![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
In primul rand Raool nu te-am jignit cu nik asa ca nu ma face tu pe mine pedofil, in al doilea rand ToEE a fost foarte foarte foarte scurt ceea ce nu da dupa parerea mea feeling la un RPG. Trebuie sa joci mai mult timp ca sa te implici klumea in actiune. Ceva de tip Bg unde ajungeai la un moment dat sa ai sentimente pentru caracterele tale. In ToEE actiunea era asa de degajata ca nu te gandeai decat la urmatorul nivel si ce skill-uri alegi. A avut si chestii interesante, recunosc dar pe ansamblu tinand cont ca este aparut dupa Bg nu s-a ridicat la inaltimea acestuia. Eu nu ma omor dupa grafica ci doar dupa storyline. Daca avea ToEE grafica mai proasta ca Bg dar un storyline mai reusit acum il laudam pe asta in loc de Bg. Dar pana la urma fiecare cu gusturile lui nu? In RPG-uri este ca si la fotbal: la toti ne place (mie nu) dar cu totii tinem cu echipa diferite. Asa este si la jocuri: mi-emi place Bg si nu-mi place ToEE, lui Raool ii place ToEE nu-i place altceva si tot asa. Dar la toti ne plac RPG-urile lucru ce cred io ne uneste intr-un fel :P.
__________________ Bogy the Great Druid | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 | party cu gagica
io as vrea sa vad daca baga si posibilitatea ca cei doi din poze sa faca sex, ca in Gothic2 asta mi-a placut mult, (numai eu stiu cati bani am dat la bordelul din port ) hehe, si in divine divinity este, de ce nu ar fi si in asta? Ce, in universul fantasy nu se face sex?revenind la subiecte mai serioase, oare ce configuratie o trebui ca sa animeze toate luptele alea care se vad prin screenshot-uri.... cu mii de caractere care se misca fiecare in legea lui ... si 3D pe deasupra... | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
. Este totusi prea devreme sa ne gandim la ce configuratie ne va trebui. Jocul mai are mult pana o sa fie terminat.
| |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: ? |
Noutati aici www.codemasters.com/dragonempires/ Va asigur ca aveti ce citi (clase,rase,itemuri,poveste,multe) | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Bogy, ma bucur ca esti un adevarat cunoscator al rpgurilor si trantesti ineptii din astea: "Adica daca nu mai sunt in colaborare nu o sa mai vedem jocuri gen BG sau IWD sau NWN pentru ca Wizards of The Coast le dictau. Daca o sa se puna sa le faca dupa capu' lor nush ce-o sa iasa. Eu sunt fan RPG D&D si AD&D asa ca am indoieli in ceea ce priveste Dragon Age." | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca a vrut sa spuna ca precedentele jocuri facute de Bioware si/sau Black Isle erau bazate pe licenta D&D de la Wizards of the Coast. Si deci beneficiau de un anumit set de reguli si se desfasurau intr-o lume suficient de bine cunoscuta publicului larg si amator de rpg-uri pen&pape. Pe cand Dragon Age nu este bazat pe o astfel de licenta, are un sistem de reguli propriu si o lume necunoscuta in momentul de fata (adica nu e suficient de populara). Si acuma ce vrei .... omu' e fan D&D si numai rpg-uri de-astea vrea.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Ma nu va mai certati, aveti-va ca fratii ca apare acum KOTOR2 si nu va mai aud pe forum vreo..saptamana asa .Cat despre topic, engine de kotor, medieval like, swords&shields'n'magiks, "viitorul suna bine" .
__________________ [B]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
Dragon Age este genul de joc la baza caruia sta deja celebra expresie "to be or not to be...". De ce? Pai in primul rand ceea ce Bioware incearca sa faca e... necesita o munca titanica. Dialecte noi, lume noua, obiecte noi... Ce mai, univers nou. De ce zic cu "to be or not to be"? Pentru ca RPG-istii sunt gourmet. Spre deosebire de gloata gurmanda (EA fans kinda' ppl), papila lor ludica este extrem de sensibile la... impuritati. As mai putea baga in aceasi oala si actuala situatie a comunitati Heroes of Might and Magic, care practic sunt bagati in disperare de UbiSoft, avand in vedere noile screen-uri lansate. Insa pana nu vor putea gusta un pic din gameplay, tot in ceata vor sta. Insaaa.... inapoi la oile noastre. Ce vroiam eu sa zic e ca de obicei jucatorii de RPG isi dau seama cand apele sunt tulburi. Grafica nu are absolut nici o importanta pentru ei (sa ma rog, minora), insa universul si implementarea povestii in el este pentru ei sarea si piperul. Ca fapt divers, un RPG-ist adevarat nu va declara niciodata Diablo RPG (nu imi sariti la beregata. ask them si veti vedea... ). Daca Bioware va reusi ceea ce isi propune, adicatelea realizarea unui univers mai "forgot" decat Forgotten Realms (pentru ca asta e defapt linia sa de orientare. Nu prea vad nimic asemanator Planscape-ului. ) atunci numai de bine. In tot acest timp, eu astept Dragon Age cu sufletul la gura, alaturi de NWN 2 si BG 3. Toate anuntate oficial. Ultimul prevazut pentru anul 2008-2009.
__________________ Ahy Eli! Yhwh El-Shadai! | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Un preview scurt o imagine din joc: Games For Windows Magazine Reveals Dragon Age news from 1UP.com | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Mai multe detalii pe 9 iulie, pe site-ul oficial: http://dragonage.bioware.com/ | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Mie nu'mi place cum arata. Pe langa faptul ca Dragon Age suna mai bine decat Dragon Age Origins (lucru ce poate duce cu gandul ca deja producatorii planuiesc o trilogie, asta fiind trendul actual), mai e si pata de sange peste care este scris cuvantul Origins (intrun mod inestetic si total diferit de restul titlului). Lasand analiza logo-ului deoparte :P , si eu sper sa arate ceva gameplay. Ultima imagine din joc e de vreo 2 ani
__________________ Currently playing: Lost in Blue 2 (NDS), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) Last finished game: Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates (NDS), Overclocked (PC) Currently reading: The Shadow Over Innsmouth - H. P. Lovecraft Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |