![]() |
| | #68 (permalink) | ||
|
pai si teaserul e ingame sau CGI?
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
aduce a LOTR ![]() si e RPG? hibrid cu RTS?
__________________ 1AM2 sys: X2 5200+@3GHz 65W | HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | GTS250 + Acc.S1 + 2xKazeJyu | Xonar DX | Samsung 2x320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 120mm Nexus 800rpm out | Grado SR325i | Horizon 2206SW | Sidux 2AM2 sys: X2 4850e+ 45W | Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2 | 8600GT + Acc.S1 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 92mm in + 120mm out Nexus | Grado SR60 | Samsung 755DFX | Sidux | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Da, din nefericire aduce a LotR. Spun din nefericire pt ca Bioware a promis ca jocul va aduce a GRRM's "A Song of Ice and Fire". Dar e cam prematur sa judecam (mai ales ca nu avem la dispozitie decat un in-game teaser) asa ca cel mai bine e sa asteptam E3.
__________________ Currently playing: Lost in Blue 2 (NDS), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) Last finished game: Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates (NDS), Overclocked (PC) Currently reading: The Shadow Over Innsmouth - H. P. Lovecraft Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10 | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
Teaser-ele sunt dezamagitoare din perspectiva faptului ca nu arata decat cut-scenes, fara niciun pic de gameplay. Pe de alta parte este de remarcat faptul ca sunt randate in timp real cu engine-ul jocului. Sunt sigur ca scopul acestor teasere a fost acela de a arata oamenilor ca engine-ul suporta sute de unitati on-screen, ceea ce inseamna lupte epice. Din fericire IGN are screenshoturi noi, unul dintre ele (acesta) prezentand o scena de gameplay. Mi se pare mie, sau Dragon Age pare a fi un fel de Baldur's Gate 3d?
__________________ Currently playing: Lost in Blue 2 (NDS), Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth (PC) Last finished game: Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates (NDS), Overclocked (PC) Currently reading: The Shadow Over Innsmouth - H. P. Lovecraft Last Movies Seen: I Am Legend 7/10, El Orfanato 9/10, [REC] 8/10, Requiem for a Dream 8.5/10 | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
Si da, Bioware au declarat ca Dragon Age este un succesor spiritual al seriei BG, pc only, si cu tema matura si foarte dark.Pozele noi arata excelent, si ma bucur ca au pastrat perspectiva top-down. | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
Don't try to be a smartass Intrebarea era retorica. Iar 'tema matura si foarte dark' despre care vorbesti tu, se traduce prin faptul ca jocul se vrea a fi inspirat din GRRM's ASoIaF. Toate astea sunt lucruri spuse de Bioware in, daca nu gresesc, chiar primul comunicat de presa de prin 2004. Oh well, m'as bucura sa aiba proportiile epice ale lui BG....one can only hope
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Nu m-am prins. ![]() Azi a inceput E3-ul, deci sa speram ca o sa aflam mai multe. Cel putin ei asa au promis. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Comunicat oficial: Quote:
Last edited by Dead Ghost; 14-07-2008 at 18:22.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Aici sunt si restul de poze: http://ve3d.ign.com/images/game/6822...on-Age-Origins O veste proasta insa, se pare ca vom avea si o versiune de console. Vestea buna e ca aceasta va veni mai tarziu, dupa versiunea de pc si va fi adaptata consolelor, deci un port pc -> console, si nu invers, asa cum se intampla cu titlurile multiplatforma din ziua de azi. Oricum, lucrurile nu prea sunt asa clare in aceasta privinta, dupa cum vedeti mai jos. Accentul se pare ca se pune pe versiunea de pc. Sper sa fie asa. Quote:
| |||
|
| | #80 (permalink) | ||
1. nu vad de ce este veste proasta faptul ca o sa apara pe console. Nu toata lumea vrea sa investeasca intrun rig NASA ca sa poata juca fiecare joc nou ce apare. Si'n plus, daca se vor concentra pe versiunea PC (iar de port se vor ocupa dupa ce o vor termina pe aceasta din urma) chiar nu vad care ar fi problema. Mai multa lume va avea posibilitatea sa'l joace..i'm all for that. 2. ce mi se pare mie interesant este faptul ca Greg Zeschuk s'a referit nu la 'jocul' Dragon Age ci la 'franciza' Dragon Age. Dragon Age sequels officially confirmed? (nu'mi aduc aminte sa fi fost vreun comunicat pana acum in care sa se spuna ca deja planuiesc sequeluri asa ca pt mine cel putin this is news) Sunt curios daca va reusi sa faca fata Bioware, avand in vedere zvonurile unui Jade Empire 2, trilogia Mass Effect si acum seria Dragon Age... cam multe sequeluri planuite.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |