![]() |
| | #641 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Anything above the neck is useless" | |||
|
| | #642 (permalink) | ||
|
Finished. Epic. Game. O sa il reiau pe dificultate mai mare, candva. Sper sa apara cat mai multe DLC-uri, campanii, moduri etc. Completed include cred DLC-urile. Doar 36% cu jocul terminat. Sa fie DLC-urile atat de mari cat sa se puna pentru restul de 64%? Stats-uri finale:
|
| | #644 (permalink) | ||
|
Terminat si eu... 40% cica, nu stiu daca se pune procent si de la DLC-uri da sunt sigur ca mai aveam ceva questuri secundare de terminat, achivementul pentru 75% questuri secundare nu l-am luat deci foarte probabil grosu sa se traga de acolo. Vad ca dupa ce termini jocul mai poti face doar dlc-urile, pentru restu trebuie sa o iei de la inceput.
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| | #646 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #649 (permalink) | ||
|
hard nu e doable decat cu mage-ul, este singurul erou care nu simte level scaling-ul. Eu sunt lvl 12 Rogue - Archer am cam 85 attack si 30 damage si sunt praf, nu pot sa omor un mercenar galben, am investit practic o gramada de skill-uri in rogue tree ca sa vad ca nu functioneaza nimic cu arcul. Cu acelasi setup in Nwn-uri distrugeam inamicii pt ca se punea sneak atack-ul si cu arcul. La lethality se simte un boost in rest e praf cu tot cu evasion, orice arcas inamic imi killareste de 2 ori mai rapid tancurile mele decat pot eu sa dau in bosii lor. In momentul asta morigan si alistair imi tin party-ul, arcasul meu e degeaba iar sten ar fi bun daca nu ar muri si el in spume de la orice rogue galben si de la arcasii inamici (pe normal moare din 2 salve de focus fire de la arcasii inamici). Jocul asta a fost conceput pentru magi, sunt singurii care pot sa dea damage serios. Ar mai fi si rogue pe dual wield si stealth dar mai putin. Alta idiotenie sinistra este faptul ca un mag este practic ungatling gun cu 100% acuracy pe langa un arcas, nu am mai vazut fail asa mare la ranged la vreun joc facut de bioware pana acum. Pana si in nwn2 ma descurcam cu arcasii dar in fine.
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #650 (permalink) | ||
| Quote:
@GunDam: Ai folosit arcasul cum trebuie? Sa dai in inamici din flanc/spate ca si cum ai fi Rogue pe daggers? Stiu ca si in tips spune asa ceva. Nu am incercat inca sa joc arcas asa ca doar dau cu presupusul. De asemenea, folosesti sageti elementale cu +damage sau ai doar arcul si sageti normale? La mages nu prea dai bine cu staff-ul decat dupa ce iei un staff bun cu damage mare si skill-ul care adauga damage cu staff-ul care il iei parca pe la lvl 12. Pana atunci nu e asa roz nici cu mage de multe ori, ai nevoie sa pui chestii activate care iti reduc mana pool si esti extrem de fragil pana spre sfarsit daca iti iei Arcane Warrior. Daca vrei damage mare bagi in Magic dar nu o sa ai Mana pentru ca nu ai Willpower mare. Daca nu ai Mana multa nu prea poti sa tii chestii activate pe tine ca dai 2-3 vraji si gata mana. Iar daca iei Willpower mare pentru mana nu o sa mai ai damage bun. !!!SPOILER SCREENSHOTS!!!
__________________ "Anything above the neck is useless" Last edited by FAQ; 08-11-2009 at 07:12.. | |||
|
| | #651 (permalink) | ||
|
pretty cheap Dragon
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #652 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
numai 3 camarazi pot sa am in companie?
__________________ CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm. | ||
|
| | #653 (permalink) | ||
| L-am facut acu, vezi ca ai in codex tot ce tre sa stii.Intrarea 289
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #654 (permalink) | ||
|
Personal nu am vrut sa combin Rogue cu Archer, daca e sa joc cu fiecare vreau sa fie pure class. Si zici ca merge sa dai Backstab cu Arcul ? ADica Shot din Hide pt maximum dmg? ... nu stiam ca esista regulile asta in D&D manual.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #655 (permalink) | ||
| Quote:
Cred ca procentaju pune la socoteala tot, side quests, codex, achivements si sunt achivements pentru toate clasele si pentru toate finalurile. Daca stiai ceva despre D&D nu spuneai asa ceva, jocul nu se foloseste de regulile D&D.
__________________ sisteme: 1. 2. NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc. | |||
|
| | #656 (permalink) | ||
|
Intamplator STIU cate ceva despre D&D dar adevarul este ca nu am mai jucat pen&paper de vreo 7-8 ani asa ca nu mai sunt la zi cu regulile sau ce mai este nou ... personal am crezut ca respecta (macar intr-o anumita proportie) regulile D&D.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #657 (permalink) | ||
| Quote:
Faq, intotdeauna atac numai de la spate cu roguel chiar daca sunt arcas. Asa procedam si in nwn. Coup du grace nu merge contra inamicilor imobilizati, pot sa trag in ei si stand in cap cu ambele maini la spate, nu se intampla nimic, deci practic sneak attack numai exista pt ranged chiar daca exista toate prerequisitele pentru asta. A 2-a problema este damage-ul care nu e constant, ratez de multe ori iar arcasii inamici trag in mine cu peste +80 attack chiar daca am evasion si 115 defence, asta pe normal (am jucat pe hard si cam era masochism dar nu-i nimic ca pe la lvl 10 am dat pe normal si ma violau mobsii prin denerim, ma seaca lvl scalingul si faptul ca trebuie sa trag 5 bucati pe putin intr-un descult ca sa-l omor iar el da damage 2x fata de mine) ca pe hard radeam singur. In alta ordine de idei Morigan rupe in momentul asta, probabil era si mai tare pana acum daca nu ma luam dupa un destept sa fac grease plus blizzard pt storm of the century )ps:stie cineva un easy mode la revenants? sunt cam imuni la physycal si cateodata vad ca nu iau damage nici de la spells ce trebuie sa fac?
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #659 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #660 (permalink) | ||
| Quote:
Alții îl joacă ca pe un H&S de se bagă la grămadă, doar că aici nu exista "life steal per hit" la melee iar Heal-ul e limitat de mana. Poțiuni de viața mai creezi mai cumperi, dar alea de mana sunt mai greu de gasit/procurat. Norocul lor că există trainere sau coduri, de le ajunge o poțiune sa învingă un balaur. ![]() Apropo, folosiți ultimul pacth, de când l-am băgat (de 20 minute) se încarcă mult mai repede (în unele locuri aproape instant, iar înainte treceau și 30 secunde dacă nu mai mult...). | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |