![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: ploiesti | Cumpar Adidas Superstar
cumpar adidas superstar II, sa nu fie aniversar ca imi displac...din aia simpli daca aveti alb+negru sau negru+alb...sau orice alta combinatie ...nu prea stridenta, dar sa fie superstar II postati si voi ce aveti...sh dar sa arata bine ![]() mail: badea.mircea@gmail.com | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Superstar nu prea mai exista in Bucuresti (n-am gasit nici in Plaza)...Adicolor nici atat...incercati la cei care aduc de pe Eastbay, sunt si preturi decente acolo. Superstar kicks ass!
__________________ Why, oh, why is my cat dead? Couldn't that Chrysler have hit me instead?! ... In fond si Matrix a fost furat dupa ideile lui Sergiu Nicolaescu.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
m-am cam tzepuit cu preturile din new york ...daca luam din san francisco luam mult mai ieftin...deci depinde si ce modele vreti...preturile cu care vii pot da voua ar fi intre 60 si 100$(depinde de model)... vrea cineva nike shox rival negrii cu semnul auriu(din piele-pentru barbatzi)?-pretz 240ron | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: ploiesti |
se poate inchide THREAD CLOSED | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |