Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 08-11-2009, 01:22   #641 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jizaz Craist View Post
Acest Maicăl. Nu joc cu el, e prea slut

Tipul care apare în camp şi te roagă să-l ajuţi cu Warden's Keep se ţine după tine sau e doar în prima tabără? Ştiţi voi, ăla unde ai o opţiune de dialog să descarci DLC-ul... Am ajuns acolo şi nu ştiu ce să fac mai departe; îmi voi transfera salvările pe versiunea D2D dacă pot, dar dacă omul nu mă va însoţi mă opresc aici pînă primesc key-ul şi toate cele.
Se tine dupa tine. Eu nu am acceptat quest-ul si pana la final tot in camp e. Foarte annoying.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 01:25   #642 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Finished. Epic. Game. O sa il reiau pe dificultate mai mare, candva. Sper sa apara cat mai multe DLC-uri, campanii, moduri etc.
Completed include cred DLC-urile. Doar 36% cu jocul terminat. Sa fie DLC-urile atat de mari cat sa se puna pentru restul de 64%?

Stats-uri finale:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DAOrigins 2009-11-08 01-06-40-63.jpg
Views:	103
Size:	290.3 KB
ID:	547726   Click image for larger version

Name:	DAOrigins 2009-11-08 01-30-34-78.jpg
Views:	119
Size:	201.4 KB
ID:	547727   Click image for larger version

Name:	DAOrigins 2009-11-08 01-30-46-86.jpg
Views:	102
Size:	203.2 KB
ID:	547728   Click image for larger version

Name:	DAOrigins 2009-11-08 01-29-28-72.jpg
Views:	82
Size:	136.2 KB
ID:	547729  

Old 08-11-2009, 01:35   #643 (permalink)
Registered User

Eu deja am ajuns in unele locuri unde pe hard nu pot trece. Il voi mai rejuca o data pe nightmare cu un char full heal . Acum sant cu rogue si numai pe Normal pot trece de unii bosi potocalii. I like this game

slicker is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 01:50   #644 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Terminat si eu... 40% cica, nu stiu daca se pune procent si de la DLC-uri da sunt sigur ca mai aveam ceva questuri secundare de terminat, achivementul pentru 75% questuri secundare nu l-am luat deci foarte probabil grosu sa se traga de acolo.

Vad ca dupa ce termini jocul mai poti face doar dlc-urile, pentru restu trebuie sa o iei de la inceput.

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 02:35   #645 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 02:41   #646 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Raziel01 View Post

Quote:
Originally Posted by Lucifer View Post
Terminat si eu... 40% cica, nu stiu daca se pune procent si de la DLC-uri da sunt sigur ca mai aveam ceva questuri secundare de terminat, achivementul pentru 75% questuri secundare nu l-am luat deci foarte probabil grosu sa se traga de acolo.

Vad ca dupa ce termini jocul mai poti face doar dlc-urile, pentru restu trebuie sa o iei de la inceput.
Nu prea vad cum sa fie side quests in proportie de inca 60%. La inceput si in mijlocul jocului am facut cam tot ce mi-a picat side quest si de abia pe urma am luat-o doar pe povestea principala. Dar ma indoiesc foarte mult ca ar mai fi atatea side quests. Practic ar trebui sa mai contina inca 50 de ore de facut numai asta si ei spun ca daca o intinzi si faci cam tot ajungi la 80 de ore. Ar fi ciudat sa faci restul de side quests in 20 de ore si sa iti dea 60% completed cand povestea principala si o gramada de side quests in 60 de ore au facut 40%.

Old 08-11-2009, 04:04   #647 (permalink)
Registered User

nickelback's Avatar

Eu aici chiar m-am speriat
Attached Thumbnails

Name:	hgd.jpg
Views:	177
Size:	164.7 KB
ID:	547745  

nickelback is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 05:55   #648 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

Acolo specifica "across all characters and playtroughs" asa ca poate considera 100% cand acoperi cam toate "ramurile" principale. Incearca sa mai faci prologul cu un char vezi daca se mareste cifra.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 06:23   #649 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

hard nu e doable decat cu mage-ul, este singurul erou care nu simte level scaling-ul. Eu sunt lvl 12 Rogue - Archer am cam 85 attack si 30 damage si sunt praf, nu pot sa omor un mercenar galben, am investit practic o gramada de skill-uri in rogue tree ca sa vad ca nu functioneaza nimic cu arcul. Cu acelasi setup in Nwn-uri distrugeam inamicii pt ca se punea sneak atack-ul si cu arcul.

La lethality se simte un boost in rest e praf cu tot cu evasion, orice arcas inamic imi killareste de 2 ori mai rapid tancurile mele decat pot eu sa dau in bosii lor. In momentul asta morigan si alistair imi tin party-ul, arcasul meu e degeaba iar sten ar fi bun daca nu ar muri si el in spume de la orice rogue galben si de la arcasii inamici (pe normal moare din 2 salve de focus fire de la arcasii inamici).

Jocul asta a fost conceput pentru magi, sunt singurii care pot sa dea damage serios. Ar mai fi si rogue pe dual wield si stealth dar mai putin.

Alta idiotenie sinistra este faptul ca un mag este practic ungatling gun cu 100% acuracy pe langa un arcas, nu am mai vazut fail asa mare la ranged la vreun joc facut de bioware pana acum. Pana si in nwn2 ma descurcam cu arcasii dar in fine.

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 06:28   #650 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Burghy View Post
Acolo specifica "across all characters and playtroughs" asa ca poate considera 100% cand acoperi cam toate "ramurile" principale. Incearca sa mai faci prologul cu un char vezi daca se mareste cifra.
Hmm, da, asta e probabil cauza. Uitasem de faptul ca sunt multe chestii care le faci doar daca joci de mai multe ori. Dar tot e aiurea ca daca puneau completed % in player profile era logic. Asa e pus pe salvarea pe care esti. Si cam aiurea sa incepi un alt caracter si sa pleci de la 36%. Daca faci chestii la fel din nou si se suprapun pe primul playthrough cifra aia tot asa ramane ... e cam prea general procentajul ala. Oricum, te poti uita in profil sa vezi ce ai ales in trecut si sa faci altfel in viitor desi multe achivements sunt secrete.

@GunDam: Ai folosit arcasul cum trebuie? Sa dai in inamici din flanc/spate ca si cum ai fi Rogue pe daggers? Stiu ca si in tips spune asa ceva. Nu am incercat inca sa joc arcas asa ca doar dau cu presupusul. De asemenea, folosesti sageti elementale cu +damage sau ai doar arcul si sageti normale? La mages nu prea dai bine cu staff-ul decat dupa ce iei un staff bun cu damage mare si skill-ul care adauga damage cu staff-ul care il iei parca pe la lvl 12. Pana atunci nu e asa roz nici cu mage de multe ori, ai nevoie sa pui chestii activate care iti reduc mana pool si esti extrem de fragil pana spre sfarsit daca iti iei Arcane Warrior. Daca vrei damage mare bagi in Magic dar nu o sa ai Mana pentru ca nu ai Willpower mare. Daca nu ai Mana multa nu prea poti sa tii chestii activate pe tine ca dai 2-3 vraji si gata mana. Iar daca iei Willpower mare pentru mana nu o sa mai ai damage bun.

!!!SPOILER SCREENSHOTS!!!
Attached Thumbnails

Name:	daorigins 2009-11-08 04-21-54-82.jpg
Views:	118
Size:	243.0 KB
ID:	547754   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 04-21-56-93.jpg
Views:	95
Size:	207.3 KB
ID:	547755   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 04-23-26-49.jpg
Views:	94
Size:	251.1 KB
ID:	547756  

Last edited by FAQ; 08-11-2009 at 07:12..

Old 08-11-2009, 11:23   #651 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

pretty cheap Dragon

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:27   #652 (permalink)
Registered User

numai 3 camarazi pot sa am in companie?
CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm.

BlackBone is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 11:56   #653 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
a facut cineva questul sommoning sciences? m-am blocat acolo :/
L-am facut acu, vezi ca ai in codex tot ce tre sa stii.Intrarea 289

Old 08-11-2009, 12:20   #654 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Personal nu am vrut sa combin Rogue cu Archer, daca e sa joc cu fiecare vreau sa fie pure class. Si zici ca merge sa dai Backstab cu Arcul ? ADica Shot din Hide pt maximum dmg? ... nu stiam ca esista regulile asta in D&D manual.

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 12:21   #655 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

Quote:
Originally Posted by FAQ View Post

Nu prea vad cum sa fie side quests in proportie de inca 60%. La inceput si in mijlocul jocului am facut cam tot ce mi-a picat side quest si de abia pe urma am luat-o doar pe povestea principala. Dar ma indoiesc foarte mult ca ar mai fi atatea side quests. Practic ar trebui sa mai contina inca 50 de ore de facut numai asta si ei spun ca daca o intinzi si faci cam tot ajungi la 80 de ore. Ar fi ciudat sa faci restul de side quests in 20 de ore si sa iti dea 60% completed cand povestea principala si o gramada de side quests in 60 de ore au facut 40%.

Cred ca procentaju pune la socoteala tot, side quests, codex, achivements si sunt achivements pentru toate clasele si pentru toate finalurile.

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Personal nu am vrut sa combin Rogue cu Archer, daca e sa joc cu fiecare vreau sa fie pure class. Si zici ca merge sa dai Backstab cu Arcul ? ADica Shot din Hide pt maximum dmg? ... nu stiam ca esista regulile asta in D&D manual.
Daca stiai ceva despre D&D nu spuneai asa ceva, jocul nu se foloseste de regulile D&D.

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 13:14   #656 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Intamplator STIU cate ceva despre D&D dar adevarul este ca nu am mai jucat pen&paper de vreo 7-8 ani asa ca nu mai sunt la zi cu regulile sau ce mai este nou ... personal am crezut ca respecta (macar intr-o anumita proportie) regulile D&D.

Old 08-11-2009, 13:29   #657 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Dracu View Post
L-am facut acu, vezi ca ai in codex tot ce tre sa stii.Intrarea 289
Mi-au aparut toate cele 4 cercuri, chestia e ca nu stiu daca ar trebui sa sumonez ceva? nu inteleg a 4 referinta ce inseamna aia cu flamin, poti sa-mi scrii si mie cu spoilere cum se face?

Faq, intotdeauna atac numai de la spate cu roguel chiar daca sunt arcas. Asa procedam si in nwn.

Coup du grace nu merge contra inamicilor imobilizati, pot sa trag in ei si stand in cap cu ambele maini la spate, nu se intampla nimic, deci practic sneak attack numai exista pt ranged chiar daca exista toate prerequisitele pentru asta.

A 2-a problema este damage-ul care nu e constant, ratez de multe ori iar arcasii inamici trag in mine cu peste +80 attack chiar daca am evasion si 115 defence, asta pe normal (am jucat pe hard si cam era masochism dar nu-i nimic ca pe la lvl 10 am dat pe normal si ma violau mobsii prin denerim, ma seaca lvl scalingul si faptul ca trebuie sa trag 5 bucati pe putin intr-un descult ca sa-l omor iar el da damage 2x fata de mine) ca pe hard radeam singur.

In alta ordine de idei Morigan rupe in momentul asta, probabil era si mai tare pana acum daca nu ma luam dupa un destept sa fac grease plus blizzard pt storm of the century )

ps:stie cineva un easy mode la revenants? sunt cam imuni la physycal si cateodata vad ca nu iau damage nici de la spells ce trebuie sa fac?

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 14:03   #658 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Unde pot vedea si eu combinatiile acelea de spells ? Exista unde in joc? Sau in afara?

Old 08-11-2009, 14:07   #659 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Quote:
Originally Posted by GunDam View Post
Mi-au aparut toate cele 4 cercuri, chestia e ca nu stiu daca ar trebui sa sumonez ceva? nu inteleg a 4 referinta ce inseamna aia cu flamin, poti sa-mi scrii si mie cu spoilere cum se face?

Old 08-11-2009, 14:07   #660 (permalink)
The Thinker

XSamSung's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Nici nu se merită, e bun el ca rogue - mai slab la început, dar recuperează în late. Surprinzător, e chiar mai bun decât un Warrior cu 2 săbii... Eu folosesc un caracter secundar și are ceva skill-uri la arc, cam inutile ce-i drept dar arcul e bun de momit... Cea mai bună strategie când e loc de asa ceva, tragi după un inamic și te atacă doar 1 sau maxim 3 din cei apropiați.

Alții îl joacă ca pe un H&S de se bagă la grămadă, doar că aici nu exista "life steal per hit" la melee iar Heal-ul e limitat de mana. Poțiuni de viața mai creezi mai cumperi, dar alea de mana sunt mai greu de gasit/procurat. Norocul lor că există trainere sau coduri, de le ajunge o poțiune sa învingă un balaur.

Apropo, folosiți ultimul pacth, de când l-am băgat (de 20 minute) se încarcă mult mai repede (în unele locuri aproape instant, iar înainte treceau și 30 secunde dacă nu mai mult...).

XSamSung is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules