http://www.bioware.com/games/dragon_age/
Un nou RPG al baietilor de la Bioware. Pana acum nici un detaliu decat ca o sa fie prezent la E3. Yummy!![]()
http://www.bioware.com/games/dragon_age/
Un nou RPG al baietilor de la Bioware. Pana acum nici un detaliu decat ca o sa fie prezent la E3. Yummy!![]()
Pain or damage don't end the world. Or despair or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
"Format:PC"
Atat trebuia sa stiu...![]()
in sfarsit......
Pain or damage don't end the world. Or despair or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Bring it on baby YEAAAH.Mi-a placut faza cu full party si facial animations.
Guild Wars:
Lotus Princess lvl 20 Mo/Mes
Cristi Damian lvl 16 R/Mo
Minsc With Boo lvl 20 W/Mo
Corvus The Warlock lvl 13 Ele/N
Nu va bucurati degeaba fratilor RPG-isti. Tinand cont de numarul mic de RPG-uri aparut in ultimul timp si de calitatea lor execrabila spre deosebire de cele aparute acum 2-3 ani se pune baza pe grafica si nu pe story-line. Deci sa nu va treziti cu expresii faciale ultimul tip si sa aveti un story-line de tot kk*ul. Sincer sa fiu de la RPG-urile gen Bg2 de la originalul Bioware n-am vazut alte jocuri care sa merite sa fie jucate. Uitati-ve la Greyhawk spre exemplu: grafica super bazata dar poveste canci. Comparati-l cu Planescape care nu are grafica de ultima ora dar te lasa cu gura cascata la capitolul poveste. Deci pana nu apare Dragon Age asta sa nu ne facem iluzii desarte. Dupa parerea mea sunt sanse de 60% ca el sa vina cu o grafica si un sunet bun dar ciuciu la celelalte capitole mai importante. Apropo Bioware original este *gone* => calitatea jocurilor mai nashpa.
Apropo Lupus love your Minsc & Boo avatar.
Bogy the Great Druid
Vezi ce zici de Bioware , sau nu ai jucat Knights of the Old Republic ?
** Sa fim iubitzi !!! **
Cred ca nu a jucat.
Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Mie imi place universul fantasy. Nu am jucat inca KOTOR ca nu am putut sa fac rost de el, dar am citit despre el. Uitasem sa-l mentionez mai sus. Da... este un joc bun dar nu foarte bun. Tineti minte ca Golden Age-ul a trecut de cativa ani. Acum jocurile incearca sa prinda din urma hardware-ul. Deci daca golden age a trecut am intrat in perioada aia lenta si nasoala unde nimica nou n-apare, grafica peste grafica, povesti kk. Dupa parerea mea in prezent ne aflam in groapa si incet incet de tot ne indreptam undeva in sus dar incet de tot. Pai mi-e greata de atatea jocuri palide si nemancate. In prezent m-am replofilat pe jocuri mai vechi si anume MM 7, 8 si 9 (ofera un feeling pe care Morrowind nici nu viseaza la el).
Deci ia sa vedem aici pe fundul gropii unde suntem daca Dragon Age asta o sa ne ridice un pic sau o sa ne dea o lopata in cap sa ne bage mai adanc in namol.
Apropo io n-am nimic cu Bioware. Tinand cont ca sunt fan foarte inrait Bg, IWD, NWN, PT si Fallout io venerez echipa Bioware. Dar s-a destramat si o data cu asta au plecat si cateva idei interesante.
Pe altarul de acasa sunt inscriptionate numele de Plenscape Torment, Baldur's gate 2 si Fallout 2. Za best of za best.
Bogy the Great Druid
Pai daca poveste vrei , joaca tu Star Warsul de la Bioware . Povestea e de nota 10 acolo. O sa vezi ce pot face niste artisti cu un univers gen SW.
O sa intelegi in sfirsit cum e treaba cu linia de demarcatie light-dark , o sa cazi intr-o parte sau alta , o sa afli despre legile lorzilor Sith si relatiile dintre master si ucenic ,plus sa ai un shoc pe la mijlocul povestii cind aflii cum sta de fapt treaba in galaxie si ca parca nu totul e cum pare a fi. Plus finaluri multiple .
Eu nu eram un fan SW , ba chiar ma plictisea rau universul ala , insa acuma am devenit. Eu zic ca dupa multa vreme in sfirsit apare un joc care se ridica la nivelul povestii si relatiilor in party spre cele din Fallout/Planetscape.
Universul fantesy bineinteles ca e cool . Dar asta nu inseamna ca cel sf trebuie subestimat. Piersicile nu sunt deloc ca portocalele insa fiecare e buna in felul ei.
Cit despre Dragon Age , astept sa vedem ce va iesi din el...
** Sa fim iubitzi !!! **
Ce poza ciudata... Doi oameni si un robot pe un fundal de Warcraft 3. Daca apar robotei in jocu asta.... bleah.
Mi-e nu mi-au placut niciodata jocurile(rpg-urile) facute dupa filme. Film dupa joc da, dar joc dupa film nu. Oricum de jucat am sa-l joc si pe *cotor* asta...
Bogy the Great Druid
" Dragon Age is not a sequel per se to Neverwinter Nights or Baldur's Gate; instead, it is a spiritual successor to all of BioWare's past role-playing games." Ta-na-naaa !!
.... for mor cec zis :
http://www.bioware.com/games/dragon_age/faq/index.html
Pai nici n-au cum sa faca un sequel daca s-a destramat echipa originala. Oricum am sa-l joc sa vad daca Bioware mai face jocuri klumea.
Bogy the Great Druid
Baietzi din cate am auzit eu Bioware au angajat mai multi scriitori bazati (au lucrat printre altele si la Icewind Dale2) pt povestea jocului, asa ca la capitolul poveste eu cred ca o sa fie misto. La joc lucreaza si o parte din cei care au lucrat (sau lucreaza) la Black Isle- producatorii seriilor BG. A, inca ceva producatorii nu mai lucreaza la jocul asta cu "wizards coast"-parca asa se spune, deci vor fi reguli noi, au luat decizia asta pt a avea libertate totala in dezvoltarea jocului.![]()
Vrei sa spui Wizards of The Coast adica cei care mentin regulile D&D si AD&D in rpg-uri. Adica daca nu mai sunt in colaborare nu o sa mai vedem jocuri gen BG sau IWD sau NWN pentru ca Wizards of The Coast le dictau. Daca o sa se puna sa le faca dupa capu' lor nush ce-o sa iasa. Eu sunt fan RPG D&D si AD&D asa ca am indoieli in ceea ce priveste Dragon Age. O sa traim si o sa vedem. Sper insa sa nu fie o dezamagire care o sa fie trecuta cu vederea dupa jucarea demo-ului.
Bogy the Great Druid
Poti sa stai linistit, sigur nu o sa fie o dezamagire.
Lucrezi cumva la el si nu stiam io? Pana nu o sa-l joc imi sustin parerea ca nu o sa fi cine stie ce pe la capitolul gameplay si stuff like that. E mai greu acum sa vezi intre mai multe mere stricate unul bun. Dar io ma chinui sa-l vad. Pana acum n-am vazut decat o para![]()
Bogy the Great Druid
Offtopic: Bogy, daca tot sustii sa nu oti sa spui nimic bun pana nu il joci, atunci nu spune nici nimic rau atata timp cat nu ai nici o informatie. Iar la KOTOR, te insheli amarnic, nu are nici o legatura cu war3 fundalul ala, iar o apreciere facuta in pripa si doar asha, ca sa fie. Iti place sa iti dai cu parerea doar sa te aflii in treaba??
Ontopic: sper sa pastreaze renumele BioWare.
Pain or damage don't end the world. Or despair, or fucking beatings. The world ends when you're dead. Until then, you got more punishment in store. Stand it like a man... and give some back.
Mah frate nu stiam ca este din KOTOR poza aia. Credeam ca e din Dragon Age si care dupa cate am citi io nu e intr-un univers star wars. Apropo tinand cont ca am jucat toate tipurile de jocuri si am pus accent pe RPG-uri de vreo 5 - 6 ani cred ca ma consider in masura sa-mi dau cu parerea. Tu nu crezi? Daca eram nOoB in domeniu taceam din gura dar tinand cont ca am vazut multe jocuri anuntate cu trambite si nu au avut nici un succes imi pastrez parerea: suntem intr-o perioada lenta de dezvoltare in capitolul RPG si Strategy mai ales si nu apare nik incitant. Toate RPG-urile de referinta se opresc la anul de realizare BG si PT si Diablo 2.
Io tin cu Bioware big time si sper ca isi vor relua locul in topul celor mai bune producatoare de RPG-uri. Dar se tine cont de dorintele americanilor aia palizi si cu chef de GTA si CS si RPG-urile sunt puse pe alt plan ca nu scot banii.![]()
Bogy the Great Druid
Bogy, eu zic ca ar fi bine sa nu iti dai cu parerea decat DUPA ce ai pus mana pe el, pana atunci, nu prea ai ce comenta, dupa cateva screenshoate si 2-3 informatii. De acord ca in ultimul timp au fost multe aberatzii in domeniul RPG - PC, cu exceptia KOTOR, dar asta nu inseamna ca ceea ce va urma sunt la fel. Si eu am ceva experientza pe RPG-uri, dar prefer sa nu am o opinie pana nu am ceva despre care sa am o opinie. NU spun ca dragon age va fi superb, ci pur si simplu ashtept sa vad
.
Bookmarks