![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vind jeansi LIttle Big / Gass / Mustang/ Geci de iarna
Am de vinzare urmatoarele perechi de blugi/ raiati Preturile sint in lei noi.Cei care se hotarasc la ceva, sa anunte aici si sa-mi dea pm. 1. The Little Big albi masura size 33 length 32 pret 70Ron 2. Gass albi size 32 length 32 pret 70Ron 3. Mustang albastri size 33 length 32 pret 100Ron 4. The litle big albastri size 28 length 30 pret 50Ron 5. Atomic size 33 length 32 pret 40Ron 6. Lotus jeans size 36 length 34 pret 40Ron AM de Vinzare si citeva geci de iarna . Geaca de iarna Acropole jeans USA negru cu alb/rosu masura XL noua are gluga si este dintr-un material cauciucat la exterior... este impermeabila, calduroasa...exact pt iarna care tocmai vine Pret: 120ron Geaca de iarna All top nou noutza masura XL super calduroasa si comoda este impermeabila , are multe buzunare ...... si este facuta dintr-un material foarte rezistent (dupa cum imi dau seama) pret: 140ron Geaca Masura XXL culoarea rosie pt cei care vor o geaca calduroasa. simpla si eficienta. pret: 50ron
__________________ ..... Last edited by Costi_geo; 08-11-2006 at 01:50.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Geaca de iarna Acropole jeans USA negru cu alb/rosu masura XL noua are gluga si este dintr-un material cauciucat la exterior... este impermeabila, calduroasa...exact pt iarna care tocmai vine Pret: 120ron
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Geaca de iarna All top nou noutza masura XL super calduroasa si comoda este impermeabila , are multe buzunare ...... si este facuta dintr-un material foarte rezistent (dupa cum imi dau seama) pret: 140ron
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
hai ca am facut reducere masiva.......... accept si schimburi cu diverse.
__________________ ..... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
hai ssssssuuuuussssss
__________________ ..... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |