![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Am citit prin alte parti (era chiar si un podcast pe ign), se pare ca vor mai face jocuri in universul Dragon Age, nu neaparat un sequel direct la Dragon Age: Origins. De fapt, daca ma gandesc mai bine, nici nu au zis clar ca il vor porta pe console, ma refer la DA:Origins, ci la alte jocuri viitoare, din franciza Dragon Age. Cat despre afirmatia mea despre console, sa zicem doar ca nu imi plac RPG-urile care ajung de pe pc, pe console. Si cum Dragon Age se vrea un succesor spiritual la Baldur's Gate... De fapt nici rpg-urile exclusive pt console, nu prea imi plac, so... Dar ma rog, asta e alta treaba, si nu vreau sa aprofundez subiectul, pt ca am fi offtopic. edit: podcast-ul de care ziceam: http://ve3d.ign.com/videos/31957/PC/Dragon-Age-Origins Last edited by Dead Ghost; 15-07-2008 at 19:17.. | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
|
Foarte promitator,sistemul de combat pare sa fie pe ture in stil Kotor cu acel action queue din stanga jos.La capitolul story sper sa aiba cat mai multe rasturnari de situatie, prezente cam rar in majoritatea rpg-urilor medievale.
Last edited by lord2005; 17-07-2008 at 18:45.. | |||
|
| | #88 (permalink) | ||
|
Trailerul zici ca e luat din NWN 2. De fapt cred ca va fi extrem de similar cu acesta. Grafica destul de buna dar parca e mai aratos Diablo 3. Ramane de vazut cat de "dark" va fi.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
Vine si pe consola: http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=217002 | |||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
cum pana mea sa compari un joc cu camera si level design ca diablo 3 cu dragon age, doar fiindca amandoua iti ofera o perspectiva isometrica ? Te-ai uitat si tu putin in filme, la ce scara sunt facute locatiie ? Cum sa compari 4 camere vazute si gandite sa fie vazute doar isometric, o arhitectura orizontala, cu dragon age ( sau gothic 3 de ex ). Bah faceti niste comparatii de imi sta mintea in loc. In plus au stiluri grafice mult diferite. Incercati sa vorbiti despre joc, fara sa tot faceti comparatii care va deviaza de la subiect. La fel, daca joci un joc fara sa incerci sa il compari tot timpul cu celelalte, o sa il vezi altfel si o sa il apreciezi altfel. Try it.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Este foarte bine ca merge si pe console. Daca era PC only , Bioware dadea faliment, prietenii stiu de ce. La cate proiecte au( DA, ME 2, KOTOR MMO, KOTOR 3?) ,e nevoie si de bani. Din PC nu se scot bani, period. Personal am sa-l joc pe PC, eventual conectat la un display full HD cu gamepad, dar mai vedem...
__________________ Life is funny. Not funny like a joke, but funny like a kick in the balls | |||
|
| | #96 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
"Cam plictisitor pentru jucătorii obişnuiţi ca îndemânarea lor în controlarea personajului să conteze mai mult decât calculele făcute în fundal." La asha ceva nu ma ashteptam de la unul ca Bossman intr-un comentariu despre un RPG
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Pe motiv ca nu credeam sa citesc asha ceva de la cineva despre care credeam ca apreciaza "calculele făcute în fundal" cand e vb de RPG-uri . Eu unul preferam sa nu vad asha ceva intr-un preview la un rpg. Chiar daca poate e doar o referire neutra la iubitorii de FPS sau orice altceva, preferam sa nu existe acolo, pur si simplu din considerente de target.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
|
Poate că unii jucători preferă într-un RPG ca skill-ul lor cu care controlează personajul să conteze mai mult în timpul luptelor (vezi seria Gothic), nu să dea click şi să urmărească cum dau ăia cu băţul. Ce treabă au FPS-urile în chestia asta?
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Este un articol subiectiv, este parerea lui. Eu unu prefer genul asta de joc cu un astfel de combat, din vremea baldur's gate nu a mai aparut nimic de genu si din punctul meu de vedere bioware o luase pe aratura rau de tot. In KOTOR spamai un buton iar in Mass Effect puteau sa scoata termenul de rpg din el si sa il lase doar FPS. Genul asta de combat e mai strategic si imi pune cerebelul la incercare, nu doar capacitatea de a da 700 de clickuri pe secunda, ca asa ma duc sa joc pisoarca de joc arcade cu numele diablo
__________________ "We apologise for the inconvenience" - God's final message to creation. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |