![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2005 | www.originals.ro Vindem ADidasi si Haine
Te-ai saturat sa cauti Adidasi si Haine originale.... noi iti oferim solutia.... www.originals.ro Pe site vei gasi o gama larga de articole apartinand unor firme prestigioase .. apreciate de toata lumea. : Adidas, Nike, Ecko, Reebok, SeanJohn, PhatFarm, PellePelle, Akademiks,Roca Wear si nu numai... Intra pe site si te vei convinge .... www.originals.ro "Daca v-a placut spuneti-le si altora... Daca nu spuneti-ne numai noua" | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2005 | Vindem adidasi si haine originale.. www.originals. ro Marfa noua pusa ieri 31.08.2006 multe articole.. Pe site se gasesc preturi .. modalitati de contact... Adidas, Nike, Ecko, Reebok, SeanJohn, PhatFarm, PellePelle, Akademiks,Roca Wear Adidasi, Tricouri, Compleuri, Camasi, Treninguri si multe alte articole.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2005 | Vindem adidasi si haine originale.. www.originals. ro Marfa noua pusa ieri 31.08.2006 multe articole.. Pe site se gasesc preturi .. modalitati de contact... Adidas, Nike, Ecko, Reebok, SeanJohn, PhatFarm, PellePelle, Akademiks,Roca Wear Adidasi, Tricouri, Compleuri, Camasi, Treninguri si multe alte articole.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2005 | www.originals.ro gresisem linkul
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
produse de pe eastbay la pretzuri exorbitante.. Carcotasii ce isi bateau joc de threadul meu knd vindeam RBK Throwdown... vizitati siteul ai mei erau mai ieftini ... P.S. : Stiu siteul de cel putin 1 bucata an.... si undele produse is inca de pe atuncia.. ca sa vedeti om ce nushtie economie de piatza... Ruleaza banu frate.. si acu... sa fiu ontopic... nu ar trebui sa faci cumva sa arati produsu si pretzul ? fara linkuri catre alte siteuri sau ceva... asa cred.... si ai pus poza in al 2lea post... dar ... fara pretzuri | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ce preturi ... ce tricouri... no comment
__________________ Another form of Group Think is the stigmat placed on the "Conspiracy Theories". And the mainstream media, as said before, has been proven to sway at least 80% of the public’s opinion. The logic is undeniable. Media in every form is put in place to make people feel stupid for even keeping an open mind towards ''conspiracy theories''. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| http://www.originals.ro/certificat.html Curata nesimtire a firmei fatza de alta firma! Uff chiar nu mai exista bun simt in afaceri? Parca ti-am "cantat-o" nu ai inteles?-> http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=144638
__________________ Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost. "Deşi lumea toată e plină de ură, inimile încă mai sunt pline de iubire".Marian Cozma 1982-2009 | |||
|
| Advertisment | |
| Taborea şi peste 1 milion de camarazi te aşteaptă | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |