![]() |
| | #105 (permalink) | ||
|
cabron187 am notat ..... daca o sa pot aduce o sa aduc cu cea mai mare placere....modelul respectiv imi place si mie la nebunie.....e cam incomod la picior (eu am modelul pe negru su nu e CELL)...dar cu siguranta o sa aduc !!!!
__________________ id: whiskydanniell 0748.88.15.85 | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Pentru comenzi sau pentru orice fel de informatie va stau la dispozitie la numarul de telefon : 0748.88.15.85 dar si la id-ul : whiskydanniell !!! Va pot oferii poze detaliate ale produselor cat si detalii privind autenticitatea marfii !!! Trimit ramburs in orice localitate !!! Va ajut cu cea mai mare placere !!!
__________________ id: whiskydanniell 0748.88.15.85 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
la cu arata ...cred ca stii vb "sufera baba pt frumusetze " astept un mesaj daca se poate daca potzi sa aduci in 4/5 saptamini ms | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Urgent!
Sal, am luat de la tine o pereche de Puma (stocu IV, poza.2) acu` vreo saptamana si pt pretena mea o pereche de adidas...nu stiu dc iti aduci aminte de mine. Mai vreau o pereche de Puma identice (mar 44) pt frate-miu ca i s-a pus pata pe ai mei si nu mai scap de el. Ai in stoc? Cum facem sa ne vedem ca are asta o gura..... | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
M-ar interesa din stocul VIII, adidasii Zerin, daca poti aduce mas 39 1/2, marimea 8 US cred... Ms.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |