![]() |
| | #541 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #542 (permalink) | ||
|
Eu cand am scos capul din Lothering, eram nimicit de orice party de pe harta, darkspawn ma distrugeau cu party de emisar, 3 melee si 2 aracasi iar dupa 6 loaduri in care mi-am dat seama ca e imposibil sa trec la lvl 6 de ei am luat-o in alta directie. Si acolo am dat peste niste banditi, care erau mai manageable dar tot mi-au tras-o o data. La a 3-a incercare m-a dat intr-o padure cu paianjeni si am reusit sa ajung la destinatie. In concluzie combinatia de lvl scaling si felul retard in care au fost facuti arcasii, cam suge. Practic un arcas de lvl mic e macelarit, orice ai face. Am ajuns la un dragon acuma si e sado maso treaba, mi-am luat jucariile si am plecat. Ma intorc pe la lvl 14. le: patch-ul e inutil ar fi trebuit sa rezolve bugul la rogue pentru daggere si alocarea + hit la dexteritate pe arcuri si daggere
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #543 (permalink) | ||
|
Pentru cei care joaca Rogue : cum e, e fun? Merita sa joc ranged cu un Rogue sau nu? Ma gandesc si la Lockpicking si multiplele chest-uri care ati zis ca nu se pot desface altfel. Ma gandeam sa joc Mage si sa-l fac Spirit Healer, ca sa o evit pe Wynne (care nu-mi place de nici o culoare), dar din cate vad tocmai ea invata specializarea... A trecut-o cineva pe Morrigan pe Spirit Healer?
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #544 (permalink) | ||
|
Daca joci rogue uita de lockpicking, cat ai lvl mic esti fortat sa bagi in skill-uri de combat, altfel nu ai damage si nu faci nimic, tragi in ei cu invizoace. Sunt lvl 7 si deja imi pare rau ca am bagat lockpicking un nivel, imi trebuie neaparat lethality la 8 iar la 9 vroiam coup du grace sau cum ii zice. Master archerul e si el o prioritate, deci dupa lvl 10 ai avea skilluri de bagat la lockpicking.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #547 (permalink) | ||
| Quote:
Dar daca te-ai blocat aci la inceput nu te vad bine mai departe.
__________________ "The problem of leadership is inevitably: Who will play God?" Muad'Dib | |||
|
| | #549 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Tactics iti da slots la pagina de scripting pentru AI. Iti apar sloturi in plus acolo ca sa pui cat mai multe conditii si ca efect sa ai caractere conduse de un AI cat mai competent si mai variat. Bara de shortcut-uri de jos pur si simplu o lungesti pana in partea cealalta a ecranului. Poti sa apuci in partea dreapta de margine si drag cu cursorul maxim in dreapta. Nu o sa ajungi sa o umplii pe aia nici cu magul. Asta ar fi fost culmea RPG-ului, sa bagi skill points ca sa ai mai multe quickslots. Screen 1: Quickslot bar pe care o poti face asa de la lvl 1. Screen 2: Tactics screen unde la inceput ai doar 3 sau 4 slots poti ajunge la 10.
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #550 (permalink) | ||
| Gasesti carte care te invata spirit healer in denerim, de fapt pt toate sunt carti doar pt blood magic n-am gasit...inca
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #553 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
Cum se invata specializarile? Am un pct, mi l-a dat la level 7, sint mag, human. Dar nu ma lasa sa accesez nici una. Inca sint unlock, all of them. O foloseste cineva pe Morrigan transformata in ceva animale? E de folos specializarea asta? | ||
|
| | #554 (permalink) | ||
| Quote:
pe unii ii poti atrage pe altii nu. nu este cheat. tactica intr-o lupta nu se rezuma doar la: hai gramada pe ei. si spatiile inchise, inguste sunt chiar bune pentru a creea tot felul de "ambuscade" sau de "a aseza" inamicii in asa fel incat sa faci pagube mari cu un singur atac cu area damage (chiar daca le scade si celor din party-ul tau) ideea e sa pice aia primii | |||
|
| | #558 (permalink) | ||
| Quote:
..
|
| | #559 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
A incercat cineva, la inceput (dupa ce-i ajuti pe cei 2 indragostiti, nu le mai stiu numele), sa nu plece cu Duncan? A ramas acolo, la magi? Jocul are alt curs? Ma gindeam sa-l reincep, cu alt profil, sa vad ce se intimpla. De curiozitate doar. p.s. ms @sir Dracu | ||
|
| | #560 (permalink) | ||
|
MDA... ![]() | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |