brat Seria Sacred
Thread Introduction
Page 1 of 13 123411 ... LastLast
Results 1 to 20 of 257

Thread: Seria Sacred

Registered User

Seria Sacred

am vazut un trailer la el si pare destul de interesant...
    a auzit cineva ceva de vreun demo?
    www.ascaron.com/gb/gb_sacred/index.html

Registered User KLAMATH's Avatar
    Exista un demo in germana. Mi se pare ca o sa apara si unul in engleza spre sfirsitul lunii. De joc.....pare promitator...but than again, asa parea si Lionheart care s-a dovedit a fi o dezamagire. Daca va avea un story bunicel .....
    Kain refused the sacrifice.

Administrator Assassin's Avatar
    Clientu' de azi, victima de maine

Despre carti (deocamdata).

Administrator Assassin's Avatar
    Clientu' de azi, victima de maine

Despre carti (deocamdata).

Paranoia is natural

Question Sacred

So, dupa ce m-am dat putin cu demo'ul, am ramas blocat in fata graficii (in sens pozitiv), muzica e ok si mai mult decat, la ce pot sa spun ca am bagat puncte negative: dialoguri, care sunt cam inexistente, ceva de genul: NPC-ul iti spune necazul, iti cere ceva, iar tu ai 2 optiuni - accept sau reject . Ouf, si eu care speram sa-i fac din vorbe .

Una peste alta, o clona reusita de DIablo2, si o noua motivatie de a darama butoanele moushilor .
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

Registered User Zircon's Avatar
    E suficient sa dai click o singura data pe fiecare adversar Ataca el in continuare.

Comparatia cu Diablo II este destul de nereusita. Mai degraba Divine Divinity, dar respectivul e putin mai complex.

Paranoia is natural
    Quote Originally Posted by aLeXb
    E suficient sa dai click o singura data pe fiecare adversar Ataca el in continuare.
    Asa am crezut si eu, dar neah, la mine cel putin nu facea asta.

Quote Originally Posted by aLeXb
    Comparatia cu Diablo II este destul de nereusita. Mai degraba Divine Divinity, dar respectivul e putin mai complex.
    Eu impresia asta am avut-o, ca e un fel de diablo, poate putin mai complex. Apropo, ma enerveaza ca nu are dual welding .
    Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.

Registered User KLAMATH's Avatar
    Dooh....pare o petarda la prima ocheada. Un fel de Diablo mai colorat. Pacat ca n-au bagat drowul in demo (l-as fi denumit Drizzt si-as fi rupt Arcadia-n doua ).
    Singura chestia care mi-a placut la el a fost grafica. In rest....AI nasol, dialog cit mai putin (daca mai scurtau putin textele se ajunge direct la OK/Cancel), bataia cam nereusita (da ala cu sabia de la 2 metri ). Sa vedem finalul...

Interesta e prima linie din blurbul ala publicitar..."over 300 quests".

Back to Lionheart.
    Kain refused the sacrifice.

vreausa@plec.din.ro skyblue's Avatar
    Are dual weapons. Gladiatorul are skill pt asa ceva la un moment dat. Depinde de tine daca pui puncte acolo sau nu.

Daca v-a placut Diablo 2 , jocul este exact pe gustul vostru.
    Aceleasi idei vechi si bune copiate cu mestesug . Si multe idei noi dar perfect incadrate in joc.

De exemplu mi se pare super ca iti poti cumpara cal (de fapt exista mai multe feluri de cai cu diferite calitati ) ...

Grafica e super . Impecabila. In rest acelasi HACK & SLASH. Daca doriti altceva , AI,dialoguri, cautati alt joc. Asta e clona (foarte buna) de Diablo2.
    ** Sa fim iubitzi !!! **

Gameaholic Wiggins's Avatar
    Merge jocu, una peste alta. Mai enervant e ca tre sa tii apasat pe mouse ca sa atace in continuare, nu ma asteptam sa mai vad asa ceva la un rpg(h&s mai de graba) din 2004. Si alta chestie enervanta e pathfinding-ul. Mi-au ramas companionii blocati printre pomi si chestii de mi-a venit rau.

Da daca o sa aiba o poveste atractiva (mie de ex. mi-a placut mult povestea de la Diablo II cu filmele alea superbe, desi jocu a fost un kk)...
    There is no place like 127.0.0.1

Registered User
    Mie mi s-a parut ca seamana mai mult cu Divine Divinity, cu toate ca jocu ala avea o gramada de questuri interesante... Mi se pare totusi ca e un rpg numa' bun pentru perioada asta..

Paranoia is natural
    luat, jucat juma de ora, hmm, unde era botonul de add/remove??

Registered User OTSEGO UD's Avatar
    ma eu am bug major Adica la new campaign aleg omu se loading si cand incepe jocu se intuneca ecranul de nu mai vad nimic,nu e de la monitor,e de la joc da nusu de ce ((( Adica 1-2 secunde vad caracterul si imprejurimile si dupa se inegreste ecranul...numai vad nik Daca stie careva o rezolvare la bugu asta,faceti-va mila cu mine
    [B]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein"

Registered User thor76's Avatar
    Acelasi bug....raportat si pe forumul oficial, habar nu au bajetii de ce se intampla asa ceva ....e incredibil in ce stadii dau astia drumul la jocuri.
    Dumnezeu a facut Arrakis-ul pentru a-i pregati pe credinciosi..
    F.H.

Registered User
    haideti sa va explic ....

jocul e tare.

Are n-spe mii de itemuri, seturi, unice, socketate (in care poti sa pui inele si amulete si sa le scoti dupa aia), are skilluri, are o harta supermare, are o gramada de ruine si ramasite de curatat de infestari, si , nu stiu daca ati vazut - are o poveste chiar interesanta , chiar daca liniara si aceeasi pentru toti.

l-am jucat - aproape l-am terminat - aproape , pentru ca al naibii praseste din nou cu monstrii noaptea si e al naibii de greu sa te intorci fara potiuni si sa gsesti strada plina de uratzi

Altele : muzica se potriveste de multe ori bine cu situatia, si e si frumos facuta , nu zdranganeli la lauta, oponentii sunt variati de la goblini la dragoni , trecand si prin niste chestii neacoperite pana acum in vreun joc, ARE SI DUAL WIELD, efectele skillurilor si spellurilor sunt facute cu grija, chiar daca il pocnesti de la 2 metri - iti dai seama ce nasol era daca nu era asa , la arcasi si magicieni si chestii zburatoare, nu sunt personaje overpowered ... phew ...

Inca: exista itemuri cu proprietati de-a dreptul stranii - pierzi bani in loc de viata, ziua sau noaptea se lungeste cu %, creaturile de nivel mai mic mor "on sight" , etc. Monstrii se comporta bine, in functie de cat ii duce capul , exista combouri, CAI (care arata si bine) si most of all exista un skill numit "BeeEffGee" si un skill de arc la care sageata se duce cu efect de railgun .

Nasol: povestea liniara, dar multe questuri secundare, din care unele chiar par legate, la unele questuri se poate sa moara persoana care ti-ar fi dat xp (ronin ) , unele buguri de pathfinding, unele buguri de itemuri (nu se pot purta etc. ) si mie inca mi se pare greu pana si pe prima dificultate, poate joc prea prost tho ...

cam asta ar fi - nu dati cu noroi intr-un joc care nu a avut pretentia ca ar fi mai mult decat ce e , si nici nu se vrea diablo replacer (sincer m-am plictisit de diablo si asta a fost binevenit). E doar un joc bun , facut cu atentie, dar probail ca ultima parte released in graba de frica vreunui deadline - exista un patch mi se pare. Cat despre probleme cu displayul la mine nu au fost, si nici cu fps-urile, cum se spunea la ascaron pe forum.

In rest, numai de bine!
    Respect for life is a mortal concern

Help! Am ajuns la un tip in desert la care trebuie sa-i dau apa. Tipu zice sa ma duc la o mica oaza unde civa magarii au apa. M-am dus acolo, radiat tot misca, am gasit un cal si o baltoaca, m-am suit pe cal, am incercat sa intru in baltoaca, nimic.
    Care ati trecut de asta ziceti-mi si mie cum.

Registered User
    si eu am apucat sa l joc un pic aseara si mi sa parut prea "diablo", dar parca i as mai da o sansa cand o sa ne adunam mai multi sa l jucam ca acum suntem doar 2.
    si o parte naspa care am observat o la multiplaier nu permite dacat 4 in cooperativ.

Registered User
    @wiggins : e un bug in versiunea usa aparent - oricum - deschizi consola (`) si scrii "wasser" - si in mica zona albastra de langa calutz apare o sticla de apa.

@nttsagat : mi se apre ca mai are si alte moduri de joc decat cooperativ care premit mai multi playersi - nasol ca are totusi niste buguri in retea sau pur si simplu e codul scris prost - se misca un pic cam nasol si exista cam mult packet loss aparent - poate am eu distnta mare pe cablu tho ...
    Respect for life is a mortal concern

Registered User Zircon's Avatar
    Ma enerveaza cumplit.

Pe Bronze e mult prea simplu.
    Pe Silver devine imposibil urgent daca joci cu un personaj nou (cel putin cu Vampirita si Barbaru, pinguinul de elf nu are probleme dar imi displace profund).

Singura solutie pare sa fie importarea unui personaj de lvl 15 pe Silver. Dar asta inseamna sa joc pe Bronze pana acolo si pe la 8 imi trece. Mai degraba sterg jocul si termin povestea

Chiar asa simplu nu e pe bronze, eu am un Barbar lvl 22 si a cam devenit nesimtita treaba. Ma enerveaza ca banii nu sunt o problema, da nu prea gasesti nimic de cumparat. Mai ales potiuni de viata.
    Cu magul e chiar dificil la inceput pe bronze, vrajile sunt vraiste la inceput.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 13 123411 ... LastLast