![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
morrowind si tribunalu merita cumparate sunt jocuri lungi te tzin in fata compului timp indelungat ai cuesturi si arme si optiuni la greu, magii,soulgems si alta delicii vanatoresti.
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Diablo e muuullt macel cu un story batut in cuie inflexibil si tot timpu obligatoriu... La AD&D mai "lucrezi si tu la personaj (personaje ) ,mai faci un quest, si storyu e f.f. bine definit....de inceput iti recomand IwD 1(e cel mai mult macel si cel mai putin de vorbit si de cautat prin orase...dar daca vrei apogeu cred ca seria Bg e cea mai recomandata
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
har'core hahaha ) Alea sunt un fel de boss de sfarshit de nivel, adicatelea dupa ce joaca Icewind Dale si alte prostioare poate sa se apuce sa joace seria Fallout, da s-o ia treptat sa nu i se aplece
__________________ [b]"All men hate the wretched, how, then, must I be hated, who am miserable beyond all living things" Mary Shelley's "Frankenstein" | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ramai la diablo...e cel mai bine pentru tine... mai fa rost de sacred si esti RPG-ist... parerea mea e ca nu o sa reusesti trecerea la RPG nici un adevarat DIAblo guy nu a reusit, si din moment ce intrebi ce sa joci e un punct in defavoarea ta...trebuia deja sa joci sa fii contopit intr-un univers RPG oricare ar fii el...si pe forumul asta doar sa ceri sfaturi despre questuri | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
cam dur esti cu omu sennin si eu am jucat si Diablo toate si pot sa spun ca inca ma joc diablo 1 helfire that is, si-am jucat si masquerade si Planescape si cam toate genurile de rpg...omu cat traieste invata( si trece la rpg-uri mai shucare)
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
acum mi-am luat BG2 si de-abia astept sa-mi vina...revin cu intrebari (daca e cazul) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Buc. |
Mi se pare o prostie sa consideri ca cel care a inceput jucand Diablo nu poate "evolua" la RPG-uri mai interesante. Eu am jucat mult Diablo 1 la viata mea, dar cand am dat de seria BG nu m-am mai uitat inapoi. Si asta era acum ceva ani | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Guest |
jucati diablo2 pe net, faceti trade etc. vedeti ca de fapt jocul e foarte flexibil, iti faci char`u dupa ce iteme ai si dupa ce joci umpic iti dai seama ca nu e un rahatzel unde alegi da blue pil sau da red pil si zici ca e flexibil (PS: da stiu ca d2 e "arcade")
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Grije mare cu Diablo 2 pe Bnet ....... da dependenta psihica!!!!! Serios vorbind dupa ce iti faci 2-3 personaje ca lumea la d2 si dai vreo 2 ani de mefisto runuri te cam saturi ....dar acuma cred ca aici e vorba de rpg "single player" unde diablo 2 cam scartaie... Fallout Tactics intra tot la Rpg?!?.....ca mie mi se pare mai mult o combinatie intre mai multe genuri
__________________ "Doamne cand ma vad cat de prost sunt... Dar cand ma uit in jur prind curaj!" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|