![]() |
| | #110 (permalink) | ||
|
Buna, da mai este treningul respectiv.Pantalonii sunt mai inchisi la culoare. Uite niste poze aici: http://www.freewebs.com/supertreninguri/140ron.htm Daca doresti mai multe informatii sau poze astept sa imi ceri.
__________________ Contact ID: vs4games ; folositi e-mail-ul (vs4game@yahoo.com)... pe mess intru mai rar (pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)! Pt. mai multe produse vizitatzi si home page! | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Imi pare rau, treningul Puma s-a dat.
__________________ Contact ID: vs4games ; folositi e-mail-ul (vs4game@yahoo.com)... pe mess intru mai rar (pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)! Pt. mai multe produse vizitatzi si home page! | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | salut
am vazut foarte multe chestii interesante si e cam complicat sa te intreb de fiecare in parte (daca s-au dat sau nu)...te rog, daca se poate, sa-mi trimiti niste poze cu tot ce mai ai (tricouri, blugi, bluze, treninguri...orice)...stiu ca e bataie de cap si pt tine, dar...macar cateva... te roog! adresa mea de mail e: andra_tiana2003@ yahoo.com ms mult!!!
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Sal, te am deja in lista,dar nu mai stiu pe unde ca e lunga rau lista, trimite-mi un PM cu numele care il ai acolo eventual. Din threadul asta nu mai am decat cateva tricouri, dar zi-mi ce te-ar interesa poate iti gasesc ceva . Ms pt interes.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |