![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | VAND Adidasi Reebok
Vand o pereche de adidasi Reebok (din piele), marimea 41 (Eu port 42 si imi vin bine, nu ma strang) Adidasii sunt noi, i-am cumparat din Unirea, dar i-am luat in graba si acasa mi-am dat seama ca nu prea imi plac. Pretul de achizitie a fost 289 RON iar eu ii dau cu 250 RON. Pentru contact astept PM sau discutam aici. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
salut, momentan nu am cu ce sa fac poze dar daca esti din bucuresti ne putem intalni sa-i vezi si daca-ti plac ii cumperi, daca nu..nicio problema. ultimul pret 230 ron. tinand cont ca se zice ca un produs isi pierde 20 % din valoare atunci cand iese din magazin, ma gandesc ca e un pret ok. tinand cont ca am lasat 60 ron din pretul de achizitie | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
salut iti dau o borseta nike am folosit o cam 3 sapt nu are nici un defect e din aceea care se poarta pe umar 2 buzunare, mult spatiu si mai ofer 130RON , borseta costa 80 RON la Unirii este GRI cu NEGRU forma dreptunghiulara, daca te intereseaza da mi un pm pe dominiciii18 pe mess
__________________ life's a race! YM:dominiciii18 | 0766.254.373 Alex | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
ai pm
__________________ NU FAC SCHIMBURI DE NICI UN FEL CU PRODUSELE PE CARE LE AM LA VANZARE Contact:0722.833.643, Mihai, Vand Ochelari Ski. . Vand ochelari Matrix style. "Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata." | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
Su(b.dread, ai pm
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |