![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand haine...bluze/pulover
vand 5 bucatzi tzoale ..in ordinea urmatoare..un pulover iarna fermoar pe gat lateral..ushor de gasit in poze...250 mii..ushor discutabil. 1 bucata "red Sox" care nush cum se num..dar este alb cu roshu scris si foarte larga....250 miii non_discutabil urmeaza una bucata hanorac negru primit din germania .350 mii una bucata bluza cu maneca lunga "gang boy" primita din germania 349 mii lei una bucata bluza hockey RANGERS primita din germania 400 mii lei...pentru mai multe detaliii va astept pe privat nu am gasit locul potrivit pentru un alt accesoriui de vanzare asa k il pun aici si sper sa nu fie vreo problema sau sa fie cineva kre sa il mute la locul potrivit...mai am de vanzare tot din germania primite cca 120 de prezervative..toate modelele ..culorile si felurile...prezervativele sunt de calitate superioara si pretul pentru ele este de 500 mii toate bucatzile care le am...nu e voie pe probate oricum la prezervative de mentionat k dau 20 bucatzi cu 100 mii lei..pentru 5000 lei nu o sa ma deplasez la 11 noaptea pana in militari...
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
mane ..sunt noi si sh...puloverul, red sox sunt noi...iar celeleate 3 le-am purtat eu, iar marimile sunt : pentru tricoul rangers - marime universala cred pt k nu scrie nimik pe el pentru hanoracul negru - marimea L. pentru bluza gangboy - este marimea L pentru red sox - xxl pulloverul este marime universala de notat...bluza rangers a fost refacuta la maneci...adik au mai fost scurtate...iar bluza gang boy are o decolorare mica pe maneca | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
nush...nu scrie pe el...dar ar fi cam un L adik eu am 1.82 si imi vine bine..mai e loc si pe dedesupt ..daca ma gandesc bine ar putea fi si xl...dak vrei ne intalnim il probezi si dak itzi vine bine e oke...daca nu...nu e nici o problema
__________________ --- Walk Away And Move ON ---- | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
__________________ --- Walk Away And Move ON ---- | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |