![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND adidasi ADIDAS Wilhelm Bungert
Adidasii au fost comandati de pe eastbay pentru cineva si se vand deoarece nu i se potrivesc ![]() Marime: 12 US sau aprox. 46,5 sau 30 cm Link:Eastbay - The Athletic SportSource. Pret : ii dau cu cat i-am luat (50$ + 5 $) : 155 RON Contact: PM sau ba_ba_nu@yahoo.com Adidasii se afla in Ploiesti,dar pot oricand sa-i expediez ... sper sa se gaseasca un Big Foot caruia sa-i placa P.S: am atasat si poza,ca sa vada lumea cat de frumosi sunt | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
salut, poate te intereseaza ceva la schimb de la mine! imi plac fff mult adidasurile tale ( si culmea sunt masura mea ), astept pm sau mesaj pe mess!! mersi! vand bocanci PUMA si Wrangler
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ieri i-am primit si eu de pe Eastbay, comandati acum 2 saptamani si 1/2. Sunt foarte foarte lejeri, iar materialele din care sunt facut sunt de o calitate remarcabila. Un model asemanator cu acesta costa cam 3.4mil la Adidas, deci asta o sa fie ceva mai scump. Se merita din toate punctele de vedere. Cine ii ia sa ii stapaneasca sanatos ! + | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |