![]() |
| | #621 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
| ||
|
| | #622 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | nu prea functioneaza.cand avansez intr-un nivel, nu vin dupa mine, doar daca le arat pana unde sa mearga.
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #625 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
gata...rezolvat PS.Nu poti sa sari peste tranzitia automata de la un punct la altul?de exemplu sa ajung pas cu pas de la mama lui Morrigan pana la satucul acela unde trebuie sa ajung?
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. Last edited by BlackBone; 07-11-2009 at 16:35.. | ||
|
| | #629 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #630 (permalink) | ||
|
Btw ca sa nu pierdeti micile detalii apasati tab cand mergeti....am aflat si eu acu cand sunt aproape de final ). va scapa de multa bataie de cap la multe questuri
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #632 (permalink) | ||
| Omg, pai e esentiala functia aia. Nu ai folosit-o de la inceput? *shudder* ... eu am dat peste ea cand cautam sa trec de la caracter la caracter in party fara sa mai apas F-urile. Oricum o cautam ca o stiu din BG/NWN. Fara asta saream peste o gramada de chestii plus ca imi spargeam ochii cautand prin detalii care sunt foarte multe. Eu merg numai cu tab-ul apasat si asa am sarit peste locul de unde te faci Arcane Warrior. Am fost in camera aia si cu tot cu tab nu am vazut "Phylactery". Asa ca am luat specializarea de abia la lvl 17 cand m-am dus inapoi la locul respectiv dupa ce am citit postul tau cu trainerii.
|
| | #633 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #634 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
M-am blocat in Fade, in Templar's Nightmare. Am o usa cu foc la intrare, nu pot intra pe-acolo si o massive door, aia nu se poate deshide. Cineva vreo solutie? Multumesc. p.s. Am incercat sa pun ceva ss, sa fiu mai explicita, dar nu pot/stiu | ||
|
| | #635 (permalink) | ||
| Quote:
Ok, am luat si ultimele 2 abilitati pe Arcane Warrior. Nesimtire totala. Check out the screens. SS1: Stats fara abilitate on. SS2: Stats cu ea on (uitati-va si la armor/defense rating, rezistente maxate etc). SS3: Cum arata si descriptia.
|
| | #639 (permalink) | ||
| Ala il mai am si eu. Si nici asta din poza habar n-am cum se face
|
| | #640 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Quote:
![]() Tipul care apare în camp şi te roagă să-l ajuţi cu Warden's Keep se ţine după tine sau e doar în prima tabără? Ştiţi voi, ăla unde ai o opţiune de dialog să descarci DLC-ul... Am ajuns acolo şi nu ştiu ce să fac mai departe; îmi voi transfera salvările pe versiunea D2D dacă pot, dar dacă omul nu mă va însoţi mă opresc aici pînă primesc key-ul şi toate cele. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |