![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Vind geaca NIKE. Nu a fost purtata niciodata (este prea mare pentru mine). Din pacate nu mai am etichetele. Este masura L-XL (cel mai bine se vede in poza eticheta). pret 270 ron (usor negociabil).
Last edited by razzvanell; 16-10-2006 at 12:01.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
io zic ca inainte sa comentati, sa va mai documentati. geaca a fost cumparata din elvetia, dar mie nu mi-e buna. daca asta e parerea voastra eu zic sa vedeti intii produsul si apoi sa comentati. mihai_florin tu ai impresia ca daca era fake mai puneam poza cu eticheta (o intrebare logica)? si up | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
fa citeva masuratori ,te rog. mineca,pieptul si lungimea.cum am trasat pe poza
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." Last edited by Blondu; 17-05-2007 at 09:10.. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
asa cum am promis ieri, masuratorile. lungime - 80 cm latime - 68 cm lungime mineca - 55 cm daca te intereseaza te rog sa ma suni pentru ca in week-end nu o sa am net. merci | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |