![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Un gameplay trailer foarte interesant (cu voice over al unuia din producatori): VE3D Video for Dragon Age: Origins (PC) - Voodoo Extreme Arata partea de dialog si questuri, cat si putin din metoda de control (dar deja asta am vazut-o prin alte filme). Pe scurt se vede si se simte ca platforma principala de dezvoltare e PC-ul (ma refer la interfata si control) dar si ca seamana mult cu Neverwinter Nights (sau seria Baldur's Gate, desi inca nu-s convins de asta 100%). | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Am vazut mai toate trailerele si pot sa spun ca o sa iasa ceva deosebit. Alaturi de D3, DA o sa ofere anul asta o experienta RPG completa. Mi-a placut cam tot ce am vazut in DA, singura nelamurire este daca initiativa membrilor party-ului este customizabila, nu de alta dar am vazut si in trailere cum mai incasau de la wizard cate un flame blast pe cocoasa. Bine, la inceput nu-i asa grav, dar dupa ce creste wizardul in lvl isi prajeste toti colegii la foc mic, daca ei nu stu cuminti pe flancuri si au imboldul deosebit de a intra in fata lui... | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
De D3 nu zice nimeni nimic, e drept. E estimarea mea ca anul asta o sa iasa, deja sunt la actul 2 din 4 si 3 personaje sun aproape gata, 1 e in testari si ultimul e in faza de concept. Daca mai adaugam si faptul ca vor prelua o gramada de obiecte si ca o mare parte din balans si scripting se bazeaza pe D2, eu zic ca betatestingul n-o sa dureze mai mult de 2-3 luni (in plus asa cum au sugerat unele surse, majoritatea oamenilor de la Blizzard trag din greu la proiectul D3, cam 80% din ei). La DA in schimb, apare si pe site-ul oficial: "Available: Spring 2009". | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
avand in vedere ca starcraft 2 are cele mai multe sanse sa apara anul asta si ca blizzard nu a scos in veci 2 jocuri/an, as zice ca d3 are sanse minime anul asta. sper insa ca DA asta sa fie misto, pare chiar tare din trailere. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
mda, am mai vazut niste filme, jocul imi place mult, ce nu imi place e combatul care nu prea e deloc involving, mi-ar fi placut un combat gen king's bounty, mai solicitant. asta e prea simplist. dar jocul e super atmosferic si imi place ca poti juca de sus.
| ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Mandea, Dragon Age daca e continuatorul spiritual al seriei BG atunci e un RPG orientat mai mult pe strategie decat pe action. De ce crezi ca exista pauza activa? E un alt fel de experienta, prea putin gustata in ziua de azi. Cu expresia "combat gen king's bounty", vrei sa spui Turn Based System type of combat. In DA nu e nevoie de asa ceva, s-ar transforma intr-un X-COM medieval fantasy. Sistemul cu pauza activa il gasesc de acum clasic si destul de ergonomic si satisfacator (s-a folosit deja in multe jocuri: X-COM 3, seria UFO Aftermath, BG si Icewing Dale, Fallout 3 ...). In privinta faptului ca o sa fie mai putin solicitant si simplist nu sunt de acord deloc, cine a jucat BG si ID stie ce spun. E foarte complex si luptele sunt mult mai diverse si mai interesante decat in alte jocuri (exista multe imunitati si trebuie sa te folosesti de o multitudine de vraji sau arme cu magic damage ca sa reusesti, vezi trolli spre exemplu...). Singurul lucru care l-as putea reprosa seriei BG este saracia itemurilor, care spre deosebire de Diablo sunt f. putine. Bine, asta poate tinea si de sistemul AD&D, in DA sper sa corecteze asta.
| |||
|
| | #112 (permalink) | ||
nu, nu vreau sa spun TBA voiam sa spun mai mult decat sa dai cu sabia ca chiorul in momentele in care nu e pauza, adica lupta sa fie mai solicitanta intelectual. mi s-a parut prea frumos si grandios jocul ca sa nu fie si luptele mai inteligente. stiu de faza cu pauza, dar dupa ce dai comenzile si scoti pauza, presupunand ca nu pui pauza imediat, ce iti ramane de facut e sa dai cu sabia; cel putin asa rezulta din filmuletele alea. nici ca in witcher nu vreau, cu comenzi inlantuite, ca nu imi place asa. daca pui pauza dupa fiecare comanda, e aproape un TBS, dar de regula nimeni nu joaca chiar asa. de exemplu de asta nu mi-a placut mass effect, fazele cu luptele prea stupide in comparatie cu restul jocului care era superb, si cum luptele domina... nu stiu exact cum va fi la asta, ce spuneam eu sunt niste impresii preliminare. | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Mandea, din ce spui tu se pare ca nu ai jucat niciun rpg din seria AD&D (Baldur's Gate, Icewind Dale). Da, daca joci numai cu fighteri (pure melee) , luptele nu-s "inteligente" si se transforma intr-un hack-n-slash. Cu o singura mica-mare problema: nu poti termina jocul asa. Ai mare nevoie in party si de vrajitori (healeri, dmg dealers). Si in momentul in care ai un party de minim 4 oameni, fighters si wizards, iti spun eu ca actiunea (combatul) se complica. Ai nsepe mii de spell-uri, care trebuie combinate eficient, in functie de inamici. Fighterii ii trimiti la inaintare, dar si ei trebuie sustinuti (ori prin heal de la un cleric, ori prin diverse spell-uri ajutatoare). Tre' sa stii cand sa dai un anume spell, ce arme sa folosesti, cum sa pozitionezi party-ul, etc si toate astea se fac in pauza. Dai play si enjoy. Pui pauza si ajustezi. Si tot asa. Deci e destul de strategic, mai ales cand inamicii sunt mai puternici.
Last edited by Dead Ghost; 16-01-2009 at 15:20.. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Ca sa vezi cum e incearca BG sau ID. Nu dai cu sabia fiindca tu nu controlezi efectiv caracterul. Controlezi tipul de atac sau vraja. Nu inteleg ce fel de combat doresti sa fie. Adica ca si complexitate. Nu e fight sa folosesti combouri si sa il joci din gamepad. E o strategie in haine RPG daca vrei. E destul sa vezi formatiile de lupta din BG si ID sa iti dai seama. De fapt termenul de RPG care se trage din AD&D nu e la mare distanta (daca e sa analizam mecanica de joc la rece) de strategiile cu echipa restransa (gen Syndicate, X-COM). Exista niste setari si de obicei se pune automat pauza daca unul din personajele tale e grav ranit, sau un monstru da o vraja, sau moare cineva. Sistemul e mai lejer decat un tbs, unde gestionezi fiecare comanda. Dar ai destule challenge-uri fiindca monstrii au imunitati sunt mai puternici decat in alte rpg-uri, vrajile sunt f. diverse (mult peste Diablo sau alt hack & slash) si in plus caracterele proprii nu sunt imune la propriile vraji (ca si in Diablo). Aici trebuie sa ai mare grija cum iti pozitionezii inaintarea, fiindca casterii ii pot pune jos din 2-3 vraji si ramai cu ei singuri in fata monstrilor. Ceea ce nu e deloc o optiune buna, fiindca casterii in BG si ID erau extrem de slabi (in ID 2 de pilda pe heart of fury, echivalentul hell-ului in D, un amarat de goblin cu o toporisca execrabila iti omora casterul dintr-o lovitura). Oricum asta era in BG si ID cu AD&D rules, in AD va fi alta mecanica de joc. Oricum joaca un pic cele 2 jocuri ca sa-ti faci o idee, altfel nu-ti dai seama. | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
voi imi vorbiti de parca nu ati fi citit ce am scris eu, pe cuvant de nu. eu va zic ca m-am uitat la filme si zic ca inteleg ce se intampla cand sunt multi si cum ii folosesti si voi imi povestiti acelasi lucru. o mai zic o data ca vad ca nu e clar: din filmuletele cu jocul, la cat de misto pare a fi jocul, dupa mine, merita un sistem de lupta mai "rewarding" ca sa zic asa, mai satisfacator pt jucator. cand s-au batut cu monstrul ala mare mi s-a parut ok, in rest, prea hack and slash (la capitolul lupte). nu stiu cum altfel as vrea sa fie. voi vedea cand va apare jocul cat imi place. astea sunt pareri bazate pe filme, nu au mare grad de acuratete, logic de altfel. nu am jucat BG la vremea lui si ulterior nu mi-a mai placut. am incercat mass effect si am zis pa rapid, la fel si KOTOR. si totul din pricina sistemului stupid (pt mine) de lupte. si nu ma refer la "pauza", nu am probleme cu ea. | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
si uite asa, se facu ca nu il vedem pana mai spre la anul: BioWare Explains The Dragon Age Delay - Voodoo Extreme ma miram eu sa apara asa repede. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Iasi |
Din linkul tau : "We wanted to give the community a heads-up on a recent decision to move the launch of Dragon Age: Origins for the PC to the last half of 2009. That’s a change from the previously announced date of March 2009. Why is this happening? Both EA and BioWare are really excited about the potential of the game on both PC and consoles and we want to ensure we deliver a blockbuster, AAA BioWare-quality title - as the game is shaping up so well already. An incredible amount of time and effort has gone into Dragon Age: Origins and this extra time will ensure we deliver the quality kind of launch you have come to expect from our games. "" Pai nu au jurat ei ca jocul asta e PC only ? Probabil le-au intrat si lor morcovii cu criza asta si ce si-au zis hai sa il portam si pe xbots360 | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |