![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAnd Jacheta--mai speciala---for the ladies
Jacheta este unicat face parte din colectia Black Magic White , colectie realizata de studentii de la Facultatea de Arte clasa de Moda(unaModa GRup). Jacheta este masura 40 din cate am inteles. Pret 190 ROn PS: tipa nu e inclusa in pret :P
__________________ FALSE ADVERTISING | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Din ce material este facuta?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
acum pe bune cum ati vrea sa arate gagica daca este model?:P pt P@TRYK---uite chiar am uitat sa o intreb pe preitena mea ...o s-o intreb care este materialul cat despre magazin ...va fi un spatiu special doar cu haine de la Una Moda Grup din aceasta colectie ..si va fi la etajul1 cum urci scarile rulante in dreapta
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ok, sa imi raspunzi si mie te rog: - Din ce material e facuta? - Daca merge la 1.68 & 54kg? - Si ultimul pret?
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |