![]() |
| | #361 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
am si varianta xbox360 si cea de pc...ambele merg ireprosabil, dar varianta de pc are ceva probleme cu right-click...uneori nu reactioneaza personajul si nu se misca. nu merge sa dai la vreo 10 m in fata un click, ci trebuie vreo 3 click la fiecare 3 m...cam aiurea. pe consola cu un controler se misca mult mai rapid si mai natural, dar are prea putine quick slots. prea mult sange, dar jocul este impresionant. | ||
|
| | #362 (permalink) | ||
|
E Kotor 1, dar mult mai slab, pe partea de dialoguri si storytelling e foarte bine facut la fel ca Mass Effect, pe celalta parte de explorare, questuri, level design e de domeniul 2001 sau poate chiar mai jos. Sunt doar cateva harti, toate cu invisble blocks total aiurea pina si la apa, deci te duci numai unde vor ei, orasele sunt plinde de npc-uri placeholder, si un quest, doua, trei, Bioware si EA strikes again. Cred ca ME e superior overall. Pina si Fable era mai bine facut ca level design linear, asta e chiar nesimitit, sunt faze unde au pus coliision block si la apa, pt ca nu s au sicitirit sa faca o particula de trecere prin apa. Penal, penal rau. Au bagat banii mai mult in voci si Mocap, restul e foarte, foarte slab. In continuare il joc doar pt poveste, ca e entertaining la fel ca Kotor, dar foarte foarte limitat ca rpg, dronele de pe major gaming sites, o sa i dea 9/10 mai mult ca sigur. Vai de pc gaming-ul nostru nostru.. + Grafica, modele, mocap, dialoguri, story telling Character development mai usor de inteles Journal+Codex - - harti mici, putine si liniare, cu invisible blocks peste tot - combat exact la fel ca acum 9 ani, doar ca au adaugat niste random finish moves Imho pt cine vrea sa l cumpere, sa astept sa scada pretul.. Spor ---------- Post added at 20:34 ---------- Previous post was at 20:31 ---------- Quote:
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #364 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #366 (permalink) | ||
|
Dupa ce am facut 2 orase am ramas fara potiuni. Nu mai au nici vanzatorii, nici plante sa-mi fac singur potiuni, nimic. Ca atare sunt complet blocat, oriunde m-as duce e cafteala suficient de serioasa sa nu pot face fata fara nicio potiune. Mi se pare stupid, am bani si n-am de unde sa cumpar...
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #368 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #371 (permalink) | ||
|
Totusi cum dau cadouri la cineva? Optiunea de gift e greyed out, am incercat si in camp si la fel. Am vreo 25 de gifts
|
| | #372 (permalink) | ||
| Sir Dracu - n-are plante de vanzare, deci tot n-am cu ce sa-mi fac potiuni. MindBlank - pana in momentul asta in poveste n-a aparut niciun healer. Chestia asta incepe sa devina enervanta rau, n-am mai vazut asa ceva in niciun rpg.
__________________ the light at the end of his mental tunnel showed only more tunnel | |||
|
| | #373 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi | Quote:
Eu de obicei joc pe Hard si inseamna ca obligat fortat incep jocul cu un priest daca se poate .
| ||
|
| | #375 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
Ca fapt divers, nu mi se pare deloc ca as juca vreun joc facut prin negura lui 2001. Sexual vorbind, jocul are un mare stil. E prima chestie pe care am observat-o din primele minute. Se vede pasiunea pe care au pus-o astia in toata treaba. Evident, sunt si niscavai probleme [treaba cu potions-urile e una si subscriu]. Dar pana la probleme si alte necazuri mai e o partea tare misto si anume chiar partea misto.
| ||
|
| | #380 (permalink) | ||
|
Ma asteptam la alta mecanica de joc la ce trailer cu dragoni a avut... Mi se pare cam penal... sau, cel putin, nu gust genu... zici ca e joc de prin 2000. ![]() Linear ca dreacu si multe linii de dialog degeaba/penale. Macar am facut un film.. ...it sucks! YouTube - Dragon Age - Killer Gameplay OMG | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |