![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Material : Bumbac 100% prespalat - garantie cat vreti voi. Sorry Aiwa, o sa pun poze toata ziua - mai am 12 Contact : fumatorul123@yahoo.com sau 0745.423.493 - nu prea intru pe messenger, poate doar seara. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
sa nu ti se para intrebare idioata dar: sunt masura M sau scrie pe ele M (stii precum hainele din europa...scrie XL si e de fapt S) & also spune-ne dc poti sa le desfaci ca sa le vedem in toata splendoarea thanx! Last edited by KvsR0; 27-04-2006 at 17:37.. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Scuze! Am uitat sa specific M = 39, 40 - la hainele adevarate aceasta este echivalenta pt. M. Exista si masurile celelalte, diferite modele, numai ca pretul este .... altul. budha : maneca scurta, nu-ti stiu conformatia, poti verifica la o camasa care o ai in casa. IcXvS : nu mi se pare idioata intrebarea, tu vorbesti de marfa chinezeasca unde intradevar XL este un S. Da-mi adrersa ta de mail si iti trimit o poza cu una desfacuta, in toata splendoarea ei, spune-mi pe care o doresti. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
IcXvS@y! nu sunt hotarat pentru un model anume...anything is fine.....dar cred ca mai bine pui pix aici sa le vada multimea..... arata f bine so far! PS: da, de masurile alea ziceam....ma rog...fara sa fiu tendentios, honestly :-) | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
up
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |