalat careva pachetul de texturi de 3gb, cum arata acum?

Quote Originally Posted by Cosmin_C View Post
    Deci tu ai vrea un mod care sa-ti permita ca un obiect sa foloseasca deodata doua texturi diferite? Interesant...
    Nu as vrea un mod care sa imi permita sa foloseasca doar unele texturi pe care nu le am in folderul "textures" luate de pe nexus. Si am gasit solutia, stai linistit.

Registered User dromychaetes's Avatar
    M-am reapucat si eu de Skyrim. Am continuat cu caracterul meu facut varza si am ajuns pe la lvl 43. N-am profitat de smecheria cu iron daggers pentru armuri si sunt pe la 82-82 cu smithing, inca port armura de orc, nu o pot maximiza inca pe cea de ebony, ca am una cu bonus de hp. Am terminat quest-urile pentru companioni, stormcloacks si ghilda hotilor. Pana acum mi s-au parut foarte bune cele de la ghilda hotilor, interesante si pe alocuri surprinzatoare, comparativ cu cele de la companioni, care's praf. Il joc battlemage, oarecum, e dark elf si ma apropii de 100 la one handed si heavy armor. pentru mana stanga am 3 optiuni, Spellbreaker, care e OP, restoration si destruction. Inca lucrez la partea de magie, dar o sa incep questurile de la mages guild curand. Ca item-uri, Dawnbreaker mi se pare cel mai bine desenat din ce-am intalnit, iar Sanguine Rose e foarte tare, il iubesc pe Dremora ala. Ce-mi place e ca, desi sunt lvl 43, inca nu am descoperit arme si armuri daedrice si de dragon. Imi place sa iau fiecare armura (sau aproape) si s-o port o vreme. Ca aspect, steel plate armor mi se pare cea mai frumos desenata, desi si cea de ebony arata foarte bine. O sa pun si niste print-uri cu Deceneu, the battle mage. hahaha
    Δρομιχαίτης

Registered User
    Quote Originally Posted by Necro View Post
    A instalat careva pachetul de texturi de 3gb, cum arata acum?
    Mai bine. Nu suport moduri ca 2k textures, nu se potrivesc deloc cu stilul artistic. Parcă modderilor nici nu le pasă, vor doar să-ţi fure ochiul cu texturi HD.

S.T.A.L.K.E.R.™ Sir Dracu's Avatar
    Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others!

Registered User The Strategist's Avatar
    E vreo metoda sa asez borcanele cu insecte pe rafturi? Metoda eleganta, nu de gen suie-te pe raft si da-le drop.
    The Glorious Strategist

Ransom's Avatar
    Tu vorbesti serios?
    Caut: nevasta, copil, casa ipotecata, rate la banca, o slujba mai stresanta... rudele si prieteni ce imi doresc numai binele spun ca ma apropii de 30 ani si trebuie sa intru si eu in randul lumii!
    "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" - Muad'Dib

Registered User ithanium2's Avatar
    Quote Originally Posted by CalinTM View Post
    Nu as vrea un mod care sa imi permita sa foloseasca doar unele texturi pe care nu le am in folderul "textures" luate de pe nexus. Si am gasit solutia, stai linistit.
    Pai poate ne spui si noua?

Ce postprocessing folositi? Eu am incercat si modificat/tweak-uit o combinatie de Cinematic Lightning ENB si FXAA Injector, care arata foarte bine ziua si chiar si noaptea, dar pe timp de noapte arata foarte rau ceata si fumul, in sensul ca erau foarte albe/dese/pronuntate.

ハイブリッド Pyro's Avatar
    A aparut ceva ca sa dau disable la prostia de contrast care se schimba cand misc camera dintr-un punct mai luminos in altul mai intunecat?
    Efectul care vrea sa mimeze cum se adapteaza ochii in realitate, dar care la ora asta nu-mi trece prin cap cum se cheama in engleza..
    Incarca voucher-ul 9LAWBUUA in comenzile tale la PC Garage si vei primi un discount de 1%.
    Cumpar AP 3 cam Tineretului - click me!

Registered User calin_banc's Avatar
    Chiar primul post de pe foaia asta a lui CalinTM- Fixed Eye Adaptation at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Registered User Necrosero's Avatar
    Da, ar fi bine daca oamenii ar si citi ce se scrie pe thread... In alta ordine de idei, bagat ultimu' patch, parca da, se misca mai bine dar uadafac, nu-mi mai merge SKSE-ul. Sper sa il actualizeze astia cat mai repede ca nu pot juca fara SkyUI
    I never seem to understand, the time the place and who I am, define a way to stay alive, it's like I'm living a lie

Registered User The Strategist's Avatar
    The Glorious Strategist

Registered User warpath's Avatar
    Quote Originally Posted by freeman21 View Post
    Foarte tare: Am intalnit un Forsworn Briarheart (tipii aia cu inima aparent iesita din piept si cu acel craniu de tzap pe cap), m-am dus la el /i-am dat pickpocket la heart si a cazut mort, lol

De obicei ma duc si le fur armele si cand vor sa ma bata mai au doar... pumnii. Cred ca daca iau si ultimul perk de la pickpocket poti sa le furi si armurile. Asta ar trebui sa fie fun: Te duci la el, le furi armele si armura, ii lasi in fundu gol, apoi hai sa ne batem

E amuzant primele 2-3 ori, dupa aia devine boring...

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post