![]() |
| | #421 (permalink) | ||
| Dunno, si eu sunt 12 si habar n-am de unde sa ma fac Blood Mage ... Cred ca trebuia sa incep pe partea cu alianta cu Circle of Magi ... poate asa gaseam ceva. Eu am inceput cu elfii intai si pe urma m-am dus si am luat cenusa Andrastei si acum sunt in Redcliffe. Imediat dupa asta ma duc sa caut Circle of Magi si poate gasesc pe cineva sa ma invete sau un book. Am dat pana acum peste books care ma invatau Shapeshifter si Cleric. De asemenea am dat peste 2 caractere pana acum de la care am invatat 2 abilitati dar care nu imi apar nicaieri. Era o tipa intr-un bar care am convins-o sa ma invete sa fiu Duelist, mi-a aparut pe ecran icoana ca am invatat abilitatea dar nu imi apare nicaieri in Stats, Spellbook, Skills, Codex, etc. Astea 2 abilitati nu erau in mod normal pentru clasa mea, nu stiu exact ce se intampla. Si alte dialoguri ciudate legate de asta: tot aceste 2 caractere imi spuneau ca ma invata asta daca vreau sa invat eu pe altcineva acele skills ... adica sa inteleg ca poti sa dai peste un viitor party member care poate invata acel skill si il inveti tu ca sa nu te mai duci la trainer-ul ala inapoi? Sunt cateva chestii care sunt ciudate pana acum.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #423 (permalink) | ||
|
Eu am facut alianta cu cercul si nimic
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #424 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
__________________ Intel C2D e8400 3.6 Ghz 1.18v, MSI P45 Neo3 FR, Gigabyte ATI Radeon HD4870 1GB, Corsair CMPSU-620HX, A-DATA 4GB DDR2 800MHz EE, 2x WD6400AAKS, HD103SJ, X25-M 80G2, Antec P182, Noctua NH-U12P, 3xNoctua NF-P12-1300 700rmp, HP LP2475W, Sennheiser HD595, Pro-Ject Head Box II, SteelSeries QcK Heavy, Logitech MX 518 | ||
|
| | #425 (permalink) | ||
|
Mda, deci Sten ala e bugged ... alt raspuns nu gasesc. Moare intr-una si cel mai repede. Si m-am uitat la stats. Fara nici o rana sau penalitate de vreun fel, fara nici o vraja negativa pe el are -15 la defense, -9 la attack si armor rating se pune doar cand ii pun breasteplate-ul pe el. L-am dezechipat complet si are aceleasi stats pe minus. In momentul cand ii pun orice fel de armura pe el inafara de breastplate armor rating-ul nu creste deloc, ramane zero. Ori echipat ori fara are aceleasi penalizari si nu imi pot da seama de la ce. Nu i-am ales nici o specializare, e qunai/warrior. Nu inteleg ce se intampla ... oh well ... back to Alistair (care ma irita complet in dialoguri).
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #426 (permalink) | ||
|
Poate l-ai lasat inconstient in multe lupte si se aplica acele permanent injuries : picior fracturat, cap spart etc. care adauga penalty-uri mari daca nu folosesti un restoration spell. Nu stiu, zic si eu ca nu am jucat inca.
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
| Damn am omorat demonul ala mai demult(pt blood mage)...asta inseamna ca nu mai pot deveni? ce rahat
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #429 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
ce sanse are o persoana care nu a avut de-aface niciodata cu Diablo, Baldurs Gate, N.W.N, sa inteleaga cum sta treaba cu jocul acesta?
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #432 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
nu ...nu am jucat KOTOR...Doar Witcher, Mass Effect, Risen, Fallout, Gothic si Oblivion, genul acesta de RPG, n-am incercat pana acuma.
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #434 (permalink) | ||
|
Daca nu avea acel iz de holywood crap, cu dialoguri si cutscene + voce era doar un NW mediocru, so stop the crap.. Folosesc acelasi sistem de 3 lei din BG de traveling si locatii, care a mers atunci, dar dupa 15 ani, nu l au imbunatatit, chiar e mai naspa, hartile sunt mai mici. Hai sa legam 15 harti prin teleport, fara nici o noima, playerul selecteaze pe harta sa ajunga din punctul A in punctul B, imersiunea se duce dragu direct, punem questurile principale (which are good) , si niste prostii pe langa, cu 15 mii de invisible blocks, ca nu suntem in stare sa facem un LD sa ducem jucatorul unde vrem noi, sa nu cumva sa se piarda prin padure, bagam crafting dar ca craftezi mai multe cumperi de la shop, facem un scalling de 3 lei, ca suntem lenesi, fiecare casa, harta e o instanta, pt ca ne am concentrat pe grafica si nu feeling, si world detail travel. Bagam mult blood, sex si anoying characters, and voila MONEY!. Combatul e la fel, off de ce ma aberez pe aici, daca se intelegea nu se faceau prostiile de jocuri care se fac in ziua de azi.. Pt cei neiniati, inainte de acest uber mega rpg al anului, FF XII a facut asta acum cativa ani buni, si chiar daca s au inspirat din el, nu au invatat multe, mai ales ca FF XII sufera de aceeasi problema dar nu asa grav ca asta, la explorare si travel. E un FF XII western, cu un story insipirat dupa LOTR. E un joc bun dar anumite greseli in design strica rau partile bune, dar nici de cum, ce abereaza unii pe aici, sau site-urile de specialitate. Am vreo 25 de ore so far, si ii dau un 7.5. E catchy, nu ma facut sa nu l mai joc, dar de fiecare data inca il joc imi place o parte, si celalta parte imi vine sa ma duc sa l bat pe Creative Director cu o bata de baseball, de altfel la fel ca la Mass Effect. Ignore me
__________________ Într-o industrie în care originalitatea este considerată defect comportamental, banul este zeul publisherilor... Bossman CG RO | |||
|
| | #436 (permalink) | ||
|
O intrebare: Cum elimin injuries de pe personaj? Cred ca Alistair saracu' le are pe toate. Nu vreau sa ma gandesc cum ar arata in realitate, sau cum mai reuseste sa se tina pe picoare. Edit: Nevermind. Tocmai am aflat la ce folosesc injury kits.
__________________ Before you complain about lag, think about Jesus. He lagged three days before respawning. | |||
|
| | #437 (permalink) | |||
| Quote:
ce e asa de greu? eu am 2 warriors un rogue si un mage pe heal/damage si probleme am doar cand ma bat cu 10-15 inamici printre care si unul dintr-ala mai puternic. in rest imi cam bat joc de ei.. Quote:
![]() Quote:
| ||||
|
| | #438 (permalink) | ||
|
Flame, pe la lvl 10 m-au prins 6 shade-uri (una sau doua grater), m-am chinuit cu ele cat nu m-am chinuit tot jocul. 5 minute mai tarziu, 15 lupi scalati marea meserie, atacand din toate directiile, cu abilitatea aia a lor care iti scoate un om (sau mai multi). Ambele au fost random encounters, in primul caz nu am avut salvare recenta (quicksave), in al doilea aveam.
__________________ | |||
|
| | #440 (permalink) | ||
|
Bine am facut ca joc pe easy, nu am batai de cap. ![]() In lumea din vis m-am cam stresat, cam alambicata, plus ca am dat de un La batalii am eroul tanc, are treaba aia de warrior prin care atrage dusmanii pe el, un mag da cu heal, si rogueul si paladinu toaca la inamici. Oricum, cand sunt mai multi inamici nu prea mai ai ce tacticiza, devine destul de haotic. Nu ma inteleg deloc cu Morrigan, nu cred ca am sanse sa o parlesc. In schimb tine la mine nevoie mare plange in izmene ala, Allistar. ![]() Imi place jocul, dar nu cum mi-au placut KOTOR-urile spre ex. Cred ca o sa fac o pauza de la el cand apare King's Bounty. E impresionanta durata lui, am vreo 12 ore de joc si in jur de 10%.
__________________ galerie foto Last edited by edlund; 05-11-2009 at 11:35.. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |