![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
Preturi? Detalii? Citeste regulamentul...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Romania, Europe | Vand haine din blana naturala. Modele de dama. Produsele sunt noi, aduse din strainatate. Preturi accesibile incepand de la 200 euro (in functie de marime, model si tipul de blana) Relatii la telefon: 0744969435 *pozele atasate sunt cu titlu de prezentare Last edited by razvang; 09-01-2007 at 16:17.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Se pare ca te doare undeva de regulamentul acestui forum...
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Romania, Europe | Nu-ti pot spune un pret exact pentru ca nu stiu ce haine mai sunt disponibile pe stoc momentan. Daca erai atat de nerabdator sa cumperi sau daca voiai intr-adevar mai multe detalii, nu cred ca iti era greu sa dai un telefon si sa afli singur in 5 secunde preturile actuale sau stocul. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Romania, Europe | Vand haine din blana naturala. Modele de dama. Produsele sunt noi, aduse din strainatate. Preturi accesibile incepand de la 200 euro (in functie de marime, model si tipul de blana) Relatii la telefon: 0744969435 Reduceri de Pret pentru ultimele doua haine ramase pe stoc !! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 Location: Romania, Europe | Vand haine din blana naturala. Modele de dama. Produsele sunt noi, aduse din strainatate. Preturi accesibile incepand de la 200 euro (in functie de marime, model si tipul de blana) Relatii la telefon: 0744969435 Reduceri de Pret pentru ultimele doua haine ramase pe stoc !! | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | am ramas impresionat
razvane am citit toate posturile din celalalt topic care a fost inchis si am ramas profund impresionat de situatia ta ...nu am putut sa spun acolo ce aveam de spus dar o sa spun aici.... in primu rand nu te lua dupa lume.....stii tu vorba aia.....cainele latra ursu si vede de drumu lui.....in primu rand cel mai de pret medicament pentru afectiunea ta este linistea sufleteasca fara de care nu te poti vindeca....... daca voi putea in viitorul apropiat te voi sprijini si financiar....... iti doresc toata sanatatea din lume ...Dumnezeu sa te ajute si pe tine si pe noi toti... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |