![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Poate exemplifici si ce au in plus pantofi "originali" si nu au pantofi prezentatzi aici. Ca sa merite... Uite 2 exemple, nu am stat sa caut si aceeasi culoare dar iti potzi da seama de model: Pantofi Prada: http://forum.computergames.ro/attach...9&d=1160263150 http://forum.computergames.ro/attach...0&d=1160263150 si "originali" Prada sport shoes - men's shoes Pantofi Gucci: http://forum.computergames.ro/attach...8&d=1160263364 http://forum.computergames.ro/attach...0&d=1160263649 si "originali" Gucci men's shoes Spring/Summer 2005 Vezi si pretzul, probabil asta au in plus... vreo 300$ ![]() Ms Patrik, np, sa ii portzi sanatos!
__________________ Contact ID: vs4games ; folositi e-mail-ul (vs4game@yahoo.com)... pe mess intru mai rar (pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)! Pt. mai multe produse vizitatzi si home page! | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
din start presupun ca esti de buna credinta, pentru ca, chiar nu vreau sa ma cert cu nimeni. M-am uitat doar la modelele de pantofi d&g, difera si modelul si talpa. Talpile sunt total diferite, modelele sunt intr-adevar "foarte asemanatoare", dar totusi, cu diferente.
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
ceea ce tu ai sunt niste turcisme sau chinezarii si tu sti asta..faptul ca ele arata cat de cat apropiate de realitate nu inseamna nimic daca calitatea lasa de dorit...nimeni nu se ia de tine pt ceea ce vinzi decat atunci cand tu afirmi ca ele sunt originale ceea ce nu sunt clar...ce interes ai avea tu sa le vinzi asa de ieftin?....am un tov care acum a plecat in america pt cumparaturi pt ca acum este sezonul si acolo sub 230-260$ nu gasesti absolut nimic care sa iti vina mai sunt pe la 130$ dar doar numere out-let gen 49...si aici ma refer strict la cele reduse pt ca un top-seller de la D&G sau CAVALLI sunt peste 600$
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
Sal, sa presupunem ca nu vrei sa te certzi . Iti spun acelasi lucru ca si lui RDI. Daca tot sti modelele lasa-ne si noua niste poze cum ar trebui sa fie pantofi originali ca sa ne facem o idee :P . Cu cat mai multe, cu atat mai bine .RDI: In primul rand, ca sa iti fac o scurta caracterizare...esti genul de om care se baga in seama fara sa stie ce vorbeste, iar atunci cand greseste nu stie sa recunoasca. Pana acum pantofi erau DG turcesti, acum au devenit "turcisme sau chinezarii", afirmi despre calitatea pantofilor ca lasa de dorit dar nici macar nu i-ai vazut. Esti genul de om care daca vedeai pantofi la 200-300$ nu mai spuneai nimic, taceai din gura si mergeai mai departe, caci oricum nu ai fost sau nu esti interesat sa cumperi, chiar daca ar fi originali. Cat despre, am un tovarash care... nu are rost sa mai comentez. Nu a spus nimeni ca pantofi sunt originali , eu pur si simplu nu ma pricep, asta nu inseamna ca fac pe expertul ca altzii. Orice informatzie concreta e binevenita, daca are si o dovada atasata cu atat mai bine, ne imbogatzim cu totzii cunostintzele. Pana una alta ai "Report Post" RDI.
__________________ Contact ID: vs4games ; folositi e-mail-ul (vs4game@yahoo.com)... pe mess intru mai rar (pt produsele de dama folositzi x2g41bmw), tel. 0724 200 832 (valabil dupa ora 16:00)! Pt. mai multe produse vizitatzi si home page! | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
pt ce am report pt ca zic ca vinzi fake-uri de o calitate buna care seamana f mult cu originalul?dc nici tu acum nu sustii sus si tare ca sunt originali care e conflictul ca nu inteleg?eu iti zic 100% ca nu sunt originali si dc ti neaparat o sa iti arat cum arata un pantof original si la ce pret se vinde si pt '' Cat despre, am un tovarash care... nu are rost sa mai comentez. '' iti dau poze pe mess daca vrei cu marfa care o s-o aduca sa imi zici daca vezi vreo diferenta
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
"ceea ce tu ai sunt niste turcisme sau chinezarii si tu sti asta..faptul ca ele arata cat de cat apropiate de realitate nu inseamna nimic daca calitatea lasa de dorit", nu "fake-uri de o calitate buna care seamana f mult cu originalul" cum ai scris acum. Gandeste singur cine unde a gresit si cine a sustzinut sus si tare ca pantofi sunt originali.... Astept pozele! Ms Fuleto!
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
E vorba de un singur model, puteai sa dai si link-ul... Dolce & Gabbana shoes- mens D&G si din ce am eu: http://forum.computergames.ro/attach...7&d=1160263950 http://forum.computergames.ro/attach...8&d=1160263950 Celelalte 2 modele din ce am eu si modelul care nu il am din poze nu au nici o legatura . Nici tu nu ti-ai prea facut temele . Ms oricum pt acel model...Orice remarca viitoare, insotzita si de exemplificari este binevenita .
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Nu e mai OK daca va "chatuitzi " prin PMuri?
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
scorpi-on, am intrat aici ca ma interesa o pereche de incaltari si am vazut discutia. am vazut ca te-a deranjat ca a postat yr1 diverse chestii. tu ai zis ca n-au legatura cu threadul. ba au. a zis ca sunt facaturi. e vorba de ce vinzi tu aici. nimeni nu e obligat sa posteze doar daca cumpara. ca daca vrei iti pun niste intrebari despre marfa prin care pot sa fac alti useri sa intelega ce vreau sa zic. deci s-ar zice ca nu as posta aiurea, doar pun intrebari. ca doar nu cumpar fara sa intreb si eu. sunt banii mei in joc. apreciez ca unii dintre useri mentioneaza in thread ca sunt replica sau cum vor ei sa le zica. tu in schimb nu ai zis ca sunt facaturi si lasi lumea sa intelega ca ar fii adevaraciuni. in ultimul post al lu yr1 e o poza cu ce ai tu si una cu cei originali (cei albi cu crem si negru). chiar si inainte sa posteze el am vazut ca DG-il (sigla cusuta pe limba) la ce ai tu este facuta f prost, sunt spatii intre cusaturi, ceea ce nu ar face d&g. nu e nici o combinatie de stricat. dar 90% stiu ce cumpara si ar cumpara oricum. asa ca nu ar strica sa treci "replica" pe undeva. bafta la vanzare.
__________________ Petreceri private. - pm pt detalii | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
[QUOTE=pollpicasso;37145096 curele sau lenjerie de barbati nu aduci?cred ca ar avea trecere buna.mersi.bafta la vanzare[/QUOTE] Sal, momentan am doar marimi mari la curele (doar 2 modele cred), iar lenjerie mai am niste boxeri CK. Ms pt interes. Quote:
Problema e ca nu ai pus nici o intrebare, asa ca nu stiu la ce sa iti raspund... Ceea ce faci tu nu e frumos, mai ales ca am vazut ca vinzi si tu cate ceva... Acest thread nu mai este valabil, se poate inchide!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |