![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| BUC. dar spune-mi intii pretul,aici sau pm. merci
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
|
ai pm
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #235 (permalink) | ||
|
OK buna seara & noapte buna....se pare ca regulamentul e o necunoscuta pentru tine! Nu e bai ai timp sa il gasesti...sa-l citesti si sa inveti cum se respecta!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
HEI de ce nu ne mai raspunzi ?????
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |