Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 08-11-2009, 15:03   #661 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

Nu-s asa greu de procurat alea de mana, nu ca e nevoie mare de ele cu blood magic in joc. Quartermaster de la Circle are tone de dust.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 15:04   #662 (permalink)
Registered User

as avea niste intrebari la care nu am gasit un raspuns:
1.Are rost sa bag puncte la magic pentru un Warrior?
2.Invetory-ul este comun pentru toti membrii?Trebuie sa-i echipez si pe ceilalti membrii, cu arme, armuri mai bune?Adica trebuie sa-mi bat capu si cu ce arma sa-i cumpar coechipierului meu, de exemplu?
3.Doar 3 coechipieri sunt activi?
4.De exemplu, daca primesc un quest care necesita poison making, pot sa fac questul cu un pesonaj din party care are aceasta abilitate?Dupa finalizarea questului cine primeste punctele de experienta?

mie mi se pare putin complicat sa gestionezi din toate punctele de vedere toti coechipierii tai...adica ar trebuii sa-ti canalizezi toata atentia spre dezvoltarea personajului principal.
CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm.

Last edited by BlackBone; 08-11-2009 at 15:33..

BlackBone is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 15:45   #663 (permalink)
P for Vendetta

viezure's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lucifer View Post
Terminat si eu... 40% cica
In cat timp l-ai terminat?

Quote:
Originally Posted by XSamSung View Post
Apropo, folosiți ultimul pacth, de când l-am băgat (de 20 minute) se încarcă mult mai repede (în unele locuri aproape instant, iar înainte treceau și 30 secunde dacă nu mai mult...).
Asa e, si in meniu ajunge mult mai repede.

viezure is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 16:14   #664 (permalink)
Registered User

Burghy's Avatar

@blackbone: comun, tre sa-i echipezi, doar 3, xp e shared (cei cu care nu joci isi iau un automat lvl up cand ii alegi din nou), ai optiune de auto level up daca vrei sa-ti salvezi energia atat de vital canalizata in personajul principal.

Burghy is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 16:20   #665 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

46 ore, fara DLC-uri pentru ca deocamdata nu merg.

Lucifer is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 16:41   #666 (permalink)
Registered User

nickelback's Avatar

Gata si eu... Superb jocul .
@ Lucifer.. acea lupta cu duduia de langa camera reginei , am reusit eu sa o fac.. am avut si noroc.. dadusem un inferno si a venit doar ea dupa mine pe culoar si aia a fost ..

Terminat la Level 21 Warrior.
World Explored 92 %
Timp : 55.54.54 :P
48 % la general
Am incercat sa fac cat mai multe side questuri .. mai ramasesera cam cate 1 din fieacare zona.. tot ce prindeam incercam sa il fac.. acuma cate or fi cu adevarat ..

Last edited by nickelback; 08-11-2009 at 16:53..

nickelback is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 16:59   #667 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Pe tipa aia o intalnesti si mai incolo, da mi-a dropat cu totul altceva decat ce sa postat aici.

Old 08-11-2009, 18:11   #668 (permalink)
Registered User

tocmai am terminat questurile din Lothering...s-au deblocat mai multe locatii...presupun ca pot sa fac questurile principale in orice ordine, si la fiecare quest principal ii corespunde o locatie de pe harta...nu?De altfel ma enerveaza tranzitia automata..se duce dracului imersia.
CPU:AMD Phenom II x2 550 + Arctic Cooler Alpine 64 PRO , Sapphire HD4850 512mb OC, 4gb Geil Ultra 4 Dual Channel Ram ddr2 800mhz CL4; Western Digital 500gb AAKS, Gigabyte MA78GM-S2H, lite-on DVD-Rw, Sursa Sirtec high power 450w, Ventilator 120mm Nexus+Ventilator frontal 80mm.

BlackBone is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 18:22   #669 (permalink)
Registered User

Raziel01's Avatar

"What ultimately happens to Morrigan is... a story for another time." David Gaider,Lead Writer Bioware

2.

NU ofer consultatii pe NICI un domeniu, gen: hardware, gaming, software, sex etc.

Raziel01 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 19:33   #670 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

A incercat careva pe 'cosmar'? Sunt curios intalnesti mai multi mobi ori au mai mult hp ori fac dmg mai mare ori toate 3

---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Spell Combos

Earthquake + Grease + Fireball + Walking Bomb should stymie most groups before they can do too much harm to your party.
A fire spell on Grease works great at lower levels or when you don’t have all kinds of time.
Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion causes an explosive effect that paralyzes those nearby.
Blizzard + Inferno + Tempest becomes Storm of the Century (spectacular electrical storm).
Cast Blizzard on a burning Grease slick to extinguish it.
Send a tank to draw all kinds of threat from a mob away from the party. Cast Force Field on the tank for immunity from all damage and then follow with Inferno to engulf the entire area. The enemies burn while fighting a tank that can’t die.
Drain Life and Mana Drain are twice as effective on a target with a Vulnerability Hex.
Cast Spell Might on yourself and then cast Animate Dead on a skeleton. This skeleton is much more powerful than the ordinary skeletons you can animate.
Cast Sleep on a target and then cast Horror on it. This inflicts massive spirit damage on the target, often killing many lesser foes outright. Those who survive emerge in a state of fear.
Immobilize a target with Cone of Cold or Petrify. When the target is in that vulnerable state, a critical hit from any weapon, a hit from the Stonefist spell, or the effects of the Crushing Prison spell will shatter it. (Bosses and lieutenants are highly resistant to this.)
Cast a Death Hex on a target and then cast a Death Cloud in its area. If the target is touched by the Death Cloud, it sustains massive spirit damage.

Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ]
http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709

Sir Dracu is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 21:13   #671 (permalink)
FAQ
PitLord

FAQ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Dracu View Post
Blizzard + Inferno + Tempest becomes Storm of the Century (spectacular electrical storm).
Gresit, Blizzard+Tempest doar, in orice ordine iar a doua vraja trebuie castata cu Spell Might on.

FAQ is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 21:28   #672 (permalink)
Nick anterior: k0z

insane17's Avatar

Am un warrior bazat pe 2h si sunt level 7. Ma gandeam sa merg pe specializare Berserker + Reaver. Se descurca bine mai incolo si daca da, pe care sa o aleg prima? Daca nu, ce recomandati? Me likes uber damage and aoe carnage .

insane17 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:37   #673 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

Pai Berserker o poti cumpara de la magazin, pe cand reaver e pe baza de quest si nu m-as mira daca pana ajungi sa ie Reaver sa fi deja level 14 pentru ca ai destul de mult de alergat dupa ea.

Eu sunt curios daca pe un nivel de dificultate mai mare primesti mai mult xp, daca nu, nu prea vad care e rostu sa te chinui decat asa ca o provocare personala.

Cat despre faza cu game compleat, am impresia ca e pe baza de achivementuri... tocmai am luat-o de la inceput si vad ca am 42% dupa ce deabea am ajuns Ostagar pentru ca am facut inceputul de la alta origine.

Si daca chiar asa e, e cam ghey treaba pentru ca 9 achivementuri implica "Main character learned all [insert specialization] talents".

Last edited by Lucifer; 08-11-2009 at 23:10..

Old 08-11-2009, 22:44   #674 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

Pai si luarea de toate achievements tot o provocare personala e :P pt nu prea vad rostul, mai ales ca nu e pe games for windows live

edit
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 23-21-31-32.jpg
Views:	99
Size:	212.6 KB
ID:	548252   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 23-22-14-42.jpg
Views:	120
Size:	309.0 KB
ID:	548253   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 23-22-31-12.jpg
Views:	79
Size:	201.6 KB
ID:	548254   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 23-42-27-95.jpg
Views:	80
Size:	217.4 KB
ID:	548259   Click image for larger version

Name:	daorigins 2009-11-08 23-44-04-89.jpg
Views:	85
Size:	194.5 KB
ID:	548260  

Last edited by Sir Dracu; 08-11-2009 at 23:44..

Old 09-11-2009, 00:31   #675 (permalink)
Registered User

dar ca sa fac misiunea cu soldiers peak trebuie sa downloadez de pe siteul lor patchul??? sau?

adrian1921 is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 01:01   #676 (permalink)
Daytrader

GunDam's Avatar

Quote:
Originally Posted by adrian1921 View Post
dar ca sa fac misiunea cu soldiers peak trebuie sa downloadez de pe siteul lor patchul??? sau?
Ba da dar e o problema de disponibilitate aici, am tot cautat sa-mi cumpar collectors edition in ro si nu am gasit, well mai astept nu-i bai.

Lvl 3 lockpick si 22 cunning si tot nu pot sa deschid cufere, imi vine sa-mi dau palme singur, dupa ce ca arcasul meu e cretin am pierdut si 3 skilluri doar ca sa ma uit la cufere. vomit

GunDam is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 01:50   #677 (permalink)
Registered User

Lucifer's Avatar

indiferent ce skill / cunning ai, tot o sa dai peste cufere care nu le poti deschide.

Cat despre DLC-urile alea, mie nu imi merg, vad o gramada de oameni pe forumu oficial care se plang, cu o gramada de sugesti pentru a rezolva problema, care evident ca au o rata de reusita destul de mica. Ata e, mai asteptam, sper sa se miste mai repede decat s-au miscat cu kotor cand nu mergea pe placi ati, adica un an.

Old 09-11-2009, 05:15   #678 (permalink)
Registered User

Merg dlc upi!

kulac is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 09:36   #679 (permalink)
Registered User

Tata, nu stiu, sper ca astia de la Bioware au Addoane, MOD-uri, etc in vedere pentru viitorul foarte apropiat. E de departe cel mai reusit joc pe care l-am terminat in ultimii trei-patru ani. Exquisite e putin spus. Nu ma arunc in declaratii de genul "Capodopera!", "Godzilla!" si asa mai departe. Dar nici departe nu e. Sunt genul de om care joaca un joc asa cum l-au gandit oamenii astia. Tot citesc de vreo trei zile parerile caldute sau de-a dreptul obositor de negative ale celor care l-au jucat. Nimic impotriva, le citesc cu interes si pe astea si cu unele chiar sunt in acord. Si totusi, jocul rulz like there is no tomorrow, cum ar zice astia care au terminat Politehnica. Ma'sa, probabil ca o sa am apuc de jucat Addon-urile la Neverwinter Nights 2 acum, pana apare Mafia 2, WoW Cataclysm, Siege of Mirkwood.

Pussy is offline    Reply With Quote
Old 09-11-2009, 10:29   #680 (permalink)
Registered User

Sir Dracu's Avatar

F scurt soldier's peak, sub 30 de minute, ma asteptam la ceva dungeons dar neah. Sa vedem questu cu golemu ce e de el.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG

Thread Tools

Posting Rules