![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
treninguri nike adidas puma reebok-50 euro bucata(avem si de fete) bluze nike adidas etc 1 mil bucata sosete mai multe firme 50 mii perechea adidas doar la comanda prima transa 1 mil sa stiu k nu ma incurc sau va aduc adidasi si dupa aceea nu ii mai luati maine posibil sa pun si niste poze sa vedeti marfa dak reusesc sa iii dau de cap contact:0721960026 sau fane_virus_87 !!!!!^^^>>>va astept dak va intereseaza dak nu va rog sa nu va bagati sunt serios deci astept seriozitate multumesc<<<^^^!!!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cumetre Vezi Ka Ai Gresit Sectiunea !!!
__________________ CPU:AMD Athlon 2500+ Barthon * Mainboard: GigabyteK7 Triton * Memory: 1 GB DDR * Storage: 40 GB MAXTOR * Graphics Card:ATI SAPPHIRE Radeon 9200SE ATLANTIS * Sound Card: Realtek AC * Display: AOC * Mouse: IME 3.0 New Edition * Mouse pad: Razer Mantis Control * OS:Windows Xp SP 2 *** Contact ID Y!M : TERRADOWN sau Tel. 0721.150.802 *** >> FACETI O FAPTA BUNA << http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=179351 | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
treninguri baietzi:ADIDAS , NIKE 50 euro bucata treninguri dame:REEBOK , NIKE , PUMA 50 euro bucata hanorace baietzi:NIKE(cortez) 1 mil bucata hanorace dame:NIKE 1 mil bucata pantaloni trening dame:NIKE , REEBOK 6 bete bucata sosete:PUMA , NIKE , ADIDAS etc. 50 mii bucata bluze baietzi: NIKE 1 mil bcata Contact: Fane 0721960026 , id:fane_virus_87 Am sa va pun si poze in seara asta dak am sa ii dau de cap astept mesajele voasrte doar dak sunteti interesati dak nu va rog sa nu va bagati pe post Multumesc!!!!
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| haine originale de vanzare(import germania)
treninguri baietzi:ADIDAS , NIKE 50 euro bucata treninguri dame:REEBOK , NIKE , PUMA 50 euro bucata hanorace baietzi:NIKE(cortez) 1 mil bucata hanorace dame:NIKE 1 mil bucata pantaloni trening dame:NIKE , REEBOK 6 bete bucata sosete:PUMA , NIKE , ADIDAS etc. 50 mii bucata bluze baietzi: NIKE 1 mil bcata Contact: Fane 0721960026 , id:fane_virus_87 Am sa va pun si poze in seara asta dak am sa ii dau de cap astept mesajele voasrte doar dak sunteti interesati dak nu va rog sa nu va bagati pe post Multumesc!!!![/QUOTE]
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
treninguri baietzi:ADIDAS , NIKE 50 euro bucata treninguri dame:REEBOK , NIKE , PUMA 50 euro bucata hanorace baietzi:NIKE(cortez) 1 mil bucata hanorace dame:NIKE 1 mil bucata pantaloni trening dame:NIKE , REEBOK 6 bete bucata sosete:PUMA , NIKE , ADIDAS etc. 50 mii bucata bluze baietzi: NIKE 1 mil bcata | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |