![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND Adidasi Vans , Blugi Johnny Blaze si Phat Farm
Adidasi Vans NOI , PURTATI DE 2 ORI (de o fata - deci bine intretinuti) !!! , stare impecabila , 1.500.000 lei (marime 42) Oferta unica Johnny Blaze... pantaloni 3/4 NOI , NEPURTATI(noi) , din state , la pretul de numai 800.000 lei . ( marime 32) Blugi Phat Farm purtati de maxim 3 ori , stare impecabila , pret: 1.700.000 discutabil . (marime 36) pentru detalii / comenzi ....private msg aici sau pe yahoo: contempt17 ... Last edited by just_push_play; 13-09-2006 at 17:42.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mda....my bad ... problemele sunt 2 ...1) persoane care ii are a dat 1.800.000 pe ei cand i-a cumparat (eu nu am stiut ca s-au ieftinit) iar 2) sunt noi...purtati de 2 ori ..deci sunt ca si noi .... oricum Adidasi Vans NOI , PURTATI DE 2 ORI (de o fata - deci bine intretinuti) !!! , stare impecabila , 1.000.000 lei (marime 42) am modificat pretul ...noua oferta este de 1 mil disc. UP! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok treaba incepe sa se miste deci avem parte de preturi si modificari de stoc.... 1) Blugii Phat Farm s=au dat ...deci au cazut de pe lista. 2) Adidasi Vans NOI , PURTATI DE 2 ORI (de o fata - deci bine intretinuti) !!! , stare impecabila , 800.000 ron (marime 42) OFERTA UNICA! 3) Johnny Blaze... pantaloni 3/4 NOI , NEPURTATI(noi) , din state , la pretul de numai 700.000 ron . ( marime 32) deci au ramas adidasii si JB`urile ... Up! Last edited by just_push_play; 13-07-2006 at 22:18.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
[QUOTE=TzapInferno]Nu sunt ma buni pentru tine, stick to those Pampers ca`tzi stau bine ! ![]() Vrei sa te dai shi tu pe tzoale largi ah ? Nebunaticule... Loossseeerrreeee,fuck yourself !!! Exact ce spuneam : esti la vanatoare de posturi.Poate pune totusi vreun admin ochiul pe tine.Daca te ignor,de ce nu-ti vezi e treaba?Evita-ma.Si ca sa iti arat cat esti de retard,iti spun ca Pampers e o marca,un brand,ala despre care vb tu se numeste scutec.:fuckoff: | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Hai sa moara ma... taci ca nu zic tot cuvantu`, ca ala de care vorbesc eu e un scutec, shi ca Pampers e o marca, un brand ! Nu shtiam frate, bine ca am dat de tine sa ma luminezi... Vanatoare de posturi, am mai auzit`o p`asta, numai voi ashtia terminatzi pe viatza va putetzi imagina ca m`ar interesa vreodata pe mine, sau pe orice om sanatos la cap, cate posturi mi`apar mie acolo... Hai ca te evit, ca eshti prea patetic. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
Nu de alta dar vei intelege de ce daca te uiti aici-> http://www.computergames.ro/forum/member.php?u=2078 Mersi!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 |
merge 60 ron pe gb?
__________________ Live2Cam | ||
|
| Advertisment | |
| Pe Frosmo îţi transformi câştigurile în premii! | |